هیچ‌گونه پروژه ملی در یک دهه اخیر برای توسعه بهارستان اختصاص نیافت/ انتقاد نماینده مردم شهرستان از تداوم محرومیت‌ها

هیچ‌گونه پروژه ملی در یک دهه اخیر برای توسعه بهارستان اختصاص نیافت/ انتقاد نماینده مردم شهرستان از تداوم محرومیت‌ها

گروه استان‌ها ــ نماینده مردم بهارستان در مجلس شورای اسلامی گفت: متأسفانه در یک دهه گذشته هیچ‌گونه پروژه ملی برای توسعه و ایجاد زیرساخت‌ها در بهارستان تعریف نشده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن نوروزی صبح امروز در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان بهارستان اظهار داشت: از زمان تدوین سند توسعه شهرستان بهارستان که توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی نوشته شده 10 سال گذشته است اما همچنان بهارستان بدون شتاب در مسیر توسعه حرکت می‌کند.

وی با بیان اینکه سهم بودجه استانی کهکیلویه و بویر احمد از استان تهران بیشتر است بیان کرد: استان تهران 60 درصد مالیات کشور را پرداخت می‌کند که بخشی از این مالیات توسط اصناف، صنعتگران و مردم شهرستان بهارستان پرداخت می‌شود اما هیچ‌گونه اعتبار متناسبی به این شهرستان تخصیص نمی‌یابد‌.

نماینده مردم بهارستان در مجلس در ادامه گفت: شهرستان بهارستان به میزان چندین استان تهران جمعیت دانش آموزی دارد اما امکانات آموزشی این شهرستان پاسخگوی حوزه آموزش و پرورش نیست.

نوروزی با انتقاد از عدم تعریف پروژه‌های ملی در شهرستان بهارستان تصریح کرد: متأسفانه در یک دهه گذشته هیچ‌گونه پروژه ملی برای توسعه و ایجاد زیرساخت‌ها در بهارستان تعریف نشده است.

وی با بیان اینکه حق محرومیت شهرستان بهارستان را شهرستان اسلامشهر دریافت می‌کند بیان کرد: این مسئله 30 سال است تداوم دارد و هیچ ارگانی در این زمینه مطالعه نمی‌کند. اسلامشهر در سال‌های گذشته اکبرآباد را سپر محرومیت خود معرفی کرده اما اکبر آباد نام دیگر نسیم شهر است که متعلق به بهارستان و در حوزه سرزمینی این شهرستان است.

نماینده مردم بهارستان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: شهرستان بهارستان محروم‌ترین شهرستان استان تهران است اما اسلامشهر حق محرومیت بهارستان را دریافت می‌کند این مهم باید تعیین تکلیف شود.

نوروزی تصریح کرد: کمربندی سوم شهرستان بهارستان و ریل باس جزو پروژه‌های ملی بوده که از زمان دولت پیشین تاکنون بلاتکلیف مانده است.

وی به اصلاح خط لوله آب شرب به طول 12 کیلومتر در محدوده شهرستان اسلامشهر اشاره کرد و گفت: برای احداث خط راه‌آهن ریل باس باید این خط لوله اصلاح شود اما مسئولان از خطرات این تأسیسات در کنار خط ریل راه آهن جنوب تهران هیچ اطلاعی ندارند که در صورت عدم اصلاح و جابجایی امکان وقوع فجایای ناگوار وجود دارد.

نماینده مردم بهارستان در پایان خاطرنشان کرد: عوارض مربوط به عوارضی تهران - ساوه 27 سال است که توسط بانک ملت و تجارت دریافت می‌شود اما در حال حاضر این مسیر در محدوده شهرستان بهارستان و رباط کریم قرار گرفته و به دلیل وجود بیش از 10 خروجی آزادراه محسوب نمی‌شود و تبدیل به بزرگراه شهری شده لذا می‌بایست برای برچیده شدن و ظلمی که به مردم این منطقه می‌شود تلاش کرد.

انتهای پیام/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon