اجرای طرح امام محله در ۵ هزار مسجد کشوری/مسجد محور اصلی کاهش آسیب‌های اجتماعی است

اجرای طرح امام محله در 5 هزار مسجد کشوری/مسجد محور اصلی کاهش آسیب‌های اجتماعی است

گروه استانها-مسئول عملیات بنیاد هدایت شمالغرب کشور از اجرای طرح امام محله در ۵ هزار مسجد کشوری در راستای توسعه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل،  حجت‌الاسلام رضا غلامی بعدازظهر امرور در نشست با خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح امام محله در 5 هزار مسجد کشوری اظهار داشت: این در طرح در راستای  توسعه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در 2 ماه گذشته به طور میانگین در 170 باب مسجد در هر استان با محوریت روحانیان و مشارکت مردم اجرا شد.

وی با اشاره به اینکه  شناسایی شبکه‌های نیازمندان و افرادی  یکی از مهمترین کارهایی که در طول مدت انجام شد، گفت: اجرای این طرح ثمرات بسیار مفیدی داشته است که تهیه و توزیع بسته‌های بهداشتی، بسته‌های معیشتی، آموزش و پیشگیری ،تهیه جهیزیه و اقلام بهداشتی و خوراکی و همچنین ایجاد مشاغل خانگی و بخشودگی اجاره بهاء مستاجران از جمله خدمات ارائه شده در این طرح در زمان اوج کرونا در این مساجد بود.

مسئول عملیات بنیاد هدایت شمالغرب کشور با بیان اینکه  مساجد برخلاف گذشته باید از محل صرف برای اقامه نماز خارج شود، افزود: مساجد باید علاوه بر برپایی نماز در سایر حوزه‌ها از جمله مسائل اجتماعی، اقتصادی، خیریه، مباحث خانواده و امور آموزشی در راستای اهداف نظام و انقلاب اسلامی فعالیت کنند.

غلامی مسجد را محور اصلی کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست و بیان کرد: طرح امام محله در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب و رفع مشکلات مردم، با تدوین نقشه جامع تبلیغی کشور و استفاده از ایده‌های برتر، پایه‌ریزی شده‌ است.

برنامه‌های هیات مذهبی استان  زیر سایه کرونا در فضای مجازی برگزار شد

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل نیز در این نشست با بیان اینکه زیر سایه کرونا تمامی فعالیت‌های هیات‌های مذهبی تغییر یافته است، گفت: تدوین و اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی استان امسال با اولویت استفاده از ظرفیت فضای مجازی بوده چرا که برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا برنامه‌های حضوری بسیار معدود و با اصل رعایت پروتکل‌های بهداشتی  انجام شد.

حجت‌الاسلام جعفرزاده با بیان اینکه برای تقویت برنامه‌های فرهنگی و مذهبی استان در شرایط کرونایی جامعه کانال‌ها و شبکه‌های مختلفی در فضای مجازی راه‌اندازی شده ، افزود: کرونا باعث شد تبلیغات اسلامی استان توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت فضای مجازی کند و هم اکنون 749 سایت و گروه و کانال در فضای مجازی با عضویت بیش از 350 هزار نفر در استان اردبیل مشغول تبلیغ دین مبین اسلام هستند.

وی بیان کرد: در کنار تلاش برای استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای تقویت باورهای دینی و جلوگیری از توقف برنامه‌های فرهنگی و مذهبی، تشکل‌های دینی وابسته به اداره کل تبلیغات اسلامی از ابتدای شیوع بیماری کرونا در جامعه خدمات قابل توجهی به مردم ارائه کردند.

حجت‌الاسلام جعفرزاده گفت: غسل فوتی‌های کرونایی، ضدعفونی کردن اماکن عمومی، محلات و مساجد، تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی و بهداشتی در بین اقشار آسیب پذیر، تولید ماسک و تلاش برای کاهش آسیب‌های اجتماعی از جمله خدمات ارائه شده توسط طلبه ها و روحانیون استان در این مدت بوده است.

انتهای‌پیام/131/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon