نیمی از روستاهای شهرستان کوهرنگ از آب شرب سالم بهرهمند نیستند
گروه استانها - رئیس شورای اسلامی شهرستان کوهرنگ با اشاره به پایین بودن اعتبارات عمرانی این شهرستان، گفت: در شهرستان کوهرنگ قریب به ۵۰% روستاها از آب سالم و بهداشتی بهرهمند نمیباشند
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعباس نصیری، رئیس شورای اسلامی شهرستان اردل، امروز در در حاشیه جلسه هم اندیشی اعضای شورای اسلامی استان و روسای شوراهای اسلامی شهرستانها اظهار داشت: مشکلات اینترنت، آب شرب، پل، جادههای صعب العبور، کانالهای آبیاری، مکان دفن زباله شهرها و روستاها و حوادث غیر مترقبه از بحثهای اساسی در شهرستان اردل هستند.
وی افزود: با توجه به اینکه اکثر کشاورزان دارای مجوز میباشند تاکنون حقآبه آنها پرداخت نشده است و با توجه به اینکه آتشسوزی لوله نفت مارون خسارات زیادی را به مردم شهرستان اردل زده است، اگر مسئولین رسیدگی نکنند نفت به لایههای زیرین زمین راه یافته و حادثهای همانند گتوند علیا اتفاق میافتد.
رئیس شورای اسلامی شهرستان اردل عدم بررسی گزارش حسابرسی شهرداریها، اجرای مصوبات شهرداری و شوراهای اسلامی، طرح تفصیلی شهرها، بدهکاری شرکتها به کارگران شهرداری و عدم تشکیل کمیسیون ماده 100 و 77 در شهرداری اردل را از دیگر مشکلات این شهرستان برشمرد و خواستار رسیدگی مسئولین ذیربط شد.
فرهاد رئیسی،نماینده شهرستان شهرکرد در شورای اسلامی استان نیز، با اشاره به تدوین لایحه بودجه سال 1400 و وجود ایراداتی در اعتبارات مد نظر قرار گرفته در حوزه آب، گفت: مکاتبات متعددی از سوی شورای اسلامی استان با مسئولین استانی در خصوص غیر قانونی بودن خیلی از ردیفهای بودجهای انتقالهای آب تونلهائی که مجوزهای لازم را ندارند صورت گرفته است، در همین راستا از مجمع نمایندگان استان و مسئولین ذیربط خواستاریم جوابیهای در خصوص پیگیریهای مکتوب و مستند انجام شده جهت تنویر افکار عمومی ارائه نمایند و معاونت عمرانی استاندار جلسهای جهت پیگیری این مطالبه عمومی مردم شکل دهند.
بسیاری از ادارات شهرستان سامان، ساختمان اداری ندارند
غلامرضا چهلگردی، رئیس شورای اسلامی شهرستان سامان در این جلسه با اشاره به عدم اجرای زیرساختهای مجتمع ادارات شهر سامان بیان داشت: طرح مجتمع چندین سال است مصوب شده و سامان نیز از سال 91 شهرستان گردیده است، بسیاری از ادارات در ساختمانهای شخصی اجارهای مستقر میباشند و از وضعیت نامطلوب جهت ساختمان اداری برخوردارند که مناسب ادارات نمیباشند.
وی افزود: عدم صدور سند واگذاری مجتمع فنآوران شهر سامان بنام شهرداری با توجه به اینکه عملیات جدولکشی واجرای شبکه برق آن سالها است انجام شده، باعث ایجاد مشکلات عدیدهای برای صنایع کوچک وکارگاهها وهمچنین شهروندان شده است. ساماندهی و تکمیل مسیل هدایت سیل که از داخل شهر سامان عبور مینماید نیاز به اعتبار دارد.
چهلگردی گفت: مشکل صدور سند بنام دولت در اراضی روستایی مانند شوراب صغیر که بیش از 40 سال از سابقه ساخت وسکونت در آن میگذرد بگونه ای است که مردم مجددا باید از بنیاد مسکن زمین را خریداری نمایند.
رئیس شورای اسلامی شهرستان سامان تصریح کرد: تامین اعتبار جهت ساماندهی محل دفن زباله توسط مسئولین باید صورت پذیرد و حریم جادهها در قسمتهایی که از داخل روستاها عبور می نمایند باید کاهش یابد چرا که با حریم فعلی و رعایت حریم کمی و کیفی رودخانه زاینده رود، بسیاری از روستاها در داخل این دو حریم قرار میگیرند.
