رفتارهایی که منجر به تغییر رنگ‌ها می‌شود/ آیا صفوف طولانی دفاتر پیشخوان قابل ساماندهی نیست؟

رفتارهایی که منجر به تغییر رنگ‌ها می‌شود/ آیا صفوف طولانی دفاتر پیشخوان قابل ساماندهی نیست؟

گروه استان‌ها- این روزها مردم هم اگر بخواهند رعایت مسائل بهداشتی مرتبط با کرونا را بکنند برخی رفتارها و تصمیمات این اجازه را نمی‌دهد؛ نمونه‌اش را در وضعیت دفاتر پیشخوان می‌توانید شاهد باشید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، شهرستان گناباد در جنوبی‌ترین نقطه استان خراسان رضوی در طرح رنگ‌بندی وزارت بهداشت آخرین شهرستان استان بود که از نارنجی به زرد تغییر رنگ داد.

این شهرستان که به دلیل داشتن مرکز درمانی مجهز این روزها میزبان بیماران زیادی از شهرستان‌های همجوار است در حرکت آرامی به سمت نارنجی شدن مجدد حرکت می‌کند.

 از ابتدای کرونا در این شهرستان متاسفانه 261 نفر جان خود را از دست داده‌اند و هم کنون 19 نفر نیز در بخش کرونایی‌ها بستری و دوره درمان را می‌گذرانند.

برای تغییر وضعیت مهمترین نکته مشارکت مردم اعلام می‌شود و هر روز شاهد گفتگوی مسئولین در این زمینه هستیم اما باید تدابیری از سوی آنها نیز اندیشیده شود نه این که هر روز مردم در صف‌هایی به عناوین مختلف باشند.

اگر سری به دفاتر پیشخوان دولت بزنید در سطح شهر شاهد صف‌های طولانی از مردم جها ثبت نام در سجام و احراز هویت هستید یا در جلوی راهنمایی و رانندگی گناباد جایی که جلوی چشمان مسئولین دانشگاه علوم پزشکی نیز است صف‌های طولانی برای شرکت در آزمون راهنمایی و رانندگی هستیم.

مردم اگر رعایت هم بکنند اما این اقدامات آنها را مجبور می‌کند در محیط‌های پرخطر قرار بگیرند و چرخه بیماری را گسترش دهند پس باید در ابتدا برای این گونه موارد چاره اندیشی شود.

جواد باذلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در همین زمینه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گناباد اظهار داشت: عادی انگاری، سهل‌انگاری و کم توجهی به رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی وضعیت کرونایی هر منطقه را به رنگ‌های نارنجی و قرمز تبدیل خواهد کرد.

وی با اشاره به رنگ‌بندی‌های کرونایی شهرها گفت: رنگ‌بندی شهرها از نظر وضعیت کرونا برای رفع یا اعمال محدودیت‌های جدید است و این رنگ‌ها نباید در میزان توجه مردم به بیماری تاثیری داشته باشد چراکه وضعیت کرونا در هر منطقه‌ای به رفتار مردم و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی بستگی دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه عادی انگاری، سهل‌انگاری و کم‌توجهی مردم به رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی از جمله فاصله اجتماعی، ماسک زدن، پرهیز از ترددهای غیرضروری وضعیت کرونایی هر منطقه را به رنگ‌های نارنجی و قرمز تبدیل خواهد کرد، افزود: متاسفانه برخی از مردم تغییر رنگ بندی مناطق را به معنی قطع شدن زنجیره انتقال ویروس کرونا و رفع خطر ابتلا به بیماری کووید 19 می‌دانند که این باور اشتباه باعث کم‌توجهی به دستورالعمل‌های بهداشتی و رفتارهای پیشگیرانه و بالطبع بالا رفتن میزان ابتلا و فوتی خواهد شد.

باذلی تصریح کرد: تست‌های چند روز گذشته نشان می‌دهد که با روند افزایشی موارد مثبت ابتلا به کووید 19 مواجه هستیم و این موضوع زنگ خطری جدی برای احتمال بازگشت به وضعیت قرمز در صورت عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی خواهد بود.

انتهای پیام/281/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران