استاندار قزوین: بیشتر اعتبارات شهرداریها برای مبارزه با آسیبهای اجتماعی هزینه شود
گروه استانها- استاندار قزوین گفت: مشارکت شهرداریها باید در مبارزه با آسیبهای اجتماعی افزایش یابد و بیشتر اعتبارات شهرداریها برای مبارزه با آسیبهای اجتماعی هزینه شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین ، هدایتالله جمالیپور در آخرین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین که ظهر امروز در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد با تأکید بر لزوم اختصاص بخش مهمی از درآمد شهرداریها به حوزه مبارزه با آسیبهای اجتماعی اظهار داشت: اگر شهرداری به این حوزه توجه نکند، همه کارهایی که در حوزه عمران و آبادانی شهری انجام میدهند، برای این نهاد خیلی ارزش ایجاد نمیکند و جایگاه شهرداری را نزد مردم ارتقا نمیدهد.
جمالیپور افزود: بنابراین در شرایط فعلی به جای معاونتهای عمرانی شهرداریها باید معاونت اجتماعی آن در نظر مردم برجسته باشد و بیشتر اعتبارات شهرداری در این حوزه هزینه شود. همچنین شهرداریهای سایر نقاط استان هم باید در حوزه مبارزه با اعتیاد و آسیبهای اجتماعی وقت بیشتری بگذارند و برای اجرای برنامههای اجتماعی فعالتر ورود کنند تا شاهد معضلات اجتماعی مانند اعتیاد، فقر و تکدیگری در سطح شهرهای استان به ویژه شهر قزوین نباشیم.
وی یادآور شد: اگر شهرداریها نقشآفرینی بیشتری در حوزه جامعه داشته باشند، میتوانند در شرایط اقتصادی فعلی معضلات داخل شهرها و گرفتاریهای اجتماعی مردم را رفع کنند و رضایتمندی مردم نسبت به عملکرد خود و سایر دستگاهها را بیشتر کنند.
به بهانه فعالیتهای عمرانی از آسیبهای اجتماعی غفلت نکنیم
رئیس شورای هماهنگی با مواد مخدر استان قزوین با ذکر اینکه نمیتوان به بهانه فعالیتهای عمرانی از آسیبهای اجتماعی غافل شد، گفت: با وجود اینکه توسعه اقتصادی و عمرانی زمینه کاهش اعتیاد در جامعه را ایجاد میکند، اما اگر به ریشههای فرهنگی اعتیاد توجه نکنیم، توسعه اقتصادی و عمرانی به هیچ درد ما نخواهد خورد.
جمالیپور اضافه کرد: اگر ساخت یک پل یا آسفالت یک جاده کمی عقب بیفتد، اتفاق خاصی در استان نمیافتد، اما اگر درگیر آسیبهای اجتماعی مانند اعتیاد به مواد مخدر شویم، ریشه خانوادههای ما را از بین میبرد و گرفتاریهای جدی برای ما ایجاد میکند.
دستگاهها برای مقابله با اعتیاد ماموریتگرا عمل کنند
رئیس شورای هماهنگی با مواد مخدر استان قزوین با بیان اینکه هر چقدر مشکلات اقتصادی بیشتر شود، معضلات و آسیبهای اجتماعی هم افزایش پیدا میکند، گفت: همه دستگاههای دولتی و حاکمیتی باید دست به دست هم دهند تا این آسیبهای اجتماعی و به ویژه اعتیاد از استان قزوین بیرون بروند.
جمالیپور ایجاد عزم عمومی را شاهکلید مبارزه با اعتیاد دانست و اضافه کرد: در این جلسات دستگاهها باید مأموریتی فکر کنیم و دستگاهها را ماموریتگرا کنیم؛ یعنی برای مقابله مؤثر با اعتیاد باید در چارچوب مأموریتهای هدفمند و نتیجهمحور حرکت کنیم تا بتوانیم به اهداف تعیینشده شورای هماهنگی برسیم.
جمالیپور با ذکر اینکه اعتیاد به مواد مخدر یکی از تهدیدات اجتماعی امروز مهم استان و کشور است، ادامه داد: بنابراین همه دستگاههای متولی حوزه اعتیاد باید همه ظرفیتهای خود را برای مقابله با این بلای خانمانسوز بسیج کنند و اشکالی ندارد که برای انجام ماموریتهایمان در این حوزه از همدیگر کمک و یاری بطلبیم.
افراد متخصص در اولویت تأسیس کلینیک درمان معتادان هستند
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین هم در این جلسه با تاکید بر لزوم همکاری شهرداران مراکز شهرستانها برای ایجاد کلینیکهای درمان اعتیاد گفت: صدور مجوز فعالیت برای مسئولان و مدیران کیلینکهای درمانمدار حوزه اعتیاد باید با دقت و حساسیت بالایی انجام شود و افراد متخصص باید در اولویت تاسیس چنین کلینیکهایی قرار بگیرند.
منوچهر حبیبی افزود: همه کلینیکهای درمان اعتیاد در سطح استان باید از نیروهای متخصص، فنی و متعهد بهره بگیرند و هیچ کلینیک درمانی مجاز نیست که از افرادی استفاده کند که فقط برای پیدا کردن یک شغل به عنوان یاریگر معتادان به این کلینیکها میآیند.
وی ادامه داد: از این به بعد در هر کدام از نشستهای شورای هماهنگی با مواد مخدر حداقل باید یکی از مسئولان کمیتهها و فرمانداران یکی از شهرستانها حضور داشته باشند تا معضلات اعتیاد در هر شهرستان به صورت تخصصی بررسی شده و برای حل این مشکلات برنامهریزی و سیاستگذاری صورت گیرد.
انتهای پیام/ح