چهلگردی عمده مشکلات بخش زاینده رود را عنوان کرد و ادامه داد: تامین اعتبار جهت ساماندهی محل دفن زباله و تامین اعتبار اجرای جاده سامان قراقوش که حدود سه سال است شروع شده ونیمه کاره مانده، تامین اعتبار اجرای آسفالت جاده هوره-قلعه موسی خان با توجه به اینکه عملیات زیرسازی آن توسط خیرین انجام شده است، تامین اعتبار جهت ساخت ساختمان اداره راهداری بخش زاینده رود و تامین اعتبار تکمیل ساختمان فرمانداری شهرستان سامان از عمده مطالبه مردم این بخش است که خواستار رسیدگی مسئولین میباشد.
فاضلاب شهر بن 25 سال است که در حال پیگیری است
رضا آقابابایی، رئیس شورای اسلامی شهرستان بن نیز با اشاره به عدم تکمیل فاضلاب شهر بن گفت: اجرای فاضلاب این شهر 25 سال است توسط مدیران متعدد در حال پیگیری است که تا کنون اجرا نشده و مشکلات بهداشتی بسیاری را ایجاد نموده است.
رئیس شورای اسلامی شهرستان بن، مشکل عدم استقرار اداره ثبت اسناد و املاک در این شهرستان را از دیگرمشکلات برشمرد و افزود: چند نفر خیّر با شورا قراردادی را تنظیم و زمینی را به منظور استقرار این اداره اختصاص دادند و مسئولین ذیربط نیز از محل بازدید اما تا کنون این اداره مستقر نگردید.
شهاب مالکی ، رئیس شورای اسلامی شهرستان فارسان، نیز در این جلسه مشکل سه راهی حادثه خیز عیسی آباد، تعریض پلهای ورودی شهرستان فارسان، مشکل وجود بلواری در جلوی ورودی شهر باباحیدر، مشکل فاضلاب نیمهکاره شهر باباحیدر را عنوان و خواستار بررسی از سوی مسئولین ذیربط شد.
رئیس شورای اسلامی شهرستان فارسان، با اشاره به مشکل عدم تکمیل آسفالت کمربندی فارسان گفت: فقط یک لاین این مسیر آسفالت شده و رها گردیده است، همچنین روستای دهچشمه در شهرستان فارسان معروف به دهکده توریستی نیاز به لایروبی داشته که کشاورزان بیشتر از این آسیب نبینند.
مالکی، مشکل فاضلاب شهر پردنجان و عدم کارشناسی درست در انشعابات آن، مشکل لوله آبرسانی شهر چلیچه، عدم ساخت مدرسه خیّری حضرت خدیجه در شهر چلیچه علی رغم اینکه پانصد میلیون تومان تا کنون خیّر جهت ساخت آن کمک نموده، عدم چهاربانده شدن جاده جونقان، مشکل عدم خرید قلعه جونقان، عدم لایروبی رودخانه گشنیزجان و عدم بهره برداری شبکه بهداشت روستای چغاهست علی رغم واگذاری زمین را از مشکلات بارز شهرستان فارسان عنوان و خواستار رسیدگی عاجل مسئولین ذیربط شد.
50% روستاهای کوهرنگ از آب سالم و بهداشتی بهرهمند نمیباشند
آرش فرهادی، رئیس شورای اسلامی شهرستان کوهرنگ، مشکل اساسی این شهرستان را اجرای طرحهای هادی روستایی عنوان کرد و گفت: اعتبارات عمرانی جهت شهرستان کوهرنگ پائین است.
فرهادی، تصریح کرد: در شهرستان کوهرنگ قریب به 50% روستاها از آب سالم و بهداشتی بهرهمند نمیباشند و مردم منطقه موگویی مشکلات بسیاری دارند.
رئیس شورای اسلامی شهرستان کوهرنگ با اشاره به دیگر مشکلات این شهرستان خاطرنشان کرد: تعطیلی کار پیمانکار نعل اشکنان، نیاز به اعتبارات ملی سه ایلراه پنبه کال، عدم بهرهمندی 70% شهرستان از نعمت گاز، گلایهمندی دهیاران از حقوق پایین و بیمه، گلایهمندی کارمندان شهرداری در خصوص عدم پرداخت حقوق و مزایا، عدم برفروبی جادههای منطقه بیرگان و عدم ارتباط تلفنی جاده تاراز را از دیگر مشکلات شهرستان دانست و خواستار رسیدگی مسئولین شد.
انتهای پیام/7540/ ت