عدم حمایت از طرح‌های عمرانی دانشگاه پیام نور چهارمحال و بختیاری; تکمیل طرح‌های به ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

عدم حمایت از طرح‌های عمرانی دانشگاه پیام نور چهارمحال و بختیاری; تکمیل طرح‌های به 100 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد

گروه استان‌ها - رئیس دانشگاه پیام نور چهارمحال و بختیاری با اشاره به توقف عملیات اجرایی طرح عمرانی این دانشگاه گفت: برای تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های این دانشگاه به ۱۰۰ میلیارد اعتبار نیاز است.

علیرضا آبرود در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد اظهارداشت: ساختمان آموزشی مرکز شهرکرد با 6 هزار مترمربع زیربنا و با پیشرفت فیزیکی 65 درصد، مهم‌ترین طرح عمرانی دانشگاه پیام نور است که عملیات اجرایی آن از 2سال گذشته به دلیل عدم تخصیص اعتبارات متوقف شده است.

وی با بیان اینکه ساختمان آموزشی در حال ساخت مرکز شهرکرد، ظرفیت پذیرش و پوشش دانشجو در این مرکز را به بیش از 4 هزار نفر ارتقاء می‌دهد، افزود: در صورت بهره‌برداری از این بنای آموزشی، تحول چشمگیری در توسعه فضاهای دانشگاهی پیام نور استان روی خواهد داد و عمده مشکلات کمبود فضای آموزشی و اداری در مرکز شهرکرد هم رفع می‌شود.

رئیس دانشگاه پیام نور چهارمحال و بختیاری سوله‌های ورزشی و چندمنظوره مرکز پیام نور فارسان و واحد دانشگاهی لردگان را از دیگر طرح‌های عمرانی در دست اجرا برشمرد و بیان کرد: عملیات اجرایی این دو سوله تاکنون 25 و 20 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

آبرود ادامه داد: در مرکز فارسان و واحد دانشگاهی لردگان، دانشجویان در رشته تربیت‌بدنی مشغول به تحصیل هستند که با توجه به نبود فضای ورزشی در دانشگاه برای برگزاری دوره‌های عملی این رشته، از سالن‌های موجود در شهرستان استفاده می‌شود که پرداخت اجاره‌ بهای این سالن‌ها، هزینه‌هایی را برای دانشگاه به دنبال دارد.

وی با اشاره به پیشرفت 65 درصدی عملیات ساخت مسجد امیرالمؤمنین (ع) در مرکز شهرکرد گفت: این بنای مذهبی با زیربنای 660 مترمربع و با مشارکت خیرین ساخته می‌شود.

رئیس دانشگاه پیام نور چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: عملیات ساخت این مسجد از سال 96 آغاز و تاکنون 5 میلیارد ریال اعتبار برای انجام عملیات احداث آن هزینه شده است که دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

آبرود اعتبار مورد نیاز برای تکمیل طرح‌های عمرانی در دست اجرای دانشگاه پیام نور استان را 100 میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: از سال 96 تاکنون، اعتباری از محل اعتبارات توازن منطقه‌ای به این دانشگاه اختصاص نیافته و حمایت‌های استانی هم در این مورد شکل نگرفته است که این موضوع موجب توقف فعالیت‌های عمرانی در بخش‌های آموزشی، فرهنگی و ورزشی این دانشگاه شده است.

وی با بیان اینکه بیش از 90 درصد دانشجویان دانشگاه پیام نور بومی هستند و این دانشگاه به‌ عنوان یکی از دانشگاه‌های دولتی شناخته می‌شود، بیان کرد: مراکز و واحدهای دانشگاهی پیام نور در 11 منطقه چهارمحال و بختیاری فعال هستند و در اولویت نبودن توسعه این دانشگاه و حذف اعتبارات پیشنهادی در چند سال اخیر، اجرای برنامه‌های عمرانی را با مشکلاتی مواجه کرده است که این موضوع می‌تواند در جذب دانشجو و برگزاری دوره‌های آموزشی آزاد و کارآفرینی، اثر منفی داشته باشد.

رئیس دانشگاه پیام نور چهارمحال و بختیاری با اشاره به تحصیل بیش از 7 هزار دانشجو در این دانشگاه، سرانه فضای دانشجویی را قابل ‌قبول دانست و افزود: هم‌اکنون به ازای هر دانشجو 85 مترمربع عرصه و 9 مترمربع فضای ساخته‌شده، وجود دارد.

وی وسعت عرصه دانشگاه‌های پیام نور چهارمحال و بختیاری را 36 هکتار اعلام و تصریح کرد: 39 هزار مترمربع بنای ساخته ‌شده هم در مجموع 3 مرکز و 8 واحد دانشگاهی پیام نور استان وجود دارد.

آبرود ادامه داد: دانشگاه پیام نور چهارمحال و بختیاری از جمله برترین دانشگاه‌های پیام نور کشور در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی و مدیریت آموزش‌های آزاد و کارآفرین به شمار می‌رود و هم‌اکنون بیش از 7 هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد زیر نظر 85 عضو هیئت‌ علمی در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام/7540/ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon