رئیس مجمع ملی صنعت مسکن: "آخوندی" اشتغال کشور را در صنعت مسکن ‌به هم ریخت


رئیس مجمع ملی صنعت مسکن: "آخوندی" اشتغال کشور را در صنعت مسکن ‌به هم ریخت

گروه استان‌ها ـ رئیس مجمع ملی صنعت مسکن و دبیرکل جامعه اسلامی کارآفرینان کشور از عملکرد دولت در بخش مسکن به‌شدت انتقاد کرد و گفت: کم‌اهمیتی به موضوع مسکن سبب شد هفت سال پروژه‌های مسکن‌سازی ارزان‌قیمت در کشور تعطیل شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  قم، مجتبی بیگدلی ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: در زمانی که آخوندی مسئولیت وزارت راه و شهرسازی را به‌عهده داشت، هفت سال اشتغال کشور در صنعت مسکن را به هم ریخت.

وی که کارآفرین تولید مسکن‌های ارزان‌قیمت از جمله مسکن مهر در کشور است، افزود: صنعت مسکن و ساختمان باید امروز به‌عنوان یک صنعت پیشتاز و پیشران اقتصادی کشور موردتوجه قرار بگیرد و مردم با قیمت مناسب و ارزان، صاحب‌خانه شوند.

دبیرکل جامعه اسلامی کارآفرینان کشور خاطرنشان کرد: هر فردی که رئیس دولت می‌شود نخستین خواسته مردم از او اشتغال و مسکن است و باید دولت‌ها با سرمایه‌گذاری در بخش صنعت ساختمان دغدغه‌ها و مشکلات موجود در این زمینه را برطرف کنند که متأسفانه این مهم در کشور اتفاق نیفتاده است.

وی با بیان اینکه "از سال 95 تا 1405 اگر سالانه حداقل 800 تا یک‌هزار ازدواج در کشور داشته باشیم، با حجم پرفشار متقاضیان مسکن روبه‌رو می‌شویم" تصریح کرد: این موضوع ازیک‌طرف برای آبادانی کشور فرصت و از طرف دیگر تهدید است و اگر سالانه یک‌ونیم تا دومیلیون مسکن ساخته نشود با مشکل روبه‌رو می‌شویم.

بیگدلی با ابراز اینکه توجه به صنعت ساختمان برای یک‌هزار و 200 گروه شغلی درآمدزایی دارد، اضافه کرد: بزرگ‌ترین سازندگی، آبادانی و اشتغال در کشور در بخش مسکن و صنعت است و اگر دولت‌ها توجه نکنند مشکلات روزبه‌روز دوچندان می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرای طرح مسکن مهر گفت: نغمه عمران و آبادانی مسکن مهر برای نخستین بار با آغاز ساخت 40 هزار مسکن با تسهیلات تک‌رقمی و هفت درصد آغاز شد، اما امروز می‌بینیم که دولت این طرح مهم و اثرگذار در کشور را با جایگزینی طرح‌های مختلف تعطیل کرد و نتوانست در عرصه ساختمان اقدام جدی داشته باشد.

رئیس مجمع ملی صنعت مسکن با تصریح به اینکه اگر صنعت ساختمان پویا شود مشکل مسکن و اشتغال حل می‌شود، خاطرنشان کرد: مردم امروز کار و مسکن می‌خواهند، این‌ها نکاتی است که در کشور مغفول مانده و به فراموشی سپرده شده است. به‌عنوان کارآفرین از رئیس‌جمهور گلایه دارم که وعده‌هایش عملیاتی نشد.

بیگدلی از عدم اهمیت به جایگاه کارآفرینان در کشور نیز انتقاد کرد و گفت: جای بسی تأسف است که وقتی یک کارآفرین با مدیری صحبت می‌کند او می‌گوید "مگر طلبکار هستید؟"، باید در پاسخ به این مدیر گفت که "بله، ما طلبکار هستیم، در نظام جمهوری اسلامی مدیر و مسئول نوکر مردم است".

وی با یادآوری اینکه صنعت ساختمان تأمین‌کننده 80 درصد اشتغال کشور است، ادامه داد: اگر صنعت مسکن اصلاح شود کارآفرینان و انبوه‌سازان نیاز به یک ریال بودجه دولتی ندارند، دولت تسهیلات بانکی بدهد و مشکلات سازمانی را حل کند، یقین داشته باشد که در هر دوره حداقل دومیلیون مسکن تحویل داده می‌شود.

دبیرکل جامعه اسلامی کارآفرینان کشور با بیان اینکه رهبری 25 سال است در سخنرانی‌ها و نام‌گذاری سال‌ها از اقتصاد سخن به‌میان می‌آورند و برای رشد و تعالی این موضوع تأکید دارند، اضافه کرد: امسال سال حمایت از جهش تولید بود، به‌جای اینکه جهش تولید را ببینیم شاهد جهش تورم و ارز بودیم، ارزی که ابزار دست رئیس‌جمهور و دولت است که دست به جیب مردم دارند.

وی افزود: برای دولت آینده یک  دولت نوترونی را پیشنهاد داریم، یعنی هرچه دولت کوچک‌تر باشد قدرتمندتر است و باید با سرعت به‌سوی هر ایرانی یک شغل و یک مسکن حرکت کند.

دبیرکل جامعه اسلامی کارآفرینان کشور با تأکید به اینکه "امروز نظام غلط بودجه‌ریزی باید تغییر کند"، گفت: نظام بانکی ما نیز به‌شدت ضد کارآفرین است و باید سیاست‌ها تغییر کند.

انتهای پیام/459/ش+

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon