آلمان، فرانسه را برای پیشبرد پروژه گازی "نورد استریم ۲" متقاعد کرد

آلمان، فرانسه را برای پیشبرد پروژه گازی "نورد استریم 2" متقاعد کرد

"امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور فرانسه بعد از ویدئو کنفرانسی با صدر اعظم آلمان از موضع مخالف خود با پروژه گازی "نورد استریم ۲" کوتاه آمد و در این راستا با آلمان ابراز همبستگی کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی" آلمان، "آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان بالاخره توانست فرانسه را برای پیشبرد پروژه گازی "نورد استریم 2" متقاعد کند.

"امانوئل ماکرون"، رئس جمهور فرانسه بعد از یک ویدئو کنفرانس با "آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان بالاخره به پیشبرد پروژه گازی نورد استریم 2 از طرف آلمان اعتقاد پیدا کرد.

ماکرون بعد از دیدار با مرکل گفت: در ابتدا من این پروژه را زیر سوال بردم . اما حالا تصمیم خود را گرفته‌ایم و کاملا با شما همبستگی داریم.

صدر اعظم آلمان به شدت به دستگیری آلکسی ناوالنی، منتقد سرسخت کرملین در روسیه و سرکوب اعتراضات طرفداران آن انتقاد وارد می‌کند، اما در عین حال نمی‌خواهد پروژه گازی نورد استریم 2 را با این مسئله مرتبط کند.

مرکل در کنفرانس مطبوعاتی با ماکرون اعلام کرد که تحریم‌های شخصیتی علیه روسیه می‌تواند از طرف اتحادیه اروپا گسترش یابد. وی البته مناقشات بر سر ناوالنی با روسیه را از نظر آلمان بی تاثیر بر پروژه گازی نورد استریم 2 عنوان کرده و اعلام کرد که علی رغم اختلافات با مسکو بر سر مسئله ناوالنی مذاکرات با روسیه نباید متوقف شود.

ماکرون هم به صورت ناگهانی از موضع مخالف خود با پروژه نورد استریم 2 کوتاه آمده و هم زمان بر لزوم همکاری‌های تنگاتنگ بین آلمان و فرانسه در این پروژه گازی تاکید کرد.

وی در عین حال گفت که همچنان بر استراتژی انرژی مستقل‌تر اروپایی تاکید دارد. ماکرون ابتدا این پروژه را رد می‌کرد، اما حالا بر این مسئله اذعان کرد که کشوری مانند آلمان به گاز بیشتری از فرانسه که انرژی اتمی را هم در اختیار دارد، نیاز دارد.

فرانسه چند روز پیش با نقض منشور ملل متحد در خصوص لزوم عدم مداخله در امور داخلی کشورهای مستقل به تظاهرات اخیر حامیان غربگرای «الکسی ناوالنی» اشاره کرد و از آلمان خواست تا پروژه ساخت خط لوله گازی «نورد استریم 2» با مسکو را کنار بگذارد.

«کلمنت بون» وزیر امور اروپای فرانسه در این خصوص گفت: می‌توانیم از تحریم‌های دیگری در کنار تحریم‌هایی که تاکنون علیه روسیه وضع شده‌اند صحبت کنیم؛ اما باید به این نکته توجه کنیم که این اقدام‌ها کافی نیست.

اقدام مداخله آمیز فرانسه در حالی مطرح شد که آنگلا مرکل صدراعظم آلمان به ویژه در 21 ژانویه بار دیگر بر اجرای این پروژه تأیید کرده بود.

بعد از بازداشت "آلکسی ناوالنی"، منتقد سرسخت کرملین در مسکو بحث‌ها درباره لزوم اجرا و یا متوقف کردن پروژه گازی "نورد استریم 2" در اتحادیه اروپا بالا گرفته است.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

آمریکا و چند کشور اروپایی از جمله لهستان با دیده تردید به این پروژه می‌نگرند. این کشورها از احتمال وابستگی آلمان و اتحادیه اروپا به گاز روسیه ابراز نگرانی کرده‌اند.

اجرای پروژه خط لوله گازی «نورد استریم 2» به ارزش بیش از 9 میلیارد یورو و با طول 1200 کیلومتر که از یک سال پیش و در پی اعمال تحریم‌ها علیه روسیه متوقف شده بود، در اوایل ماه دسامبر 2020 از سر گرفته شده است.

بر اساس اطلاعات شرکت انرژِی گازپروم روسیه به عنوان سرمایه گذار اصلی این پروژه گازی 94 درصد این خط لوله تا به حال آماده شده است.

هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان اخیرا اعلام کرده که آلمان با وجود انتقاد آمریکا همچنان به پروژه گازی نورد استریم 2 پایبند می‌ماند چرا که در اینجا مسئله امنیت تامین انرژی برای دولت آلمان مطرح است و در ضمن این یک پروژه اقتصادی است.

اتریش هم اعلام کرده که نمی‌خواهد ساخت پروژه نورد استریم 2 را با مسئله دستگیری ناوالنی در روسیه مرتبط کند.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

صدر اعظم اتریش در عین درخواست آزادی ناوالنی پروژه گازی نورد استریم 2 را در علاقه بسیاری کشورهای اروپایی دانست.

سباستین کورتس، صدر اعظم اتریش از دولت آلمان حمایت کرده و تاکید کرد که از پایبندی دولت آلمان به این پروژه گازی حمایت می‌کند.

وی تاکید کرد: نورد استریم 2 یک پروژه اروپایی است. کسی که اعتقاد دارد این پروژه تنها به نفع روسیه است اشتباه می‌کند. بیشتر کشورهای آلمان، اتریش و برخی کشورهای اروپایی از این پروژه سود می‌برند. این یک پروژه بسیار مثبت است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon