نامه وزیر علوم به نوبخت درباره یکپارچه سازی حقوق اعضای هیئت علمی
وزیر علوم در نامه ای به رئیس سازمان برنامه و بودجه خواستار بررسی یکپارچهسازی ضرایب حقوق و مزایای اعضای هیئت علمی و کارکنان وزارت علوم و وزارت بهداشت شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، منصور غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری با ارسال نامهای به محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، خواستار تسریع در تشکیل جلسه کارگروه مشترک و بررسی موضوع یکپارچهسازی ضرایب حقوق و مزایای اعضای هیئت علمی و کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شد.
در این نامه با تاکید بر موافقت و دستور معاون اول رئیس جمهوری مبنی بر تشکیل کار گروه مشترکی متشکل از نمایندگان وزارت علوم تحقیقات و فناوری؛ بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین سازمان برنامه و بودجه کشور، خواستار تسریع در تشکیل جلسه کارگروه و بررسی روند و چگونگی اجرای موضوع شد.
در نامه وزیر علوم خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه آمده است: پیرو نامه شماره 173189/و مورخ 18 آبان 1399 درخصوص تشکیل کارگروه یکپارچهسازی ضرایب حقوق و مزایای اعضای هیئت علمی و غیرهیئت علمی دانشگاهها، پژوهشگاهها، موسسات آموزشی و پژوهشی و پارکهای علم و فناوری با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خواهشمند است حسب تاکید معاون اول رئیس جمهوری دستور فرمایید به منظور رسیدگی به موضوع مورد اشاره و تشکیل جلسه تسریع لازم به عمل آید.
غلامی پیش از این نیز رسیدگی به موضوع را از معاون اول رئیس جمهوری خواستار شده و اظهار کرده بود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حسب ماده یک قانون احکام دائمی طبق مقرراتی خاص و براساس آییننامههای مصوب هیئتهای امنا اداره میشوند و انتظار میرود حقوق و مزایای اعضای هیئت علمی و غیرهیئت علمی (بهجز کارکنان کادر درمانی که مشمول طرح تمام وقتی جغرافیایی هستند) یکسان باشد. اعمال مصوبات متفاوت در هیئتهای امنای دو وزارت همواره موجب بروز عدم رضایت در بین اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاهها و مؤسسات پژوهش و فناوری بوده است.
براساس پیشنهاد وزیر علوم، "به منظور رفع نارضایتیهای موجود، کارگروهی متشکل از نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان برنامه و بودجة کشور تشکیل شود تا نسبت به یکپارچهسازی ضرایب حقوق و مزایای دو وزارتخانه، اقدام و پیشنهادات این کارگروه برای تصویب در دستور کار هیئتهای امنای ذیربط قرار گیرد. "
انتهای پیام/