دومین فاطمیه بدون حاج قاسم اما به عشق سردار/ مردم کرمان هنوز منتظر خوشآمدگویی حاج قاسم درب بیتالزهرا(س) هستند
گروه استانها- عاشقان فاطمی و دوستداران سلیمانی هنوز منتظرند در فاطمیه دوم او را ایستاده بر درب بیت الزهرای کرمان ببینند که به عزاداران حضرت زهرا (س) خوش آمد میگوید.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، دومین فاطمیه بدون سردار دلها هم از راه رسید و مقارن است با ایام شهادت او که در همه عمر بر آستان محبت بانوی دو سرا حضرت زهرا (س) اشک ریخت.
امروز سالروز شهادت حضرت زهرا (س) به روایت اول و آغاز ایام فاطمیه است و هنوز بسیاری عروج سردار قهرمانشان را باور نکردهاند. عاشقان فاطمی و دوستداران سلیمانی هنوز منتظرند در فاطمیه دوم او را ایستاده بر درب بیت الزهرای کرمان ببینند که به عزاداران بانوی اسلام خوش آمد میگوید.
اگرچه فصل مشترک صحبتهای همرزمان، دوستان، نزدیکان ، یاران و همراهان سردار از عمق ارادت و دلدادگی او به زهرای اطهر (س) حکایت دارد اما کسی راز این دلدادگی و عشق به روضه بانو را نمیداند.
قصه این شیفتگی و ارادت بدون شک به سالهای رشد و نمو او در مکتب نورانی حضرت فاطمه زهرا (س) در آغوش پدری متدیّن و باصفا و مادری باایمان و مهربان باز میگردد و زلال همین ارادت و باور، یاور او در سالهای حماسه و ایثار و سختترین مقاومتها در این روزگار شد.
هنوز طنین صدای سردار در گوش اهل معرفت است که میگفت : "وقتی در جنگ فشارها بر ما حادث میشد و کاری از دستمان برنمیآمد پناهگاهی جز حضرت زهرا (س) نداشتیم. در والفجر 8 از دل آبهای خروشان و هراسناک اروند با اشک غریبانه و زمزمه یا زهرا(س) عبور کردیم. حضرت فاطمه(س) در هور، در کربلای 5، در اروند، در کوهستانهای سرد و سخت کردستان برای رزمندگان ما مادری کرد."
به گزارش تسنیم مادران شهدا هنوز کلامش را به خاطر دارند که با اشک چشم میگفت " من قدرت و محبت مادری حضرت زهرا ( س) را در هور، غرب کانال ماهی، وسط میدان مین دیدم. وقتی شما مادرها نبودید و فرزندانتان در خون دست و پا میزدند من حضرت زهرا ( س) را دیدم."
سردار حتی گوشهای از عنایات بانوی دو عالم را در جنگ 33 روزه لبنان هم روایت کرده است.
حالا فرزند مخلص وطن، سرباز ولایت، تربیت شده مکتب فاطمی و الگوی شجاعت، بصیرت، تواضع ، اخلاص و ولایتمداری در این ایام نیست اما روح بلندش نظارهگر عاشقان فرهنگ غنی فاطمی است و توصیههایش در گوشمان که:
جلسه حضرت زهرا (س) جلسه عبادت و عبودیت است. اینجلسه، جلسه توجه کردن، تفکر کردن و ذکر گفتن است.
انتهای پیام/511/ی