گزارشی مبنی بر وجود قاچاق کالاهای اساسی در سیستان و بلوچستان وجود ندارد
گروه استانها ـ معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: گزارشاتی در شورای تامین این استان مبنی بر قاچاق گسترده و اینکه کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم به وفور از مرزها خارج شود وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، محمدهادی مرعشی در کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان و بلوچستان اظهار داشت: هماکنون از قاچاق کالاهای اساسی در سیستان و بلوچستان به آن شکلی که در گذشته و در سطح وسیعی محصولاتی مانند روغن یا بحث دام بود جلوگیری شده است.
معاون امنیتی و انتظامی سیستان و بلوچستان بیان کرد: کمیسیونهای شهرستانی ارزیابیشان را از قاچاق کالا ارائه کرده و فرمانداران در این بخش باید ورود پیدا کنند به ویژه اینکه رهبر معظم انقلاب و دولت بر روی مبارزه با قاچاق کالا تأکید دارند.
وی با اشاره به اینکه قاچاق هر میزان که کشف شود تنها 20 درصد کل قضیه بوده و 80 درصد قاچاق انجام شده افزود:کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز این استان از حالت صرف مبارزه با قاچاق خارج شده و بحث صیانت از مردم و پیشگیری از این قاچاق از موضوعات با اهمیت این کمیسیون در استان است.
مرعشی خاطرنشان کرد: اگرچه مجبور بوده در بعضی موارد با قاچاق مماشات شود زیرا در سیستان و بلوچستان شرایط صنعتی و کارگاهی ایدهآل وجود ندارد اما این موضوع نباید از حد بگذرد و باید دقت شده و کمیسیونهای شهرستانی موظف به ارائه گزارش خواهند بود.
معاون امنیتی و انتظامی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: تقریباٌ بیشترین قاچاق در سیستان و بلوچستان از سه منطقه "روتک، شمسر و جار" انجام میشود که باید این مهم رسیدگی شود. ورود دام به داخل سیستان و بلوچستان پیگیری و کنترلهای بیشتری بر روی آن انجام شده و حرکت به سمتی رفته که قاچاق دام در سطح استان وجود نداشته باشد.
وی گفت: هماهنگی بین شرکت پخش فرآوردههای نفتی و سازمان حمل و نقل راهداری در مورد مجتمعهای خدماتی رفاهی ضرورت دارد و نگاه انتفاعی برای این مجتمعها نباید صرفاً برای بهرهمندی از جایگاه سوخت باشد زیرا باید استاندارهای لازم و نظر شرکت پخش فرآوردهای نفتی برای رعایت این استاندارها و سوختی که مورد نیاز بوده تأمین شود.
مرعشی بیان کرد: هر موضوعی که برای مجتمع خدمات رفاهی قرار است وارد کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه قاچاق کالا و ارز شود حتماً باید قبل از آن برای دادن مجوز به افراد نیازسنجی استان با توجه به شرایط توسعه این منطقه و مسیرهای ترانزیت از چابهار تا شمال، شرق، جنوب و غرب انجام شود.
معاون امنیتی و انتظامی سیستان و بلوچستان افزود: براساس اولویتهای تعیین شده در نیاز سنجیها باید بهمجتمعهای خدماتی رفاهی مجوز داده شود و در غیر اینصورت این مجوزها بدون واگذاری جایگاه سوخت خواهد بود. جایگاههای سوخت در مجتمعهای خدماتی رفاهی به صورت فراخوان به کسانی که توانمند هستند واگذار میشود مانند جایگاه خدمات رفاهی نخل ایرانشهر که سرمایهگذاری خوبی کرده و ما از آن حمایت خواهیم کرد.
وی ادامه داد: جایگاههای سوخت در مسیرها متناسب با توسعه استان و پیشبینی 20 و یا 10 سال آینده واگذار میشود. مجتمعهای که غیر از مراکز نیاز سنجی شده در سیستان و بلوچستان جایگاه سوخت بخواهند این جایگاه برای آنان مصوب نخواهد شد.
انتهای پیام/392/ی