مذاکرات اوپک‌پلاس در مورد افزایش تولید نفت به روز دوم کشیده شد

مذاکرات اوپک پلاس در مورد افزایش تولید نفت به روز دوم کشیده شد

اختلاف اعضای اوپک‌پلاس در مورد افزایش تولید در ماه فوریه باعث شد اجلاس این گروه به دور دوم کشیده شود و روز سه‌شنبه ادامه پیدا کند، عربستان مخالف و روسیه موافق افزایش تولید هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، ائتلاف اوپک‌پلاس نتوانست بر سر سطح تولید نفت در ماه فوریه به توافق برسد و مذاکرات خود را روز سه‌شنبه ادامه می‌دهد. عربستان سعودی به‌خاطر قرنطینه‌های جدید مخالف افزایش تولید نفت است و روسیه به‌خاطر بهبود تقاضا، موافق تولید بیشتر.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید

تصمیم غیرمعمول برای برگزاری دور دوم مذاکرات پس از یک مباحثه 3ساعته در اجلاس مجازی اوپک‌پلاس گرفته شد، قرار است این مذاکرات در ساعت 14:30 به‌وقت گرینویچ روز سه‌شنبه از سر گرفته شود.

منابع اوپک‌پلاس اعلام کرده‌اند روسیه و قزاقستان موافق افزایش تولید هستند، در حالی که عراق، نیجریه و امارات پیشنهاد ثابت نگه داشتن سطح تولید را داده‌اند.

محمد بارکیندو، دبیرکل اوپک، در روز یکشنبه به متخصصان اوپک‌پلاس در مورد خطرات پیشِ‌روی بازار نفت هشدار داده بود.

عبدالعزیز بن سلمان، وزیر نفت عربستان، در روز دوشنبه اعلام کرد علی‌رغم فضای خوشبینانه بازار نفت، همچنان باید محتاط بود چون تقاضا هنوز هم آسیب‌پذیر است و نوع جدید ویروس کرونا قابل پیش‌بینی نیست.

وی گفت: «در بسیاری از بخش‌های دنیا همه‌گیری ویروس کرونا به‌طرزی نگران‌کننده افزایش یافته و باعث موج جدید قرنطینه‌ها و محدودیت‌ها شده است و ناگزیر بر نرخ بهبود اقتصادی کشورها تأثیر می‌گذارد».

نوع جدید ویروس کرونا ماه گذشته در انگلیس گزارش شد و در حال گسترش در سراسر دنیاست بنابراین نخست وزیر انگلیس محدودیت‌های جدیدی اعمال کرده است.

اوپک‌پلاس در شرایطی که قیمت نفت خام برنت به بیش از 50 دلار در هر بشکه رسیده است، تولید خود را 500 هزار بشکه در روز در این ماه افزایش داده است. اوپک و متحدانش از 2017 جهت حمایت از قیمت نفت و کاهش مازاد عرضه، تولید خود را محدود کرده‌اند. کاهش تولید اوپک‌پلاس در اواسط 2020 با سقوط تقاضا برای بنزین و سوخت هواپیما به‌خاطر همه‌گیری ویروس کرونا به رکورد 9.7 میلیون بشکه در روز رسید.

در اجلاس‌های قبلی هم عربستان همواره موافق یک رویکرد محتاطانه برای افزایش تولید بوده است، در حالی که روسیه حامی افزایش سریع‌تر تولید بوده است.

انتهای پیام/110+

دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon