۲۵۰۰ برنامه دهه فجر در استان گیلان برگزار می‌شود


2500 برنامه دهه فجر در استان گیلان برگزار می‌شود

گروه استان‌ها- رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به پیش‌بینی ۲ هزار و ۵۰۰ برنامه دهه فجر در استان گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه در هیچ نقطه‌ای از گیلان برگزار نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، حجت‌الاسلام مجتبی اشجری عصر امروز در جلسه شورای اداری استان گیلان اظهار داشت: امسال بیش از 2 هزار و 500 برنامه به‌ مناسبت دهه مبارک فجر با توجه به دو اصل سلامت‌محوری و بهره‌مندی از ظرفیت فضای مجازی در سه بخش تبیینی، تبلیغی و میدانی اجرا می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان با بیان این که 42 ویژه ‌برنامه برای 12 بهمن ماه تدارک دیده شد افزود: تمامی برنامه‌ها براساس مصوبات ستاد مقابله با کرونا اجرا می‌شود و از ظرفیت فضای مجازی استفاده می‌کنیم اما ناگزیریم برخی برنامه‌ها را به صورت میدانی برگزار کنیم.

اشجری با اشاره به برگزاری رژه کشاورزان با ماشین‌آلات کشاورزی و رژه سوارکاران و موتورسواران به‌صورت میدانی ابراز داشت: براساس مصوبات ستاد مقابله با کرونا، 22 بهمن ماه در هیچ نقطه‌ای از استان راهپیمایی نداریم و در برگزاری رژه خودرویی و موتوری نیز ملاحظاتی پیش‌بینی شده است.

وی خاطرنشان کرد: فرمانداران در سطح شهرستان‌ها به این مسئله توجه کنند که در رژه خودرویی و موتوری ملاحظاتی لحاظ شده و اگر این ملاحظات برای رژه خودرویی در روز 22 بهمن ماه مورد توجه قرار نگیرد قطعاً با مشکلاتی روبه‌رو می‌شویم.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان با بیان این که رژه خودرویی 22 بهمن ماه با صبغه خانوادگی و مردمی برگزار شود و مردم و مسئولان به‌صورت خانوادگی در مسیرهای تعیین شده حضور پیدا کنند تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی نیز به‌صورت مجزا برنامه‌های دهه فجر خود را اعلام کردند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) رشت نیز در این جلسه با اشاره به تعداد ایتام تحت پوشش و همچنین فرزند محسنین اظهار داشت: حدود 3 هزار و 481 نفر ایتام و 6 هزار و 432 نفر فرزند محسنین تحت پوشش کمیته امداد استان هستند.

عباس اهرابی با بیان اینکه 53 نفر از فرزندان محسنین فاقد والدین و 103 نفر دارای بیماری‌های خاص هستند خاطرنشان کرد: میزان کمک‌های خیران در 9 ماه نخست امسال حدود 26 میلیارد تومان به‌صورت نقد و کالایی بوده است.

وی تصریح کرد: برخی مددجویان فقط کودکان زیر 6 سال را می‌آورند تا تحت پوشش قرار دهند در صورتی‌که نیازهای این کودکان کمتر است اما نوجوانانی داریم‌ که بالای 10 سال سن دارند و حامی ندارند و نیازمند کمک و حمایت بیشتری هستند.

مدیرکل بیمه سلامت گیلان نیز در این جلسه با اشاره به جایگاه و اهمیت بیمه سلامت در کشور اظهار داشت: نیمی از جمعیت استان گیلان تحت پوشش این بیمه قرار دارند و این تعداد به یک میلیون و 340 هزار نفر می‌رسد.

جمشید محمدی متوسط هزینه فرد دارای بیماری خاص را یک میلیون و 400 هزار تومان عنوان کرد که تاکنون حدود 28 میلیارد تومان پرداخت شده است تصریح کرد: در حال حاضر هزار و 607 مؤسسه پزشکی، دندان‌پزشکی و تصویربرداری جزو طرفین قرارداد با بیمه سلامت به‌شمار می‌روند.

وی از پیشرفت 94 درصدی نسخه الکترونیک تا دی‌ماه امسال در گیلان خبر داد و ابراز داشت: 748 نفر از پزشکان گیلانی، 90 درصد داروخانه‌ها و همچنین 100 درصد مراکز تصویربرداری در استان با این طرح همکاری می‌کنند.

انتهای پیام/612/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
خانه خودرو شمال
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon