۴۲۸ طرح اشتغال‌زای روستایی برای زنان قزوینی راه‌اندازی شد

428 طرح اشتغال‌زای روستایی برای زنان قزوینی راه‌اندازی شد

گروه استان‌ها- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ۴۲۸ طرح اشتغال‌زای روستایی برای زنان و بانوان قزوینی از طریق صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایری در استان اجرا و راه‌اندازی شده است.

فاطمه خمسه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین، با بیان اینکه توسعه اشتغال‌زایی برای زنان روستایی یکی از وظایف وزارت جهاد کشاورزی به حساب می‌آید اظهار داشت: 428 طرح اشتغال‌زا برای زنان و بانوان روستایی استان از طریق صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایری در استان اجرا و راه‌اندازی شده است.

خمسه با ذکر اینکه شهرستان بویین‌زهرا قطب اشتغال‌زایی روستایی زنان در استان محسوب می‌شود، افزود: از 428 طرح یاد شده 164 طرح فقط در این شهرستان ایجاد شده است و بعد از آن هم شهرستان آبیک و تاکستان به ترتیب با 85 و 61 طرح دومین شهرستان فعال استان قزوین در حوزه جذب تسهیلات اشتغال زنان روستایی بوده است.

وی از شکل‌گیری 72 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایری در قزوین خبر داد و گفت: در قالب ایجاد این صندوق‌های اعتباری از سال 1392 تا امروز 2 میلیارد و 910 میلیون تومان تسهیلات اشتغال‌زایی به بانوان روستایی و عشایری استان پرداخت شده است که منجر به راه‌اندازی و به محصول رسیدن 428 طرح مذکور شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با ذکر اینکه صندوق‌های اعتبار خرد زنان روستایی وزرات جهاد کشاورزی در مقایسه با مدل‌های گوناگون اعتبارات خرد شبیه به مدل بانک روستایی هستند، ادامه داد: اعضای این صندوق‌ها را زنان روستایی و عشایری تشکیل می‌دهند و سرمایه این صندوق‌ها متعلق به جامعه محلی و زنان عضو این صندوق‌‌هاست که هر صندوق بین 5 تا 7 نفر عضو دارد.

آموزش حرفه‌ای 920 زن کارآفرین روستایی

خمسه با اشاره به آموزش 920 کارآفرین زن روستایی در حوزه کشاورزی و دامداری گفت: از این 920 زن کارآفرین 286 زن روستایی در حوزه شهرستان بویین‌زهرا آموزش دیده‌اند و البرز و آبیک به ترتیب با 215 و 200 دومین و سومین شهرستان برتر استان قزوین در تربیت حرفه‌ای زنان کارآفرین روستایی بوده‌اند. ضمن اینکه در روستاهای قزوین، تاکستان و آوج هم به ترتیب 145، 61 و 13 بانوی کارآفرین آموزش حرفه‌ای ایجاد کسب ‌و کار روستایی دیده‌اند.

وی اضافه کرد: توسعه اشتغال روستایی زنان از جهاتی از توسعه اشتغال بین مردان مهمتر است چرا که افزایش اشتغال میان زنان منجر به ترویج شغل میان یک نسل از جامعه روستایی می‌شود.

انتهای پیام/ح

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon