خيّرین در تامین داروی بیماران خاص چهارمحال و بختیاری کمک کنند
گروه استانها - مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: خيّرین میتوانند در تامین داروی بیماران خاص استان کمککننده باشند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، شهرام مقدس پیش از ظهر امروز در سومین کمیته بیماریهای خاص استان با اشاره به کمبود پزشک و توزیع داروهای بیماران خاص، اظهار داشت: انجمنهای بیماران خاص باید نیازهای خود در خصوص کمبود پزشک را اعلام کنند و در تامین دارو برای بیماران خاص خیّرین میتوانند کمککننده باشند که فرهنگسازی در این مورد لازم است.
وی با اشاره به پرداختهای مناسب بیمهها به طرفهای قرارداد، افزود: بیمهها یکی از عوامل مهم در چرخه تهیه و توزیع دارو هستند که اگر پرداختهای آنها مرتب انجام شود مشکلی در تهیه و توزیع دارو نخواهیم داشت.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری چهارمحال و بختیاری عنوان داشت: بیماران خاص نیازمند دارو هستند و باید لیستی تهیه شود که بیماران خاص اولویتدار در سطوح اولیه تامین دارو قرار گیرند.
مقدس با اشاره به لزوم شناسایی فضاهای ورزشی مناسب برای ییماران خاص، تصریح کرد: مشکلات و روحیات بیماران خاص به تبع بیماری آنها متفاوت بوده و هزینهها و تنگناهای مربوط به تامین دارو و حضور در مراکز درمانی مشکلات زیادی را برای بیماران و خانوادههای آنها ایجاد میکند که سبب آزردگی و خستگی بیش از پیش آنها میشود.
وی با بیان اینکه خانواده بیماران نیز از مشکلات آنها متاثر و رنجها و محدودیتهای زیادی را متحمل میشوند، خاطرنشان کرد: سیاستگذاری، امور حاکمیتی و نظارت عالیه بر دستگاههایی که وظیفه و مسئولیت تامین خدمات را دارند برعهده استانداری است که نارساییها بررسی و طی جلساتی راهگشایی، پیگیری و همافزایی در راستای پیشبرد اهداف مرتبط با تامین خدمات گروههای بیماران خاص انجام میشود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: تامین درمان از طریق دانشگاه علوم پزشکی و به صورت رایگان انجام و اعتبارات مورد نیاز از طریق سازمان مدیریت و برنامهریزی استان در نظر گرفته میشود، در صورتیکه در مواردی پیشبینی مناسب اعتباری نشده باشد از طریق دفتر امور اجتماعی و فرهنگی یا کارگروه اجتماعی استان به شورای برنامهریزی و توسعه استان منتقل و مصوبات مربوطه ارائه میشود.
وی یادآور شد: در شورای مشارکت تشکلها و انجمنها باید سیاستگذاری، تسهیلگری، حمایتگری، توسعه و شناسایی منابع مالی انجام و تیمهای مددکاری بهمنظور جذب کمکهای مالی فعال و از افراد تاثیرگذار و کلیدی در خانواده و خویشاوندان بیماران خاص برای دریافت کمک یاری بجویند.
انتهای پیام/7540/ش