وجود مخزن ذخیره آب در مراکز درمانی و نانواییها ضروری است
گروه استانها- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم گفت: وجود ذخیره و منبع آب برای مراکز درمانی و نانواییهای استان امری ضروری است تا در بحرانهای آینده با آسیب روبرو نباشیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، علی جان صادق پور ظهر امروز در جلسه ستاد پیشگیری؛هماهنگی و فرماندهی مدیریت پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد اظهار داشت: ازجمله مشکلاتی که در زمان اجرای این عملیات اصلاح خط اصلی آب مشخص شد، مجهز نبودن مراکز درمانی و کلینیکها و برخی مراکز مهم خدماتی به منابع آبی است که ضروری است تا نسبت به رفع این کمبود برنامهریزی لازم صورت گیرد.
عملیات تخلیه شیر در رینگ اصلی غرب قم و رفع خطر بحران برای استان
مدیرعامل آبفای قم بیان کرد: در این عملیات که چند روزبه طول انجامید و 50 درصد قم را تحت تأثیر قرارداد، مشکلات زیرساختی در این زمینه روشن شد ؛ فرسودگی و نشتی شیر تخلیه 1400 در رینگ اصلی غربی قم دلیل اصلی بروز حادثه و ضرورت تعمیر این خط بود که به دلیل اینکه این عملیات، 50 درصد جمعیت استان را تحت تأثیر قرار میدهد از خطرپذیری بالایی برخوردار بود.
صادق پور افزود: این عملیات با استفاده از سامانهها و ظرفیتهای نیروی انسانی کارشناس و خبره انجام شد گفت: این عملیات در پنج مرحله از 26 تا 30 مهرماه اجرایی شد که در آن 3 هزار و 845 نفر ساعت در قالب 6 تیم عملیاتی مشارکت داشت.
ارسال 70 هزار پیامک برای مشترکین جهت اطلاعرسانی از وضعیت موجود
مدیر آبفای استان قم بیان کرد: استفاده از ظرفیت رسانهها و شبکههای اجتماعی، ارسال 70 هزار پیامک و همچنین فعال کردن سامانههای الکترونیکی برای بهبود پاسخگویی به مردم ازجمله اقدامهای انجامشده برای اطلاعرسانی به مردم در زمان اجرای این طرح بود.
صادق پور ضمن تقدیر از صداوسیما برای اطلاعرسانی به مردم در زمان اجرای این مانور عملیاتی بیان کرد: صداوسیما با گفتوگوهای خبری و همچنین گزارشهای متعدد مردم را نسبت به قطعی آگاه و هشدارهای لازم داده شد.
گفتنی است؛ در پایان جلسه ستاد از دستاندرکاران و مدیران شرکت آبفای استان در اجرای موفق این عملیات و مانور با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.
درخواست فروش محدود برای مشاغل خانگی با رعایت پروتکلهای بهداشتی
همچنین صدیقه صدیق تقی زاده ظهر امروز در جلسه ستاد پیشگیری؛هماهنگی و فرماندهی مدیریت پاسخ به بحران استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد اظهار داشت: مشاغل خانگی بانوان سرپرست خانوار در جریان بحران کرونا با آسیب جدی روبرو بود که برای رشد اقتصادی و بازار فروش در اوایل کرونا از فضای مجازی استفاده میکردند و اکنون درخواست فروش محدود دارند.
به گفته وی، باید متناسب با ظرفیت فروش محصولات مکانهای محدودی با رعایت پروتکلهای بهداشتی برای این بانوان در نظر گرفته شود تا بازار موردنیاز خود را برای فروش محصولات خود به دست آورند.
نیاز به هوشمند سازی بر بازگشاییها
معاون امور خدمات شهری شهرداری قم نیز در این جلسه گفت: قبل از بیماری و بحران کرونا اطلاع مشخصی از بیماری داده نمیشد بهرهگیری از اپلیکشن ماسک امر مطلوبی است ولی شهروندان نیاز به خدمات شهری و حملونقل عمومی در وضعیت زرد دارند باید محدودیتهای اعمالشده و بازگشایی هاهوشمندسازی شود.
اصغر سامع افزود: به نوروز و بهبود شرایط هوایی نزدیک میشویم و رفتهرفته شهروندان به بهرهگیری از پارکها نیازمند خواهند شد لذا هرگونه بازگشایی باید با هوشمند سازی صورت گیرد.
به گفته وی، نمیتوانیم جلوی فعالیت اتوبوسها را بگیریم رانندگان آسیب جدی به آنها واردشده است باید هرگونه بازگشایی چه در اماکن عمومی و همچنین بوستانها هوشمندانه عمل کرد.
انتهای پیام/454/ ع