کنترل کرونا با طرح شهید سلیمانی؛ ۱۸۵ تیم در شهرکرد فعالیت می‌کنند + فیلم

کنترل کرونا با طرح شهید سلیمانی؛ 185 تیم در شهرکرد فعالیت می‌کنند + فیلم

گروه استان‌ها - فرمانده سپاه شهرستان شهرکرد با اشاره به رویکرد پیشگیرانه، اقناعی، جلب مشارکت مردم در طرح شهید سلیمانی، گفت: در این طرح در شهرستان شهرکرد، ۱۸۵ تیم تشکیل شده است که فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

هوشنگ جمشیدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، اظهار داشت: یکی از ویژگی‌های شهید سلیمانی آغاز هر کاری به شرط اتمام آن بود و در طرح شهید سلیمانی هدف اتمام کار را داریم. ویروس کرونا گریبان دنیا را گرفته است، کشور ماهم درگیر این ویروس است.

فرمانده شهرستان سپاه شهرکرد با اشاره به چندین مرحله برای مقابله با ویروس کرونا، گفت: راهبردهایی از طرف علوم پزشکی و وزارت بهداشت مشخص شد که این راهبردها بیشتر تدافعی بوده است، سعی بر امتحان رویکردهای کنشی شد، با رویکرد پیشگیرانه، اقناعی، جلب مشارکت مردم و... تفاهم نامه‌ای با نام شهید سلیمانی بین سازمان بسیج و وزارت بهداشت و علوم پزشکی منعقد شد.

وی خاطرنشان کرد: طرح شهید سلیمانی با هدف قطع و غلبه بر ویروس کرونا ایجاد شد، پایگاه‌های بسیج در همه جا وجود دارد و با تاکید رهبر معظم بر استفاده از نیروهای بسیج، این تفاهم نامه منعقد شد.

جمشیدی با اشاره به هدف اصلی طرح شهید سلیمانی، عنوان داشت: هدف این است که بتوانیم از خود مردم و مشارکت آن‌ها در راه مقابله با این ویروس استفاده کنیم و شعار این طرح محله محوری است که هر پایگاه بسیج و در نهایت هر خانه، یک پایگاه سلامت می‌شود.

فرمانده شهرستان سپاه شهرکرد ادامه داد: تفاهم نامه این طرح در اواخر آبان ماه با حضور استاندار، فرمانده سپاه و رئیس دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفت که بعد از انعقاد این تفاهم نامه در شهرستان شهرکرد با حضور فرماندار تفاهم نامه در سه نسخه و تبادل آن صورت گرفت.

جمشیدی اظهار داشت: اعضای اصلی قرارگاه شهرستانی، فرماندار، شبکه بهداشت، فرمانده سپاه شهرستان، شهرداری و هلال احمر هستند که هر دو هفته یک بار جلساتی را برای هماهنگی بیشتر انجام می‌دهند، ذیل این قرارگاه کمیته‌های 5 گانه‌ای تشکیل شده که مرتبط هستند.

وی افزود: از جمله این کمیته‌ها، کمیته‌ عملیاتی و حمایت با مسئولیت بسیج شهرستان، کمیته‌ی پایش و نظارت که وظیفه‌ آن با شبکه بهداشت و هلال احمر و کمیته‌ی مراقبت‌ها و آموزش همگانی که وظیفه آن با شبکه بهداشت است. هر کدام از این کمیته‌ها 7 راهبرد مشخص را باید پیگیری کنند که در سطح پایین‌تر در محله‌ها فعالیت‌ها صورت می‌گیرد.

فرمانده شهرستان سپاه شهرکرد با اشاره به اولین اقدام قرارگاه، تصریح کرد: شهرستان شهرکرد به 52 محله تقسیم شد که نقشه و حدود آن بر اساس ساختار شبکه بهداشت کاملا مشخص است‌. در این محلات 52 کمیته عملیاتی تشکیل شده و مسئولیت کمیته عملیاتی با پایگاه بسیج منتخب است که باید با استفاده از بازوهای اجرایی اقداماتی را انجام دهند.

وی افزود: بازوهای اجرایی این طرح تیم‌ها هستند، سه تیم مراقبت، حمایت و نظارت که وظایف مشخصی دارند تشکیل شده است که وظیفه تیم مراقبت بر عهده بهداشت، تیم نظارت بر عهده بهداشت و هلال احمر و وظیفه تیم حمایت بر عهده بسیج است، که البته این تیم‌ها با یکدیگر تعامل دارند.

جمشیدی با اشاره به عملکرد تیم حمایت، گفت: برای 52 نقطه تیم‌های حمایت تشکیل شدند که تاکنون 104 تیم حمایت، 39 تیم نظارت و 42 تیم مراقبت در این 52 نقطه شروع به کار کردند.

فرمانده شهرستان سپاه شهرکرد با اشاره به وظایف تیم حمایت، خاطرنشان کرد: در فضای حقیقی و مجازی نسبت به آموزش همگانی اقدام می‌کنند که تا کنون سه هزار پوستر توسط بسیج اصناف تهیه و تدارک دیده شده است.

وی افزود: تیم حمایت در محلات به شناسایی خیرین و متنفذین می‌پردازد، متاسفانه علت اصلی گسترش ویروس کرونا به دلیل مراسمات عروسی و عزاداری، دورهمی و مهمانی‌ها است.با کمک متنفذین بسیجیان به شکل اقناعی مانع از برگزاری مراسم عروسی، دورهمی و .. شدند، افراد دارای ویروس کرونا اقناع شدند که در خانه بمانند.

جمشیدی از توزیع 600 بسته غذایی خبر داد و گفت: ارزش هر بسته 600 هزار تومان می‌باشد که برای پشتیبانی اولیه طرح در بین محله‌ها توزیع شد که با شناسایی تیم مراقبت، افراد نیازمند حمایت می‌شوند.

فرمانده شهرستان سپاه شهرکرد بیان کرد: حمایت از افرادی که دچار ویروس کرونا شدند و آموزش‌های همگانی از  وظایف تیم حمایت است که با همکاری دیگر تیم‌ها انجام می‌شود.

جمشیدی تصریح کرد: حمایت از بیماران و قرنطینه آن‌ها، ایجاد محدودیت‌های هوشمند از جمله فعالیت تیم‌های حمایت است، هزار و 488 نفر از بسیجیان در این طرح به کارگیری شدند. کمیته‌ها فعال و جلسات طبق روال برگزار می‌شوند، شناسایی تعداد 27 امدادگر، پزشک و 11 پرستار  در گام اول به غیر از تیم‌ها برای پشتیبانی از طرح بوده است.

وی با اشاره به تذکرات بسیج اصناف به مغازه‌داران به همراه نظارت، عنوان داشت: همه‌ این فعالیت‌ها مشارکت مردم را می‌طلبد، برای هر خانه‌ای یک سفیر سلامت انتخاب شده و این‌ها با رابط تیم محله برای اقناع سازی و رعایت پروتکل‌ها در ارتباط هستند تا بتوانیم این ویروس را شکست دهیم.

جمشیدی در پایان گفت: متنفذین از این طرح حمایت کردند، با حمایت‌ها طرح پیش می‌رود و سقف نهایی این طرح برای 6 ماه در نظر گرفته شده است. فضای مجازی می‌تواند نقش اساسی در مقابله با این ویروس داشته باشد، امید است با همتی همگانی این ویروس را از بین ببریم.

انتهای پیام/7540/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon