آمار دانشآموزان استثنایی محروم از شبکه شاد در استان مرکزی اعلام شد
گروه استانها ــ سرپرست آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: ۱۶۴دانش آموز مدارس استثنایی استان مرکزی به شبکه شاد دسترسی ندارند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهرام حسینآبادی ظهر امروز در جلسه شورای معاونان آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به تلاش مستمر آموزش و پرورش اظهار داشت: استان مرکزی با 240 هزار دانش آموز و 16 هزار پرسنل جزو استان های متوسط و رو به بالا در کشور محسوب میشود.
وی افزود: نظام آموزشی دنیا و کشور ما به دلیل بیماری کرونا با بحران مواجه شده است اما همکاران ما اجازه بروز هیچ مشکلی را در زمینه آموزش ندادند.
سرپرست آموزش و پرورش استان مرکزی ادامه داد: از زمانی که مدارس به خاطر شرایط حاکم بر جامعه تعطیل شد آموزش و پرورش تعلیم را در بستر مجازی و شبکه شاد دنبال می کند چراکه آموزش دانش آموزان از اهمیت وافری برخوردار است.
71 دستگاه تبلت یا گوشی هوشمند به دانشآموزان محروم اهدا شد
"محمود عسگری" رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان مرکزی نیز در این جلسه با اشاره به تعداد مدارس استثنایی اظهار داشت: در استان مرکزی هزار و 132 مدرسه استثنایی متشکل از 708 پسر و 135 دختر با 396 معلم در حال فعالیت هستند.
وی افزود: با حضوری شدن مدارس و حضور دانش آموزان مشروط به اجازه والدین 194 نفر در مراکز علمی و 247 نفر در مدارس استثنایی حضور یافتند و در کنار آن هزار و 412 محتوا در پایگاه مجازی آموزش بارگذاری شده است.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان مرکزی با اشاره به اینکه 86 درصد از دانش آموزان از شبکه شاد استفاده می کنند، تصریح کرد: 976 دانش آموز استثنایی از شبکه های شاد استفاده میکنند و 164 دانش آموز استثنایی به ابزار هوشمند دسترسی ندارند که درحال حاضر 71 دستگاه تبلت یا گوشی هوشمند به دانش آموزان محروم هدیه شده است.
عسگری با بیان مشکلات و چالش های پیشرو ادامه داد: کمبود شدید نیروی انسانی، مشکلات تغییر صندوق، مشکل عضویت آموزگاران مراکز مشکلات ویژه یادگیری و فعال نبودن کاربری اداره استثنایی جهت تائید مدارک تحصیلی بخشی از مشکلات ما در این بخش است.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان مرکزی با اشاره به برنامه های در دست اقدام و پیگیری خاطرنشان کرد: ساخت مدرسه 6 کلاسه در کارچان، ساروق و فراهان، پیگیری طرح اشتغالزایی دانش آموزی با نیازهای ویژه، تاسیس حداقل 4 مرکز مشکلات ویژه یادگیری در شهرستان های اراک، خنداب و ساوه، پیگیری زمین جهت ساخت مدرسه طیف اتیسم در شهرستان اراک و توسعه مرکز راهنمایی و مشاوره خانواده کودکان با نیازهای ویژه در شهرستان ساوه در دستورکار قرار گرفته است.
انتهای پیام/711/س