پروژه کمربندی گناباد "گره" خورد؛ ۲ مشکل اصلی پروژه چیست؟
گروه استانها ـ آنچه از وضعیت گره خورده پروژه کمربندی گناباد به نظر میرسد دو مشکل اعتبار و رضایت دستگاههای اجرایی سد راه این موضوع است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، پروژه کمربندی گناباد از آن دست پروژهها است که از این نسل به آن نسل منتقل میشود اما مردم پیشرفتی در آن نمیبینند.
ساکنان خیابان عدالت گناباد بارها طی تماس با خبرنگار تسنیم در گناباد درخواست پیگیری این موضوع را داشتهاند که این خبرگزاری نیز در راستای پیگیری مطالبات مردم گزارشی را تحت عنوان« تردد 20 ساله ماشینهای سنگین در گناباد؛ طرح کمربندی روی کاغذ مانده است» منتشر کرد که در این گزارش به دلیل این که شرکت پیمانکار طرح مطالعاتی نتوانسته بود از کمیته فنی استانداری تاییدیه را بگیرد کار به تاخیر افتاده است.
همچنان مشکل کمربندی گناباد وجود دارد و مردم گلایه دارند در این زمینه که برای پیگیری به سراغ مسئولان مربوطه در شهرستان گناباد رفتیم.
حامد قربانی فرماندار گناباد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در گناباد اظهار داشت: بازگشایی موقت کمربندی پلیس راه تا بهشت قاسم و ادامه آن تا میدان در حال احداث سراهی کاخک، رهن و گناباد، در ایام کرونا پیگیری شد.در ایام کرونا بخاطر شرایط خاص، مسیر پلیس راه تا بهشت قاسم بازگشایی و زیرسازی اولیه انجام و قابل استفاده در آن ایام شد.
فرماندار گناباد با توجه به اینکه قطع زنجیره عبور و مرور از نزدیک شهرستان به اقتصاد محلی آسیب وارد میکند، تصریح کرد: این مسیر فقط برای شرایط اضطراری پیشبینی شده و در این زمینه پیگیری خاصی انجام نمیشود.
قربانی ادامه داد: مسیر دوم به خاطر عدم عبور وسایل نقلیه سنگین از داخل شهر، حدفاصل میدان امام رضا تا میدان بجستان توسط شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد پیگیری میشود.
وی افزود: با توجه پیش بینی عرض 100 متر برای این مسیر و مشکلات بازگشایی آن، شهرداری درخواست کاهش آن از 100 متر به 40 متر را داده، که فرمانداری شهرستان با آن موافقت کرده و موضوع در استان در حال پیگیری است.
علی اکبر بهزادیان سرپرست شهرداری گناباد نیز در همین زمینه اظهار داشت: طرح مطالعاتی کمربندی در دست مشاور ضعیف بوده که با پیگیری انجام شده پیمانکار خلع ید و به مشاور مورد تأیید دفتر فنی استانداری واگذار شده و کار با جدیت در حال انجام است.
وی افزود: در حال حاضر در مرحله کسب استعلام از ادارات آب منطقهای با توجه به وجود کال شش انگشتی در محور مذکور و آب، برق، گاز، فیبر نوری، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، محیط زیست و راهداری هستیم.
سرپرست شهرداری گناباد اظهار داشت: در محور مذکور علاوه بر املاک دولتی، باغات مشجر و اراضی کشاورزی و بایر دارای مالکین متعدد روستای قنبرآباد و باغ آسیا وجود دارد که بعضا ورثه هستند و باهم اختلافی و بعضی دارای سند مالکیت شش دانگ و برخی مشاع و برخی عادی و تعدادی مهریه و ارث و بازگشایی آن در صورتی که طرح مطالعاتی آن آماده باشد، بستگی به اعلام نظر دستگاههای اجرایی و تأمین اعتبار میلیاردها تومان پول دارد.
بهزادیان ادامه داد: هرچند که به احتمال زیاد با توجه به وجود باغات مشجر در مسیر و مخالفت شدید جهاد کشاورزی و محیط زیست و میراث فرهنگی استان که از اعضای اصلی کمیسیون هستند، امکان عدم تصویب آن در کمیسیون ماده 5 استان محتمل است.
آنچه از وضعیت گره خورده پروژه کمربندی گناباد به نظر میرسد دو مشکل اعتبار و رضایت دستگاههای اجرایی سد راه این موضوع است که در این سال مردم امیدوار به بازگشایی کمربندی نباشند و همچنان این شرایط یعنی عبور خودروهای سنگین از داخل شهر را تحمل کنند.
گزارش از یاسر سالاری گناباد
انتهای پیام/282/ش