کمک‌های صیانتی نیروی انتظامی و دستگاه قضا منجر به کاهش اعتیاد در جامعه می‌شود

کمک‌های صیانتی نیروی انتظامی و دستگاه قضا منجر به کاهش اعتیاد در جامعه می‌شود

گروه استان‌ها- استاندار قزوین گفت: باید نیروی انتظامی و دستگاه قضایی از جنبه کمک صیانتی بیش از پیش در مدارس حضور یابند و به عنوان مشاور در کنار معلمان و دانش‌آموزان قرار گیرند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، هدایت‌الله جمالی‌پور در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر استان که عصر امروز در سالن جلسات دفتر استاندار برگزار شد اظهار داشت: رفتار مشاور‌گونه دستگاه قضا و نیروی انتظامی می‌تواند منجر به فرهنگ‌سازی و آگاهی بخشی در میان قشر نوجوان شود.

استاندار قزوین با بیان اینکه دانش‌آموزان آینده‌سازان مملکت هستند عنوان کرد: آموزش و پرورش باید دانش‌آموزان را ساماندهی کرده و نسبت به آگاه‌سازی آنها در زمینه اعتیاد اقدام کند.

جمالیپور تصریح کرد: قشر کارگری، دانش‌آموزی و دانشجویی اساسی‌ترین محورهای توسعه کشور هستند و به همین سبب باید بیش از پیش مورد توجه دستگاه‌ها قرار گیرند.

وی افزود: برخی از نوجوانان برای لاغری و یا برای افزایش حافظه قرص‌هایی را مصرف می‌کنند در حالی که نمی‌دانند این قرص‌ها روان‌گردان بوده و در واقع اعتیادآور است.

استاندار قزوین با بیان این که معلمان ظرفیت عظیمی برای آگاه‌سازی دانش‌آموزان دارند: باید از تمامی ظرفیت‌ها در مورد آگاه‌سازی قشر کارگری، دانش‌آموزی و دانشجویی استفاده کرد چرا که در این صورت مشکلات در آینده کاهش خواهد یافت.

پلیس فتا ظرفیت مناسبی برای آگاهی بخشی به نوجوانان دارد

سردار علی ابراهیمی فرمانده نیروی انتظامی استان قزوین نیز در این جلسه گفت: نوجوانان قشر آسیب‌‌پذیر جامعه در حوزه اعتیاد هستند و باید با آگاه‌سازی این قشر از جامعه مانع شیوع افیون در بین نوجوانان شد.

وی افزود: استفاده از مشاوران توانمند مدارس، می‌تواند در جلوگیری از اعتیاد نوجوانان بسیار کمک کننده باشد به همین سبب بهتر است معلمان و مشاوران اطلاعات به روزی در مورد اعتیاد داشته و به صورت طبقه‌بندی شده اطلاعات را به دانش‌آموزان ارائه کنند زیرا در این صورت آگاهی نوجوانان افزایش یافته و کمتر درگیر افیون خواهند شد.

فرمانده نیروی انتظامی استان قزوین با بیان اینکه برخی از افراد ناباب در گروه‌های نوجوانان قرار گرفته و آنها را ترغیب به کشیدن سیگار می‌کنند تصریح کرد: مصرف مواد مخدر عمدتا از یک نخ سیگار آغاز شده و این سیگار به آرامی تبدیل به مصرف مواد مخدر خواهد شد.

ابراهیمی عنوان کرد: اغفال‌گران از نا‌آگاهی نوجوانان سوءاستفاده کرده و تصریح می‌کنند مواد مخدر نشاط آور است و هیچ گونه اعتیادی در پی ندارد اما این در حالی است که مواد مخدر به شدت اعتیادآور بوده و این تنها یک تله برای قشر نوجوان به شمار می‌رود.

وی با بیان این که باید آگاه‌سازی نوجوان در مورد اعتیاد در اولویت قرار گیرد خاطرنشان کرد: استفاده از مشاورین توانمند مدارس می‌تواند در راستای پیشگیری از اعتیاد کمک کننده باشد در حالی که همچنین می‌توان از ظرفیت پلیس فتا نیز استفاده کرد تا از طریق فضای مجازی به آگاه‌سازی نوجوان‌ها پرداخته شود.

منوچهر حبیبی معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین نیز در این جلسه گفت: نگران هستیم که موضوع مواد مخدر عادی‌سازی شود.

وی افزود: امری که عادی انگاری شود در نهایت به آن بی‌توجهی خواهد شد لذا دستگاه‌های مختلف باید اقدامات لازم را انجام داده و نوجوانان را از آثار سوءمصرف مواد مخدر آگاه کنند.

حسنعلی اصغری مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این جلسه گفت: تلاش شده تا دانش‌آموزانی که در معرض خطر اعتیاد قرار دارند به مشاوران مورد اعتماد معرفی شوند.

وی افزود: صرفاً تشخیص به موقع آموزش و پرورش در موضوع اعتیاد برای برچیده شدن بساط افیون در جامعه کفایت نمی‌کند و نیاز است که همه دستگاه‌ها در این زمینه کمک کنند.

اصغری گفت: اگر پیشگیری مناسبی در حوزه اعتیاد انجام گیرد قطعا در آینده بسیاری از هزینه‌ها کاهش یافته و جامعه با سرعت بیشتری به سمت سلامت، پیشرفت و توسعه سوق می‌یابد.

 انتهای پیام/ح

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران