چالشهای بزرگ کشورهای اروپایی در زمینه توزیع واکسن کرونا
سردبیر روزنامه بیلد آلمان بر این باور است که کشورهای عضو اتحادیه اروپا با چالشهای زیادی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا به خصوص در زمینه توزیع واکسن روبرو هستند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از دیلی میل، آلکساندر فون شوئنبرگ سردبیر بیلد پرفروش ترین روزنامه آلمانی بر این باور است که عملکرد کشورهای عضو اتحادیه اروپا در تامین و توزیع ویروس کرونا به مراتب بدتر از سایر کشورهای همطراز بوده است.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
وی افزود: آمار مبتلایان و تلفات ویروس کرونا در بریتانیا به سرعت رو به افزایش است و تنها طی روز گذشته تلفات کرونا در این کشور به بیش از 1000 نفر رسیده است.
این بحران موجب شده تا بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس مجبور شود برای مقابله با شیوع گونه جدید ویروس کرونا تدابیر قرنطینه و محدودکننده جدیدی را اعمال کند.
وی در ادامه نوشت: شاید به نظر برسد که اوضاع بریتانیا از لحاظ مدیریت بحران کرونا وخیم است ولی اجازه بدهید به شما بگویم که بسیاری از ما در اروپا در حال مشاهده شرایط بدتری در کشورهای عضو اتحادیه اروپا هستیم.
در حالی که کشورهای مستقلی مثل آمریکا و بریتانیا سرعت بالایی در توزیع و استفاده از واکسن های تولیدی داشتهاند ولی عملکرد کشورهای عضو اتحادیه اروپا کاملا مایوس کننده بوده است.
تاکنون بیش از 1.3 میلیون نفر در بریتانیا در برابر این ویروس واکسینه شدهاند و این در حالی است که تا روز گذشته این رقم در فرانسه در نخستین هفته اجرای برنامه واکسیناسیون به کمتر از 7 هزار نفر رسیده است.
برنامه واکسیناسیون در بریتانیا هفته ها زودتر از فرانسه آغاز شده است. امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه اذعان کرده است که این عملکرد کند و ناقص در شان مردم فرانسه نیست. البته آمارهای مایوس کننده فرانسه در زمینه توزیع و تزریق واکسن کرونا تنها مثال بارز عملکرد ضعیف رهبران اروپایی نیست. عملکرد سایر کشورها نیز مایه شرمساری است. هلند تازه دیروز نخستین دوز واکسن کرونا را تزریق کرده است، یعنی حدود یک ماه پس از آنکه نخستین فرد در بریتانیا این واکسن را دریافت کرد.
در آلمان نیز تاکنون حدود 317 هزار نفر در برابر ویروس کرونا واکسینه شدهاند که این رقم فاصله فاحشی با سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا دارد.
وزیر بهداشت آلمان هشدار داده است که این کشور حداقل تا تابستان نمی تواند با سرعت بریتانیا جمعیت خود را در برابر کرونا واکسینه کند.
انتهای پیام/