۲۱۹ پروانه بهرهبرداری صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان خراسان جنوبی صادر شد
گروه استانها ـ رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی گفت: تاکنون ۲۱۹ پروانه بهرهبرداری صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان صادر شده که بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ نفر اشتغالزایی ایجاد کرده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند ، غلامرضا قوسی در نشست خبری اظهار داشت: در بحث معافیت حق بیمه تأمین اجتماعی نیروهای فعال در دامداریهای صنعتی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی مکاتباتی انجام و پیگیریهای لازم صورت میگیرد.
وی به سیستمهای نوین آبیاری و آبیاری تحت فشار اشاره کرد و افزود: در این راستا تاکنون 3 هزار و 700 هکتار آبیاری نوین در استان اجرا و 8 هزار و 500 پروژه در دست اجرا است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی به تسهیلات آبیاری تحت فشار اشاره و تصریح کرد: تسهیلات مربوط به آبیاری تحت فشار از 17 میلیون تومان به 22 میلیون و 700 هزار تومان افزایش یافته است.
قوسی بیان کرد: تسهیلات آبیاری قطره ای نیز از 7 میلیون تومان به 7 میلیون و 700 هزار تومان افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه خراسان جنوبی طی چهار سال گذشته در بحث اجرا و سطح آبیاری نوین رتبههای دوم تا چهارم را به خود اختصاص داده است خاطرنشان کرد: در بحث آبیاری نوین و مباحث خرده مالکی در استان هدف اصلی سوق دادن پروژهها به سمت مزارع خرده مالکی است که از هدررفت آب کشاورزی جلوگیری شود اما به دلیل ازدیاد مالکان بحث اجرای سیستمهای نوین آبیاری با مشکلاتی روبه رو است.
قوسی با بیان اینکه در بحث دان آلوده تاکنون گزارشی به دست ما نرسیده است بیان کرد: در بحث تخم مرغ با کمبود مواجه نیستیم و قطب تولید شرق کشور هستیم.
وی با بیان اینکه مرغدارانی که همکاری لازم را نداشتند به تعزیرات معرفی شدند یادآور شد: در این زمینه 7 مرغدار به تعزیرات حکومتی استان معرفی شدند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: در حال حاضر 41 تن تخممرغ موجودی داریم در حالی که مصرف استان روزانه 18 تن است.
قوسی با بیان اینکه تأمین مرغ و تخم مرغ استان بر اساس نهادههایی که تأمین شده انجام میشود یادآور شد: در بحث تأمین تخم مرغ در استان کمبودی وجود ندارد، اما به دلیل پراکندگی واحدهای مرغداری استان توزیع تخم مرغ در استان با مشکلاتی مواجه است.
وی به تأمین جو و علوفه مورد نیاز دامداران اشاره کرد و افزود: در این راستا طی دو مرحله جو بین دامداران استان توزیع شده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه از 10 هزار تن جو وعده وزیر جهاد کشاورزی تاکنون 8 هزار تن جو در استان توزیع شده است گفت: سال گذشته ماهیانه 3 هزار و 500 تن کنسانتره در استان توزیع شده که امسال به دو برابر افزایش یافته است.
قوسی به صنایع تبدیلی و تکمیلی اشاره و اظهار داشت: تاکنون 219 پروانه بهرهبرداری صادر کردیم که بیش از 2 هزار و 900 نفر اشتغالزایی ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه امسال نیز 35 فقره صادر که 342 نفر اشتغالزایی ایجاد شده است اظهار داشت: در بحث صنایع تبدیلی از کسانی که در بحث فرآوری محصولات ورود کنند استقبال خوبی میشود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در بحث الگوی کشت برای تولیدات کشاورزی کم آب بَر و مقاوم به شوری توصیه میشود افزود: در بحث ارائه الگوی کشت برای استفاده از پساب فاضلاب بیرجند باید الگوی کشت برای محصولاتی که به صورت مستقیم با مواد غذایی مردم سروکار ندارد ارائه شود که این اقدام انجام و الگوی کشت به آب منطقهای استان ارائه شده است.
قوسی با بیان اینکه در بحث زرشک رسالت اصلی جهاد کشاورزی در بحث تولید و افزایش تولید محصول است تصریح کرد: در خراسان جنوبی 20 هزار و 800 تن تولید محصول زرشک است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: در این راستا دولت برای کمک به کشاورزان خدماتی از جمله خرید حمایتی محصولات و فروش محصولات کشاورزی استان از طریق بورس اقدام کرده است.
قوسی با بیان اینکه 4 هزار و 200 تن زعفران با قیمت خوب از کشاورزان استان خریداری شده است بیان کرد: در این راستا 30 درصد هزینه خرید زعفران به کشاورزان پرداخت و 70 درصد باقی مانده سه ماه آینده پرداخت خواهد شد.
وی از خرید 800 تن زرشک تر امسالی از کشاورزان توسط تعاون روستایی استان خراسان جنوبی خبر داد و گفت: در این راستا زرشک با قیمت 8 تا 12 هزار تومان از کشاورزان خریداری شده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه در بحث زعفران به دنبال برداشت مکانیزه و گل پر کردن مکانیزه هستیم گفت: در این راستا امسال 17 دستگاه برداشت گل زعفران در سطح استان توزیع شده است.
قوسی با بیان اینکه 150 هزار اصله شاخه گل نرگس در استان خریداری شدن است گفت: این اقدام در راستای حمایت از کشاورزان انجام و صادرات گل نرگس به امارات نیز انجام شده است.
انتهای پیام/255/ی