واکاوی علت کمبود روغن در بازار همدان/کارخانه‌ روغنی که به داد مردم رسید + فیلم


واکاوی علت کمبود روغن در بازار همدان/کارخانه‌ روغنی که به داد مردم رسید + فیلم

گروه استان‌ها ـ این روزها مردم کشور و به ویژه استان همدان در صف‌های طولانی در فروشگاه‌ها و مغازه‌های بزرگ و کوچک  منتظر دریافت چندبطری روغن هستند وضعیتی که عده‌ای واسطه و دلال آن را به وجود آورده‌اند.

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از  نهاوند، این روزها مردم کشور و به ویژه استان همدان در صف‌های طولانی در فروشگاه‌ها و مغازه‌های بزرگ و کوچک منتظر دریافت چند بطری روغن هستند  وضعیتی که عده‌ای واسطه و دلال آن را به وجود آورده‌اند.

با این وجود اما نظر آقای مومنعلی خزایی مدیرعامل  تنها کارخانه روغن استان همدان در این باره چیز دیگری است. وی می‌گوید اصلا در بازار کمبود روغن نداریم و برای جلوگیری از احتکار خانگی، فروشگاه‌ها و مغازه‌های بزرگ روغن را به حد نیاز یعنی روزانه 150 تن برای نهاوند و چندین کامیون هم برای مرکز استان و سایر استان‌های غرب کشور ارسال می‌کنیم.

وی  در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نهاوند افزود: کارخانه روغن کشت و صنعت خزل نهاوند اعلام می‌کند در کنار مردم ایستاده و با اضافه کردن دو شیفت کاری و دو خط تولید جامد و مایع دیگر برای تأمین روغن مورد نیاز بازار مشکلی نداریم.

خزایی اظهار داشت: تنها مشکل کارخانه روغن نگین برای تولید روغن جامد مواد اولیه شامل روغن پالم و حلب بوده که آنها نیز خریداری و این مشکل هم برطرف شد.

وی بیان کرد:  مشکل اساسی مردم در حال حاضر توزیع نامناسب تعدادی از فروشگاه‌ها و مغازه‌هاست که دولت باید نظارت کند چون ما تولید و توزیع را روزانه انجام می‌دهیم و حتی مردم می‌توانند به درب کارخانه مراجع کنند و روغن مورد نیاز خود را تحویل بگیرند.

مدیرعامل کارخانه نگین نهاوند گفت: در حال حاضر ما از کلزا، سویا و آفتابگردان و به زودی از کنجد هم روغن می‌گیریم و به حد نیاز مردم وارد بازار مصرف می‌کنیم  هرچند از مردم درخواست داریم برای ذخیره و احتکار خانگی روغن به بازار فشار نیاورند چرا که فروشگاه‌ها و مغازه داران به صورت روزانه از ما روغن دریافت می‌کنند.

نقی کاکاوند سرپرست اداره صنعت معدن و تجارت نهاوند هم افزود: روزانه بیش از 12 تن روغن در بین فروشگاه و معازه‌های نهاوند توزیع می‌شود.

وی اظهار داشت: کارخانه روغن نگین نهاوند به عنوان تنها کارخانه استان همدان نیازهای استان‌های غربی و شهرستان‌های استان را برآورده می‌کنند و ما مشکلی در تأمین روغن نداریم.

 به گزارش تسنیم، شرکت کشت و صنعت خزل نهاوند باهدف اجرای سیاست خودکفایی در تولید مواد غذایی روغنی کشور در سال 1385 با عنوان نخستین کارخانه تولید روغن و مواد شیمیایی خاص در کلاسیک و آفتابگردان در زمین به مساحت 80 هزار متر مربع و وبا سرمایه اولیه 220 میلیارد ریال در روستای صلاح الدین با هدف اشتغالزایی 200 نفرمستقیم و 1500 نفر به صورت غیر مستقیم فعالیت خود را آغاز کرد ولی در سال‌های اخیر به دلیل کاهش سطح زیر کشت دانه‌های روغنی و مواد اولیه تولید با 50 درصد ظرفیت کار می‌کند.

 تولید سالانه روغن جامد و مایع ما در حال حاضر نزدیک به 5 هزار  تن روغن خوراکی  است که این حاصل تلاش  200 نفر و استفاده از تنها 50 درصد ظرفیت تولید کارخانه است.

متأسفانه  واسطه‌ها، دلالان، عده‌ای از مردم و  مدیران نالایق  در این شرایط سخت تحریم و بیماری کرونا به دنبال ایجاد جو بد روانی در جامعه و پر کردن جیب خود هستند، به دروغ شایعه می‌کنند که روغن نیست در حالیکه انبارها  پر از روغن خوراکی است.

 گزارش از علی سهرابی 

انتهای پیام/741/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon