مخالفت آلمان با توقف کامل صادرات تسلیحات به ترکیه

مخالفت آلمان با توقف کامل صادرات تسلیحات به ترکیه

وزیر امور خارجه آلمان درخواست یونان برای توقف همه صادرات تسلیحات به ترکیه به دلیل مناقشات گازی در دریای مدیترانه را رد کرد و آن را راهکار درستی ندانست.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "آر ان دی" آلمان، "هایکو ماس"، وزیر امور خارجه آلمان توقف همه صادرات تسلیحات به ترکیه به دلیل مناقشات گازی با یونان دردریای مدیترانه را رد کرد.

وی در مصاحبه‌ای با خبرگزاری آلمان اعلام کرد: از نظر راهبردی من فکر نمی کنم این راهکار درستی باشد. این رویکرد برای یک شریک ناتو کار ساده‌ای نیست. بنابراین ما یک بار تجربه کرده‌ایم که ترکیه به عنوان شریک ناتو به دلیل اینکه هیچ موشکی از آمریکا دریافت نمی کرد به سادگی آن را از روسیه خریداری کرد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

یونان به دلیل مناقشات گازی با ترکیه در دریای مدیترانه در ماه اکتبر رسما آلمان را به تحریم تسلیحاتی علیه آنکارا فراخواند. در این درخواست تمرکز بر 6 زیردریایی بود که در ترکیه و با همکاری شرکت های آلمانی مونتاژ می شود. برلین در سال 2009 تحویل قطعات این زیردریایی ها به ترکیه را تایید کرده بود.

آلمان بعد از حمله نیروهای ترکیه به شمال سوریه در اکتبر سال 2019 صادرات تسلیحات به ترکیه را کمی محدود کرد. از آن زمان برلین ارسال تسلیحاتی که در جنگ سوریه به کار برده می شود به ترکیه را ممنوع کرد؛ اما ارسال زیردریایی ها همچنان به ترکیه ادامه دارد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

هایکو ماس در بخش دیگری از سخنانش اعتراف کرد که مناسبات دیپلماتیک برای حل مناقشات گازی بین یونان و ترکیه تا به حال پیشرفت های مطلوبی نداشته است. اتحادیه اروپا از این رو حدود دو هفته پیش تحریم هایی را علیه برخی اشخاص و شرکت های ترک که در حفاری های غیرقانونی در دریای مدیترانه مشارکت می کردند منعقد کرد. اما اقدامات تنبیهی علیه کل شاخه های اقتصاد و یا تحریم تسلیحاتی اروپا علیه ترکیه اکثریت لازم را در نشست سران اروپایی نیاورد.

وزیر امور خارجه آلمان همچنین درباره حل این مناقشات گازی از راه دیپلماتیک ابراز امیدواری کرده وگفت: البته ما همچنان معتقدیم که یک راه حل برای درگیری ها وجود دارد و نیازی به حذف دائمی یک شریک ناتو از همکاری های تسلیحاتی نیست.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon