بنیاد مستضعفان ۳۱ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در کشور انجام می‌دهد

بنیاد مستضعفان 31 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در کشور انجام می‌دهد

گروه استان‌ها- رئیس بنیاد مستضعفان کشور گفت: بنیاد مستضعفان امسال و سال آینده ۳۱ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در کشور انجام می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، پرویز فتاح در مراسم افتتاح کارخانه قوطی‌سازی سینا در کرمانشاه با اشاره به اینکه بنیاد مستضعفان امسال 31 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری دارد که دو مورد در کرمانشاه هزینه شد اظهار داشت: سرمایه عمده طرح‌ها امسال و سال آینده تأمین می‌شود و بنیاد پروژه نیمه کار و نیمه‌تمام نخواهد داشت.

فتاح با اشاره به اینکه سال گذشته این کارخانه کاملا راکد بود گفت: مهندسان خارجی دستگاه‌ها را به ما فروخته بودند و پول را دریافت کرده بودند، اما برای نصب بهانه می‌آوردند.

وی با اشاره به اینکه یک راه انتظار برای اتمام تحریم‌ها و مهندسان خارجی بود افزود: کسی که دارو و واکسن را تحریم می‌کند به این مسائل رحم نمی‌کند.

 

فتاح با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری خطاب به مسئولان در رابطه به علاج تحریم گفت: در این پروژه منتظر رفع تحریم نماندیم در حالی که از نظر سخت افزاری و نرم‌افزاری بالاترین تکنولوژی را دارد و دستگاه‌ها از چندین کشور خریداری شده بود.

وی با بیان اینکه مهندسان داخلی نیت صادقانه داشتند و موفق شدند عنوان کرد: خارجی‌ها اجازه نمی‌دادند مهندسان داخلی به دستگاه‌ها دست بزنند. اما با خواست خدا هر روز از روز قبل موفقیت‌های بیشتری کسب می‌شد و ما را روسفید کردند.

رئیس بنیاد مستضعفان کشور گفت: شعار ما می‌توانیم همیشه و همه جا باید به منصه ظهور برسد و با اعتماد به جوانان امکان‌پذیر است و این طرح نماد شکستن کمر تحریم و متجلی همت مهندسان داخلی است.

وی با انتقاد از وابستگی به خارج از کشور عنوان کرد: چرا در قوطی در این کارخانه ساخته نمی‌شود و این ناقص است و ما برای این کار سرمایه‌گذاری می‌کنیم.

فتاح گفت: این پروژه برای دو فاز طراحی شده و فاز دوم را می‌توان همچون فاز اول و با بومی‌سازی اجرا کرد و آلومینیوم که ماده اصلی این قوطی‌سازی است در ایران تولید می‌شود و نباید وارد شود.

وی با اشاره به اینکه از نظر اندازه قوطی باید تنوع ایجاد شود گفت: ما خود را برای سرمایه‌گذاری متعهد کرده‌ایم و مسئولان استانی از ما مطالبه کنند.

فتاح با بیان اینکه این طرح به نرخ روز 2000 میلیارد تومان ارزش دارد گفت: از نظر اشتغال 500 نفر اشتغالزایی دارد اما در صورت توسعه افزایش می‌یابد.

رئیس بنیاد مستضعفان عنوان کرد: با این کارخانه از نظر قوطی خودکفا می‌شویم و قدرت صادراتی نیز افزایش می‌یابد و ارزآوری حاصل از آن قسط‌ها را جبران می‌کند.

فتاح با اشاره به اینکه هر کاری در مناطق زلزله‌زده لازم باشد انجام می‌دهیم افزود: سرفیروزآباد در کرمانشاه نیز به عنوان منطقه هدف مشخص شده و در شرایط کرونا حمایت‌هایی از این منطقه شد.

وی با اشاره به اینکه من متولد کرمانشاه نیستم اما عمر و جوانی خود را در کرمانشاه گذراندم عنوان کرد: اول و آخر جنگ در این استان بودم و بهترین دوستان من در این خطه شهید شدند.

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به اینکه این خطه 10 هزار شهید تقدیم کرده و هرجای آن گام بگذاری خونی ریخته شده است گفت: من با افتخار دلبسته کرمانشاه هستم و وجب به وجب این سرزمین را می‌شناسم و چنانچه کاری انجام شده وظیفه بوده است.

وی با اشاره به اینکه ما و دیگران وظیفه داریم خادم مردم باشیم گفت: مردم سرپل‌ذهاب در دفاع مقدس فراموش شده بودند و خداوند در جریان زلزله خواست که تمام ایران این ملت را بشناسند و زنده شود.

استانداری کرمانشاه , تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران , بنیاد مستضعفان ,

 هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه نیز در این مراسم گفت: پروژه عظیم قوطی‌سازی سینا هدیه ماندگار رهبر معظم انقلاب به 10 هزار خانواده شهید استان کرمانشاه، مردم انقلابی و متدین این دیار است و به عنوان خادم این مردم از لطف ویژه ایشان تشکر می‌کنم.

وی خاطرنشان کرد: بنیاد مستضعفان توانست این پروژه بزرگ و بسیار پیچیده را که هدیه سفر رهبر معظم انقلاب است را با یک مدیریت جهادی به سرانجام برساند.

استاندار کرمانشاه افزود: زمانی که مهندس فتاح مدیریت بنیاد مستضعفان را عهده دار شد در سفر به کرمانشاه عنوان کرد که در این شرایط تحریم ظالمانه، ما به اتکای همین جوانان توانمند کرمانشاهی اینکار را انجام می‌دهیم و این رویکرد نشان از اعتماد به نفس بالا و باور به توان داخلی است.

وی این پروژه را مصداق عینی جهش تولید و اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: کارخانه عظیم قوطی سازی سینا با بهره‌گیری از نیروهای داخلی، توان بومی و در قالب یک طرح دانش بنیان و برخوردار از تکنولوژی بسیار بالا به ثمر رسید.

مدیر ارشد استان افزود: این پروژه بزرگ و ماندگار در شرایط دشوار تحریم‌های ظالمانه، بحران کرونا و جنگ همه جانبه اقتصادی و با تکیه بر توان داخلی بهره‌برداری رسید و نماد اقتصاد مقاومتی است.

وی گفت: امروز یک روز بسیار خوب و ماندگار برای کرمانشاه است روزی که کرمانشاه به جوانان توانمندش افتخار کرد و بالید.

استاندار کرمانشاه افزود: این جوانان رویش تازه ای از 10 هزار شهید سرفراز استان کرمانشاه در دوران جنگ هستند که 8 سال در برابر دشمن سینه سپر کردند تا گزندی به کشور نرسد.

وی افزود: این حماسه آفرینی‌ها نشان داد به تعبیر زیبا و ماندگار رهبر معظم انقلاب، کرمانشاه به راستی سینه ستبر و چهره زیبای ایران اسلامی است.

به گزارش تسنیم کارخانه قوطی‌سازی سینا در سال جهش تولید با سرمایه‌گذاری بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به عنوان پیشرفته‌ترین کارخانه قوطی‌سازی ایران در کرمانشاه به بهره‌برداری رسید.

راه‌اندازی این کارخانه در حالی اتفاق افتاد که هیچ‌یک از شرکت‌های سازنده دستگاه‌ها و صاحبان فناوری در کشورهای سازنده به بهانه تحریم‌ها حاضر به حضور در ایران برای راه‌اندازی دستگاه‌ها و ساخت خط تولید نشدند.

این موضوع فرصتی شد تا تمام این تجهیزات و دستگاه‌های پیچیده با توان و تخصص مهندسان و کارشناسان ایرانی به صورت بومی راه‌اندازی شود و حتی مغز این کارخانه که نرم‌افزار آن است نیز توسط مهندسان ایرانی به صورت کامل بازنویسی و طراحی شد.

افزایش 50 درصدی ظرفیت تولید قوطی‌های 330 و 250 سی‌سی در کشور، بزرگترین سرمایه‌گذاری در غرب کشور به میزان 2000 میلیارد تومان با ظرفیت اسمی تولید 760 میلیون قوطی در سال، اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم برای 500 نفر از جوانان، جلوگیری از خروج سالانه 50 میلیون دلار ارز از کشور، ارزآوری 15 میلیون دلاری در سال برای کشور از محل صادرات برای اولین بار از ویژگی‌های این کارخانه است.

انتهای پیام/832/ی

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon