معاون رئیسجمهور در سمنان: تعداد اقامتگاههای بومگردی کشور ۱۰ برابر شد
گروه استانها- معاون رئیسجمهور گفت: تعداد اقامتگاههای بوم گردی کشور در دولتهای یازدهم و دوازدهم ۱۰ برابر شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، محمد امید در نشست شورای روستایی و عشایری استان سمنان که در سالن یادگار امام (ره) استانداری سمنان برگزار شد اظهار داشت: توجه به توسعه، اشتغالزایی و گردشگری در روستاهای کشور از موضوعات مهم و اولویتداری است که در حوزه توسعه مناطق روستایی با جدیت دنبال میشود.
وی افزایش تعداد اقامتگاههای بوم گردی در مناطق روستایی را از نشانههای توجه به امر توسعه، اشتغالزایی و گردشگری در روستاهای کشور عنوان کرد.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیسجمهور بیان کرد: در حال حاضر 2 هزار و 400 اقامتگاه بوم گردی در مناطق روستایی کشور وجود دارد که این آمار و ارقام نشان از افزایش 10 برابری این اقامتگاهها در دولت تدبیر و امید دارد.
امید توجه به زیرساختهای ارتباطی و فناوری اطلاعات را از دیگر تحولاتی که در سالهای اخیر در مناطق روستایی ایجادشده است، عنوان کرد و افزود: در حال حاضر 94 درصد از روستاهای کشور دارای شبکه ملی اطلاعات هستند.
وی توسعه این زیرساختهای ارتباطی را در مناطق روستایی علاوه بر اشتغالزایی و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به مناطق شهری؛ توسعه و جذب گردشگر برشمرد.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیسجمهور گفت: موضوع کاهش جمعیت در مناطق روستایی مسئله و چالشی است که نهتنها در ایران بلکه در دیگر کشورهای جهان نیز مطرح است.
امید تأکید کرد: خوشبختانه از سال 96 تاکنون با انجام اقدامات مثبتی در حوزه توسعه روستاها و تأمین زیرساختهای لازم در این مناطق شاهد کاهش نرخ جمعیت در روستاها نبودهایم و باید بگوییم نرخ کاهش جمعیت روستایی در کشور به صفر رسیده است.
وی با اشاره به افزایش اعتبارات توسعهای و عمرانی و همچنین اشتغالزایی در مناطق روستایی گفت: 76 درصد از روستاها به شبکه آبرسانی متصل هستند؛ بنابراین باید اقدامات دولت در حوزه آبرسانی به مناطق روستایی و عشایری را قابلتوجه دانست.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیسجمهور با اشاره به اینکه 26 درصد جمعیت کشور را جمعیت روستایی تشکیل میدهد اظهار داشت: ضریب نفوذ گاز در روستاهای کشور نیز بیش از 86 درصد است.
امید سهم روستاییان در تولید ناخالص ملی را 28 درصد عنوان کرد و افزود: 1.5 میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای افزایش سهم روستاییان در تولید ناخالص و توسعه روستا اختصاصیافته است.
وی از ایجاد 250 هزار فرصت شغلی در مناطق روستایی خبر داد و گفت: از ابتدای سال 99 تاکنون سهم اشتغال روستایی به 30 درصد رسیده است.
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیسجمهور توسعه پایدار روستاها را منوط به افزایش اعتبارات در این راستا دانست و بیان کرد: برای توسعه مناطق روستایی 22 هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفتهشده است که تاکنون 14 هزار میلیارد تومان از این اعتبار جذبشده است.
انتهای پیام/363/ ع