اتصال تمام مدارس خراسان رضوی به اینترنت/اطلس جامع یادگیری ‌تدوین شد‌

اتصال تمام مدارس خراسان رضوی به اینترنت/اطلس جامع یادگیری ‌تدوین شد‌

گروه استان‌ها- مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: در ابتدای سال تحصیلی اطلس جامع یادگیری استان تهیه و تدوین شد و در آن ایام که امکان برگزاری حضوری کلاس های درسی فراهم بود، شیوه استفاده هریک از دانش آموزان از روش‌های آموزش مشخص بود.

قاسمعلی خدابنده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهار داشت: اتفاقات خوبی در راستای ارتقاء کیفیت آموزش‌های مجازی و تولید محتوای آموزشی استاندارد در ایام شیوع ویروس کرونا در سطح استان افتاده است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی از جمله استان‌های پیشتاز در تولید محتوای الکترونیکی استاندارد به شمار می‌رود که برخی از طریق سی دی‌های آموزشی در اختیار دانش آموزان قرار می‌گیرد و برخی از طریق سیمای خراسان رضوی برای دانش آموزان پخش خواهد شد.

خدابنده با تاکید بر اینکه بایستی با مدیریت صحیح محتوای آموزشی در مدارس به سمت مهارت آموزشی پیش برویم خاطرنشان کرد: آموزش مجازی یک فرصت برای دستگاه تعلیم و تربیت است و تغییر در شیوه‌های سنتی تدریس و حرکت به سمت روش‌های آموزشی نوین انتظاری است که جامعه مدت‌هاست از آموزش و پرورش داشته است.

خدابنده افزود: انعطاف پذیری یکی از اصول مدیریتی است، در این شرایط خاص انعطاف پذیری در برنامه ها بایستی به عنوان یک اصل مدیریتی مورد توجه قرار گیرد، لیکن این مهم به معنای تغییر در اهداف سازمانی نیست بلکه با تثبیت اهداف از پیش تعیین شده باید با تغییر در نگاه و نگرش به سمت تغییرات ساختاری و تغییر در روش‌ها حرکت کرد.

وی اذعان کرد: هدف اصلی دستگاه تعلیم و تربیت رساندن دانش آموزان به مراتبی از حیات طیبه است و اکنون باید با استفاده از هریک از روش‌های آموزش مجازی، آموزش تلویزیونی، توزیع درسنامه و ... در جهت تحقق این هدف گام برداریم.

خدابنده تصریح کرد: با توجه به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا امکان برگزاری کلاس‌های درسی را به شکل حضور نداریم، آموزش‌های مجازی با قوت ادامه دارد و محتواهای الکترونیکی در بستر سامانه شاد در اختیار دانش آموزان قرار می‌گیرد.

وی عنوان کرد: در آغاز فرایند آموزش‌های مجازی ٢ هزار و ٧ مدرسه در سطح استان به اینترنت دسترسی نداشتند، با پیگیری‌های انجام شده از سوی اداره کل آموزش و پرورش و همکاری اداره کل فناوری اطلاعات و ارتباطات استان، تمامی مدارس به اینترنت دسترسی پیدا نموده‌اند و در تمامی مدارس استان حداقل یک سیستم رایانه متصل به اینترنت وجود دارد.

 مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تاکید کرد: دوره‌های ضمن خدمت تولید محتوای الکترونیکی ویژه همکاران فرهنگی در راستای کیفیت بخشی به فرآیند آموزش های مجازی برگزار شده است.

خدابنده گفت: در ابتدای سال تحصیلی اطلس جامع یادگیری استان تهیه و تدوین شد و در آن ایام که امکان برگزاری حضوری کلاس های درسی فراهم بود، شیوه استفاده هریک از دانش آموزان از روش‌های آموزش حضوری، مجازی، تلویزیونی و درسنامه مشخص بود، اما در حال حاضر بنابر مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا امکان برگزاری حضوری کلاس‌های درسی وجود ندارد.

وی افزود: توسعه مشارکت‌ها، یکی از اولویت‌های دستگاه تعلیم و تربیت بوده است و آموزش مجازی آن را برای ما به ارمغان آورده است، رشد مشارکت اولیا در نظارت و کنترل برای فعالیت‌های معلمین و هم چنین در امر تدریس، تفهیم و حل مسائل دانش‌آموزان از جمله این امور است.

خدابنده عنوان کرد: یکی از دستاوردهای آموزش‌های مجازی، شفاف سازی در امر تدریس معلمین است، محتوای آموزشی به اشتراک گذاشته شده معلمین توسط خانواده‌ها و کارشناسان بررسی، نقد و تحلیل و این مهم سبب افزایش سطح اطلاعات، دانش، آگاهی و توانمندی معلمین خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به اینکه محتوای آموزشی تولید شده در آموزش و پرورش استان در روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه از سیمای خراسان رضوی پخش می‌شود اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم با ارتقا کیفیت آموزش‌های مجازی، تولید محتوای الکترونیکی استاندارد جهت پخش تلویزیونی، ارسال محتوای الکترونیکی در قالب سی دی های آموزشی و همچنین درسنامه‌های آموزشی گامی در جهت پوشش حداکثری آموزش در ایام شیوع ویروس کرونا برداریم.

خدابنده عنوان کرد: سامانه شاد تنها بستر ارائه آموزش‌های مجازی است، تاکنون یک میلیون و ٣٣١ هزار دانش آموز در مدارس استان ثبت نام نموده اند که از این تعداد یک میلیون و 5 هزار دانش آموز در سامانه شاد احراز هویت شده اند و ٩ 4 هزار دانش آموز در این سامانه فعالیت دارند.

وی گفت: رصد وضعیت تحصیلی دانش آموزان و شیوه و کیفیت دریافت آموزش ها، بسیار برای دستگاه تعلیم و تربیت استان حائز اهمیت است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: وزارت آموزش و پرورش چند طرح را به عنوان بسته‌های تحولی تدوین و ابلاغ نموده، این بسته‌های تحولی عامل ایجاد چرخش‌های تحول آفرینی هستند که منجر به اجرایی شدن سند تحول بنیادین می شوند.

خدابنده تصریح کرد: این بسته‌های تحولی شامل ٢5 مورد می باشند که اولویت‌های کاری معاونت‌های مختلف را مشخص می‌کنند، طرح خوانا در دوره ابتدایی، طرح هردانش آموز حداقل یک مهارت در دوره متوسطه، طرح هر دانش آموز یک نقش اجتماعی،  طرح کوچ و طرح بوم نمونه هایی از این بسته های تحولی است.

وی افزود: امتحانات باید به عنوان بخشی از فرآیند آموزش در نظر گرفته شود، ستاد استانی مقابله با کرونا با برگزاری حضوری امتحانات مخالفت نموده است، بنابراین امتحانات به شکل غیرحضوری برگزار می‌شود، اگر معلمی احساس می‌کند ارزشیابی تکوینی دانش آموزان کفایت می‌کند می‌تواند آن را به عنوان نمره دانش‌آموز در نظر بگیرد و اگر نیاز به برگزاری امتحان دارد باید آن را به شیوه غیرحضوری برگزار نماید.

خدابنده افزود: با توجه به مصوبه روز شنبه ستاد ملی مقابله با کرونا برگزاری کلاس های درس حضوری در تمامی مدارس دولتی و غیر دولتی و با هر تعداد دانش آموزی تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

انتهای پیام/282/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
خانه خودرو شمال
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon