دولت از اقتصاد مقاومتی و فعالان جهادی حمایت کند
گروه استانها – یک فعال جهادی که با پشتکار فردی وحمایتهای بسیج سازندگی فارس به یکی از کارآفرینان شاخص کشت زعفران تبدیل شده معتقد است برخی دولتمردان، مخالف پیوستن مردم ایران به بازارهای خارجی هستند، چون به منافع آنها ضررمیرساند.
به گزارش تسنیم از شیراز، توجه به اقتصاد مقاومتی و ضرورت اجرایی شدن این مهم به ویژه با عنایت به تأکیدات مقام معظم رهبری، پس از تشدید تحریمها و هجمههای یکجانبه غرب علیه کشورمان در سالیان اخیر اهمیت دوچندان یافته است.
البته باید توجه داشت که برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید با مدیریت جهادی، متناسب با ساختارها و امکانات موجود در کشور عمل کرد تا گام مؤثری در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی برداشته شود.
حرکت گروههای جهادی با تکیه بر بیانات رهبر معظّم انقلاب و آتشبهاختیاری این گروهها در ورود به این عرصه با آموزش و کارآفرینی آغاز شد و هماکنون نیز تعداد زیادی از این کارگاههای کوچک و کارآفرینیهای به ظاهر ناچیز به عرصه ثبات و پایداری رسیده و علاوه بر شخص کارآفرین، برای بسیاری از افراد دیگر نیز اشتغالزایی کرده است.
احمدرضا جعفری، یکی از جوانان آتشبهاختیار این عرصه است که امروز و با کشت زعفران به یکی از کارآفرینان برتر در این حوزه تبدیل شده است.
جعفری که ساکن شهر لپویی شیراز است و به پیشنهاد پدرش وارد این کار شده دلیل ورود به این عرصه را با توجه به شرایط اقلیمی استان، آینده آبی کشور، درآمدزایی بالای این کار به سبب ارزش افزوده خوب آن و صرف کمترین زمان لازم عنوان کرد و ادامه داد: از ابتدا به صورت شرکتی این کار را شروع کردم و به مرور آن را توسعه دادم.
مدیر "شرکت تعاونی کشاورزی طلاکاران زرقان" در ادامه بیان کرد: از سال 95 که متوجه شدیم این کار بازدهی اقتصادی خوبی دارد، شروع به ترویج کشت زعفران کردیم.
جعفری بزرگترین هدف زندگی خود را مفید بودن برای جامعه عنوان کرد و افزود: در بحث اشتغالزایی، تا این لحظه، بیش از هزار نفر علاقهمند به این عرصه داشتیم و از این تعداد بالغ بر 700 نفر اقدام به کشت زعفران کردند که از این تعداد نیز حدود 350 نفر سطح زیرکشت قابل توجه داشتند.
جعفری افزود: تمامی خدمات ما به ارباب رجوع شامل مشاوره و بازدیدها در زمان کاشت، داشت و برداشت، به صورت رایگان به ارباب رجوع ارایه میشود.
وی افزود: زمینه فعالیت این شرک باغبانی، زراعت، و گیاهان دارویی است و طرحهای اولویتدار ما، کاشت و ترویج زعفران، پسته، انجیر و بعضی از گیاهان دارویی خاص و نادر، مثل جیسینگ است به صورت فنی فعالیت روی این موضوع کار میکنیم.
این فعال جهادی در خصوص صادرات نیز گفت: در بحث داخلی بیشتر ترویج و حمایت را پیگیری کردیم و عمده صادرات ما نیز ارسال پیازچههای تولید شده به دیگر استانها و همچنین ارسال محصولات تولید شده به خارج از کشور است.
جعفری همچنین ضمن تأکید بر اینکه تنها ارگانی که در بحث حمایت از تولید و اشتغالزایی از من و شرکت طلاکاران، حمایت نقدی کرد و به صورت مداوم پیگیرکار ما بود بسیج سازندگی فارس است که کمکهایش شامل حال بنده و تمام تولیدکنندگان در تمامی عرصهها بوده و هست.
وی همچنین تصریح کرد تا به امروز حدود 80 درصد از سود حاصله از صادرات این محصولات به دست دیگران میرسید که بنا داریم با گرفتن مجوزهای لازم، خود مستقیماً بحث صادرات را دنبال کنیم.
وی در همین خصوص افزود: مشکل عمدهای که پیش روی ما قرار دارد یکی اخذ مجوزهای تولید و صادرات و دیگری مقررات اغلب دست و پاگیر این حوزه است و گاهی بنده یقین پیدا میکنم که دولتمردان کشور ما، مخالف پیوستن مردم ایران به بازارهای خارجی هستند، چون به منافع آنها ضررمیرساند؛ مثلاً یک کیلو زعفران تا 400 میلیون تومان خارج از ایران فروخته میشود، اما در ایران سهم تولید کنندهها تنها 10 میلیون تومان است.
وی با تأکید بر اینکه حدودا 10 نفر تحت نظر من کار میکنند و بیش از 300 نفر نیز غیرمستقیم از مشاوره های ما بهره مند شده و در زمینه زعفران فعالیت دارند گفت: ما به آنها آموزش داده و کمکشان کردیم که سطح زیر کشت خوبی داشته باشند و خوشبختانه در این مسیر همه چیز روبه راه شده و درآمد سالانه هم خوب، و مقدار سطح زیر کشت هم عالی است.
گزارش از فاطمه اسدزاده
انتهای پیام/424/ش