اسرائیل| افشای ابعاد جدیدی از رسوایی بزرگ سرقت تسلیحاتی از پایگاه ارتش رژیم اشغالگر

اسرائیل| افشای ابعاد جدیدی از رسوایی بزرگ سرقت تسلیحاتی از پایگاه ارتش رژیم اشغالگر

۹۳ هزار گلوله سلاح چگونه از یک پایگاه نظامی ارتش اسرائیل خارج شده است و تاکنون نیز هیچ اطلاعی از سرنوشت آن وجود ندارد، در حالی که آمار سرسام‌آوری از شمار سلاح‌های به‌سرقت‌رفته از پایگاه‌های این ارتش منتشر می‌شود؟!

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم این پرسشی است که پایگاه اطلاع‌رسانی وابسته به روزنامه یدیعوت آحارانوت امروز در صدر صفحه اول خود قرار داده و با آن به‌سراغ یافتن پاسخی برای این معما رفته است.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

در مقدمه این گزارش آمده است: تا به این لحظه هنوز مشخص نیست که این مقدار از مهمات اکنون کجا نگهداری می‌شود، هیچ فردی در این زمینه دستگیر نشده است، ارتش اسرائیل هم هیچ اقدامی علیه هیچ یک از مسئولین پایگاه انجام نداده است.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

بعد از حدود یک ماه از افشای سرقت عظیم از پایگاه ارتش اسرائیل که توسط پایگاه یانت (متعلق به یدیعوت آحارانوت) افشا شد، تحقیقات نشان می‌دهد که بخشی عمده از این مهمات به باندهای تبهکار فروخته شده و در زمان حاضر در اختیار آنهاست.

به‌اعتقاد این رسانه عبری‌زبان، قوی‌ترین گمان موجود آن است که گروهی در داخل پایگاه نظامی تسئیلیم در این عملیات بزرگ شرکت داشته و به این اقدام کمک کرده‌اند.

امروز و بعد از یک ماه از به سرقت رفتن 93 هزار گلوله از پایگاه آموزشی تسئیلیم یکی از پایگاه‌های ارتش اسرائیل واقع در منطقه النقب، یانت به اطلاعات بیشتری درباره این رسوایی دست یافته است که به‌شدت هم قابل تأمل است.

نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که کار سرقت ظاهراً تنها با استفاده از یک دستگاه کامیون بزرگ انجام و ده͏ها جعبه مهمات در آن بارگیری شده است.

حال چگونه یک کامیون بزرگ وارد پایگاهی می‌شود که باید سیستم امنیتی بسیار شدید و حساسی داشته باشد و گفته می‌شود میلیون‌ها شیکل طی سال‌های اخیر برای تقویت تدابیر امنیتی در آن هزینه شده است.

چگونه این کامیون از این سیستم امنیتی مستحکم که دربرگیرنده دروازه‌های تقویت‌شده، دیوارهای بلند، سیم خاردار و بسیاری از تدابیر امنیتی با بالاترین فناوری‌های الکترونیکی است و نقطه به نقطه آن با دوربین‌های مداربسته و حسگر کنترل می‌شود، وارد شده و (از آن بدتر) گلوله‌ها را خارج کرده است؟

بر اساس این تحقیقات سارقان از همکاری مسئولانی که در این پایگاه کار یا خدمت می‌کنند یا می‌کردند، بهره‌مند شده‌اند، گرچه سارقان با خود ابزارهایی برای سرقت هم آورده بودند، اما به‌دلیل سهولت انتقال جعبه‌ها و کمک کاملی که از داخل پایگاه دریافت کردند، حتی به آن ابزارها هم نیازی پیدا نکرده آن را همان‌جا به‌جای گذاردند.

با وجود تلاشهای یک‌ماهه پلیس تنها مقدار بسیار ناچیزی از این مهمات به دست آمده است، ظاهراً تمام این گلوله‌ها به باندهای تبهکار فروخته شده است.

ارتش اسرائیل تا به حال هیچ نوع اقدامی را در قالب فرماندهی این ارتش علیه مسئولان امنیتی پایگاه اتخاذ نکرده است، با وجود آنکه «آوی کوخاوی» رئیس ستاد ارتش اخیراً افسرانی را در فرماندهی شمالی به‌دلیل به سرقت رفتن ده͏ها قطعه سلاح از پایگاهی در نزدیکی مرز با لبنان از کار برکنار کرده است، اما هیچ اقدامی در رابطه با این پایگاه اتخاذ نشده است.

تسی هاوزر  عضو کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی هم در این باره گفت: تکرار این موارد طی سال‌های گذشته بیانگر ناکامی و شکست فرماندهان ارتش در کنترل پایگاهها است.

به‌گفته این سیاستمدار صهیونیست در سایه این ناکامی‌ها به‌طور حتم در نشست‌های پرسش و پاسخ برای انتصاب رؤسای آتی ستاد ارتش این مسائل هم مدنظر قرار خواهد گرفت.

به‌اعتراف فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی، سرقت سلاح از ارتش اسرائیل به یکی از پدیده‌های معمول در ارتش  تبدیل شده است و می‌تواند بخشی از مشکل نبود راهبردی فراگیر در این زمینه محسوب شود.

به‌اعتراف این نظامیان ارشد، امروز سلاح‌های به‌سرقت‌رفته از ارتش اسرائیل تأمین‌کننده اصلی سلاح‌های مورد نیاز مجرمین است و ارتش و پلیس همچنان در دور باطلی از بی‌تدبیری در اعمال حاکمیت قرار دارند.

ارتش رژیم صهیونیستی در پاسخ به پرسش‌های یانت هم تأکید کرد: تحقیقات درباره پرونده مذکور همچنان در حال انجام است و در پایان تحقیقات نتایج به دادسرای نظامی تقدیم خواهد شد.

انتهای پیام/+

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران