شیوع کرونا سبک زندگی ورزشکاران را تغییر داده است


شیوع کرونا سبک زندگی ورزشکاران را تغییر داده است

گروه استان‌ها – سرمربی تیم ملی ترامپلین کشور با اشاره به نیاز هم‌فکری  بیشترِ مسئولین در زمینه ورزش قهرمانی گفت: شیوع کرونا سبک زندگی ورزشکاران را تغییر داده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد, در طول یک سال گذشته و با شیوع ویروس کرونا, ورزشکاران زیادی خانه نشین شدند به این سبب که با تعطیلی باشگاه‌های ورزشی و نداشتن امکانات ورزشی در داخل خانه, عده زیادی از دنیای ورزش فاصله گرفته و احتمالا به دلیل تحرک کم دچار چاقی و اضافه وزن شدند.

در میان این ورزشکاران بدون شک قهرمانان ملی بیش از هرکسی آسیب دیدند، قهرمانانی که سال‌ها با امکانات کم ورزشی و هزینه‌های هنگفت خود را به دنیای قهرمانی رساندند ولی با شیوع ویروس کرونا مجبور به انجام تمرین‌های سبک در خانه شدند یا شاید هم از دنیای قهرمانی بیشتر فاصله گرفته و برای برگشت به این میدان نیاز به فعالیت و صرف زمان بیشتری داشته باشند.

ناصر خضری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد اظهار داشت: در طول یک سال گذشته با توجه به شیوع کرونا و بسته بودن باشگاه‌ها، سبک و سیاق زندگی ورزشکاران تغییر کرده است.

وی گفت: در حال حاضر گوشی موبایل و فضای مجازی جایگاه خاصی در بین همه مردم پیدا کرده به گونه‌ای که حتی برای درس خواندن هم دانش‌آموزان باید از گوشی موبایل استفاده کنند به همین دلیل کم تحرکی و چاقی نوجوانان به ویژه افرادی که پیش از این ورزش می‌کردند مشخص است و شاهد آن تعداد و کیفیت مسابقات برگزار شده بود.

خضری با اشاره به برگزاری مسابقات مجازی رشته ژیمناستیک بیان کرد: برای بانوان مسابقات آکروژیم، ژیمناستیک هنری و ایروبیک و برای آقایان در رشته های آکروژیم و ژیمناستیک هنری مسابقات مختلفی برگزار شد.

وی بالاترین تعداد شرکت‌کننده را در رشته آکروژیم 110 ورزشکار معرفی کرد و گفت: تعداد کم ورزشکاران در مسابقات برگزار شده نشان می‌دهد، راه سختی برای برگرداندن ورزشکاران به دنیای حرفه‌ای داریم و حداقل در حدود یک سال ورزشکاران زمان نیاز دارند تا بتوانند بدن ورزیده پیدا کنند که این امر در دنیای ورزش خسارت سنگینی است.

سرمربی تیم ملی ترامپلین کشور افزود: همفکری مسئولین در زمینه ورزش ضروری است، نسل جدید ما با این سبک زندگی و مشکلات مختلفی که برای جامعه پیش می‌آید نسل سالمی نخواهد بود.

وی گفت: هزینه بالای ثبت‌نام در رشته‌های ورزشی برای مردم همچنین هزینه سنگین نگه‌داری سالن‌های ورزشی بدون شک موجب کم فروغ‌تر شدن باشگاه‌های ورزشی در آینده می‌شود که سیاست‌گذاری مسئولین در امر ورزش را می‌طلبد.

خضری بیان کرد: ما در سطح استان نیاز به فضاهای عمومی با هزینه‌های کم داریم تا بتوانیم نه تنها نسل جوان بلکه عموم مردم را به ورزش کردن ترغیب کنیم.

وی ورزش ژیمناستیک یا دو میدانی را به عنوان ورزش‌های پایه نام برد و تصریح کرد: توجه کل دنیا به ورزش‌های پایه بسیار زیاد است، زیرساخت‌های ورزشی را این رشته‌ها تغزیه می‌کنند؛ حتی ژیمناستیک از ورزش‌های بسیار مدال‌آور المپیکی است که با حمایت بیشتر می‌توانیم قهرمانان زیادی در این رشته ورزشی داشته باشیم.

سرمربی ترامپلین کشور کل قهرمانان ملی یزدی را 20 تا 30 نفر عنوان کرد و گفت: نیاز به اسپانسر قوی داشتن، تغذیه مناسب و امکانات ورزشی لوازم اولیه برای قهرمان شدن ورزشکاران است ولی تأمین این موارد بر عهده خود ورزشکاران است که آنها هم از روی علاقه ذاتی و شخصی خود به ورزش, این مسیر را ادامه می‌دهند و بدون شک مشکلات مالی فشار بسیار زیادی به قهرمانان وارد می‌کند.

وی افزود: به جز فوتبال که یک صنعت درآمدزای میلیاردی است سایر ورزش‌ها درآمدی برای ورزشکاران ندارد و باید نهادها, دستگاه‌ها و حتی صنایع مختلف به دنیای قهرمانی کمک کنند و نگاه ویژه داشته باشند، دنیای قهرمانی هزینه بسیار بیشتری را به دنبال دارد.

ورزشکاران به ویژه قهرمانان ملی از دیگر آسیب‌دیدگان بیماری کرونا هستند که علاوه بر مشکلات قبلی حوزه فعالیتی خود که بسیاری از آنها هنوز برطرف نشده از جمله کمبود امکانات ورزشی, هزینه‌های سنگین وسایل ورزشی و همچنین هزینه‌های بالای شرکت در مسابقات باید مشکلات ناشی از ویروس کرونا را هم تحمل کنند.

مشکلاتی که اگر برطرف نشود دیر یا زود و بیشتر از هر چیزی سلامتی ورزشکاران را به خطر می‌اندازد.

انتهای پیام/ 784/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon