احیای صنعت چرم آذربایجان شرقی با حمایت ویژه بسیج سازندگی
گروه استانها - رئیس سازمان بسیج سازندگی استان آذربایجان شرقی گفت: اگر فرهنگ و تفکر جهادی در جامعه رواج پیدا کند، بسیاری از مشکلات و موانع موجود بر طرف خواهد شد.
سرهنگ پاسدار محمد اسکندری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، با بیان اینکه متأسفانه عده ای از مسئولین کشور ، تفکر جهادی و بسیجی را در تقابل خود می دانند، اظهار داشت: نباید برخی از مسئولین چنین برداشت کنند که تفکر جهادی در تقابل با دولت ها حرکت می کنند بلکه در این شرایط سخت تحریم ، این نوع تفکر گره گشای مشکلات است.
وی گفت: بسیج سازندگی همیشه به همه ارگانها و نهادهای دولتی و غیر دولتی اعلام کرده است که آماده است در هر شرایطی به کمک آنها بیاید و بر همین اساس بسیج سازندگی تمامی مأموریت ها و پروژه های سخت را قبول می کند.
سامانه جامع اطلس جهادی و نظارت بر عملکرد گروههای جهادی
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان در ادامه با اشاره به فعالیتهای گروههای جهادی گفت: 2834 گروه جهادی در سطح استان فعال هستند که عمده فعالیت آنها ساخت خانه محرومین، خانه بهداشت و کارهای عام المنعه است.
وی گفت: وجود این همه گروه جهادی و حجم گسترده پروژه ها و فعالیتهای آنها، مستلزم نظارت دقیق بود که بتوان از طریق آن عملکرد تک تک گروههای جهادی را رصد کرد.
سرهنگ پاسدار اسکندری افزود: بر همین اساس، سامانه جامع اطلس جهادی، برای مدیریت فعالیت های گروه های جهادی راه اندازی شد و در حال حاضر با استفاده از این سامانه، به راحتی از نحوه انجام کار گروههای جهادی با خبر هستیم.
عمده فعالیت بسیج سازندگی در مناطق محروم و صعب العبور است
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان در ادامه این گفت و گو افزود: هدف اصلی بسیج سازندگی، خدمت به محرومین و محرومیت زدایی است ، لذا با توجه به همین رویکرد ، اکثر پروژه های عمرانی بسیج سازندگی در مناطق محروم قرار دارد.
وی گفت: به ادارات و نهادها اعلام میکنیم که در سخت ترین و صعب العبورترین جایی که احساس می کنند نمی توانند پروژه ای اجرا کنند، بسیج سازندگی با همه توان حاضر به انجام این کار است.
مسئولیت تیم های حمایت طرح قاسم سلیمانی وزارت بهداشت بر عهده بسیج سازندگی است
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان، با اشاره به اقدامات این سازمان در بحران کرونا گفت: از روز اول شیوع این ویروس منحوس، بسیج سازندگی با سم پاشی معابر عمومی، وارد عرصه شد و امروز مسئولیت های سنگین تری برای ریشه کنی کرونا، به ما محول شده است.
وی افزود: در طرح شهید قاسم سلیمانی که توسط وزارت بهداشت برنامه ریزی شده است، سه تیم مراقبت، نظارت و حمایت، برای قطع کردن زنجیره کرونا، فعالیت خواهند کرد که بسیج سازندگی وظیفه انجام فعالیتهای حمایتی را بر عهده گرفته است.
سرهنگ پاسدار اسکندری گفت: ما سعی داریم با شناسایی افراد پر خطر، افراد آسیب پذیر مالی، و کاستن تجمعات غیر ضروری، اقدامات خود را شروع کنیم.
وی گفت: البته بسیج سازندگی حمایت از خانواده های آسیب پذیر کرونا را از مدتها پیش در قالب رزمایش کمک مؤمنانه در تمام شهرستانهای استان انجام داده است.
انجام مرحله سوم کمک های مؤمنانه در قالب 9 کمیته
اسکندری در ادامه این گفت و گو با اشاره به رزمایش کمک مؤمنانه گفت: در مرحله سوم رزمایش کمک مؤمنانه که وارد فاز جدیدی خواهد شد، اولویت اصلی حمایت از افراد بیمار کرونایی و خانواده آنها خواهد بود.
وی گفت: مرحله سوم در قالب 9 کمیته که هر کدام در بخش های مختلف بسته های غذایی، جهیزیه، لوازم التحریر و ... به صورت مجزا و کاملا هدفمند، سعی خواهیم کرد که این کمک های حمایتی به نحو احسن و با دقت بیشتر به دست نیازمندان برسد.
اقتصاد مقاومتی، از اهداف اصلی بسیج سازندگی است
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان گفت: اقتصاد مقاومتی و کمک به بنگاههای کوچک و زود بازده، موضوعی است که سالهاست مورد تأکید رهبری است و ما هم با اطاعت از فرامین رهبر بزرگوار، همیشه از مشاغل خانگی، زود بازده و خویش فرمایی حمایت کرده ایم.
وی گفت: 930 صندوق قرض الحسنه در مناطق مختلف استان، تأسیس شده است که با جمع آوری مبالغ خرد و تبدیل آن به مبالغ کلان، تسهیلات حمایتی کم بهره به مشاغل کوچک پرداخت می کنند.
سرهنگ پاسدار اسکندری افزود: در زمینه کمک به اشتغال، یک طرح 3 ساله هم طراحی شده است که طبق آن برای هزاران نفر از افراد فاقد شغل در مناطق محروم و روستایی، اشتغال ایجاد خواهد شد.
اسکندری با بیان اینکه برای اشتغال افراد غیر مددجو هم یک طرحی در حال اجرا هست، گفت: برای این طرح 77 میلیارد تومان اعتبار و با اشتغال 2200 نفر برنامه ریزی کرده ایم که امیدواریم تا دی ماه این طرح را به اتمام برسانیم.
مهارت آموزی و آموزش، لازمه دریافت تسهیلات اشتغال و افزایش راندمان تولید است
وی در ادامه با بیان اینکه مهارت آموزی و آموزش علمی، برای اشتغال و افزایش تولید ضروری است گفت: وقتی برای فردی تسهیلات اشتغال زایی داده می شود باید در مورد آن حرفه آموزشها و مهارت های لازم به وی داده شود تا با آگاهی و علم کامل بتواند حرکتی مستمر داشته باشد.
سرهنگ پاسدار اسکندری افزود: در بخش های دیگر مثل کشاورزی، دامداری، باغبانی و ... هم اگر به فعالین آن صنعت آموزش داده شود و روشهای علمی جایگزین روشهای منسوخ و سنتی شود، مسلماً به افزایش راندمان تولید منجر خواهد شد.
با حمایت بسیج سازندگی، باعث احیاء صنعت چرم استان شدیم
رئیس بسیج سازندگی استان در بخش دیگر از صحبت های خود با اشاره به حمایت بسیج سازندگی از صنعت چرم استان گفت: این صنعت به واسطه سوء مدیریت و واردات بی رویه، در آستانه نابودی بود که با حمایت ویژه بسیج سازندگی، این صنعت دوباره احیاء شده است.
وی گفت: صنعت چرم برای بیش از 200 هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در استان، اشتغال زایی کرده است که اگر این صنعت به کلی تعطیل می شد، مشکلات زیادی در پی آن ایجاد می شد اما با حمایت های ویژه ای که انجام دادیم، مانع ایجاد چنین اتفاقی شدیم.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان در پایان با بیان اینکه تا زمانی که محرومیت هست، مأموریت ما ادامه دارد گفت: باید با ایجاد وحدت، همدلی و مشارکت خود مردم در تمام زمینه ها، بتوانیم محرومیت را ریشه کن کنیم.
انتهای پیام /111/ش