حمایتهای نصف و نیمه وزارت ارشاد از مؤسسات قرآنی
چند ماه است از آغاز ثبتنام مشاغل آسیبدیده از کرونا در سامانه "کارا" میگذرد اما هنوز یک مؤسسه نیز نتوانسته است در سامانه وزارت کار ثبتنام کند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مؤسسات قرآنی را اگر بزرگترین شبکه مردمی در حوزه فعالیتهای قرآن به حساب بیاوریم، شیوع ویروس کرونا روال عادی آنها را به شدت متأثر کرده است، مؤسساتی که بخش زیادی از درآمدشان، ناظر بر حضور افراد قرآن آموز در جلسات آموزش است. نهادهای دولتی تلاش داشتهاند در این مدت برای حمایت از اقشار آسیبدیده جامعه، کمکهای مختلفی همچون پرداخت وام بلاعوض و تسهیلات مالی دیگر داشته باشند.
معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز از جمله نهادهایی است که در روزهای آغازین شیوع این ویروس منحوس برای اینکه باری از مشکلات مؤسسات قرآنی بردارد، این وعده را داد که تسهیلاتی را در اختیارشان قرار دهد. درباره اینکه چه میزان از وعده معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد در این زمینه محقق شده است با سیده مریم موسوی مدیرعامل اتحادیه مدغم مؤسسات قرآنی استان خوزستان گفتوگو کردیم.
موسوی با اشاره به میزان حمایتهای وزارت ارشاد از مؤسسات آسیبدیده گفت: اوایل فصل تابستان جاری، مبلغ 1 میلیون و 500 هزار تومان بهصورت بلاعوض به 25 مؤسسه از مجموع 40 مؤسسه قرآنی استان خوزستان پرداخت شد. مشکل اصلی 15 مؤسسه باقیمانده در این استان، نواقص حساب مؤسسه و موضوعاتی از این دست بود اما مسئولان وزارت ارشاد این وعده را دادند که به محض رفع مشکلات، کمکهزینه مؤسسات باقیمانده نیز پرداخت خواهد شد اما تاکنون هیچ پرداختی صورت نگرفته است.
مدیرعامل اتحادیه مدغم مؤسسات قرآنی استان خوزستان درباره مشکلات سامانه کارا نیز گفت: چند ماه است از آغاز ثبتنام مشاغل آسیبدیده از کرونا در سامانه "کارا" میگذرد اما هنوز یک مؤسسه نیز نتوانسته است در سامانه وزارت کار ثبتنام کند. هنوز خیلیها موفق به ثبتنام در سامانه حمایتی وزارت کار برای دریافت تسهیلات کرونا نشدهاند. این گلایه مشترک بسیاری از مؤسسات قرآنی کشورمان است که باید راه حلی برای آن اندیشیده شود.