مستند خبری تسنیم| مردم مناطق «حاشیه شهر» بجنورد به مرکز درمانی مجهز نیاز مبرم دارند + فیلم

مستند خبری تسنیم| مردم مناطق «حاشیه شهر» بجنورد به مرکز درمانی مجهز نیاز مبرم دارند + فیلم

گروه استان‌ها- شهر ۲۰۰ هزار نفری بجنورد با وجود مناطق حاشیه‌ای و وجود جمعیتی که بیشتر آنان از طبقه محروم و مستضعف جامعه هستند٬ در شمال شهر نیازمند یک مجموعه درمانی مجهز و به روز است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بجنورد٬  شهر 200 هزار نفری بجنورد با وجود مناطق حاشیه‌ای و وجود جمعیتی که بیشتر آنان از طبقه محروم و مستضعف جامعه هستند٬ در شمال شهر نیازمند یک مجموعه درمانی مجهز و به روز است.

هم‌اکنون مجموعه درمانی٬ آموزشی و پژوهشی امام رضا(ع) در منطقه شمال بجنورد٬ نیاز جمع زیادی از بیماران محروم مناطق حاشیه شهر را برطرف می‌کند و این در حالی است برخی تلاش می‌کردند با مخروبه خواندن این مجموعه٬ با جابجایی بیمارستان امام رضا(ع) و انتقال آن به مجموعه بیمارستانی امام حسن(ع) در خارج از شهر٬ زمینه احیای یک طرح تاریخی را فراهم کنند.

مدیر بیمارستان امام رضا(ع) بجنورد در پاسخ به مخروبه و نیمه تعطیل دانستن این بیمارستان از سوی مدیرکل میراث فرهنگی استان خراسان شمالی٬ گفت: سالانه بیش از 300 هزار نفر در بیمارستان امام رضا(ع) بجنورد خدمات درمانی می‌گیرند.

دکتر علی نعمتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد با اشاره به حواشی پیش‌آمده راجع به جابجایی و یا تعطیلی مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) اظهار داشت: این مرکز درمانی با دو بخش بستری بیماران اعصاب و روان و بخش‌هایی نظیر اورژانس٬ آزمایشگاه دولتی٬ مرکز تخصصی بیماران خاص٬ دندانپزشکی بیماران خاص٬ کلینیک ویژه٬ رادیولوژی٬ سونوگرافی و داروخانه٬ یکی از بیمارستان‌های مرجع استان خراسان شمالی است که جابجایی و یا تعطیلی آن٬ هزینه‌های میلیاردی را به سیستم درمانی استان خراسان شمالی تحمیل خواهد کرد.

وی افزود: در بخش اعصاب و روان بیمارستان که در یک محیط کاملا پیشرفته و مجهز احداث شده٬ بیش از 80 بیمار با وضعیت حاد بستری هستند و خدمات درمانی و کلینیکی بسیار پیشرفته‌ای زیر نظر روانپزشکان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی داده می‌شود.

رئیس بیمارستان امام رضا(ع) ادامه داد: در آزمایشگاه دولتی بیمارستان با فرانشیز دولتی٬ بیماران سرپایی که با نسخه پزشک از بیرون مراجعه می‌کنند فقط حدود 10 درصد از هزینه را پرداخت می‌کنند و در این آزمایشگاه روزانه بیش از 70 مراجعه کننده سرپایی از مناطق حاشیه‌ای و کم برخوردار بجنورد حضور دارند.

نعمتی به آمار مراجعان اورژانش بیمارستان نیز اشاره داشت و گفت: روزانه بیش از 200 بیمار با انواع و اقسام بیماری‌ها به اورژانش بیمارستان امام رضا(ع) مراجعه می‌کنند که در قسمت تریاژ و احیای بیماران بدحال قلبی و خودکشی٬ با توجه به اینکه بیمارستان امام رضا(ع) نزدیک‌ترین مرکز درمانی در بجنورد است٬ آمار بسیار بالا و موفقی داریم.

وی افزود: روزانه حدود 5 بیمار نارسایی و سکته قلبی به بیمارستان امام رضا(ع) هدایت می‌شوند که عملیات احیاء با موفقیت روی آن‌ها انجام شده و بیش از 95 درصد بیماران خودکشی نیز در بیمارستان احیاء می‌شوند.

رئیس بیمارستان امام رضا(ع) بیشتر مراجعان این مرکز درمانی را از مردم حاشیه شهر و مناطق کم برخوردار بجنورد دانست و گفت: سالانه بیش از 300 هزار نفر به بخش‌های مختلف بیمارستان مراجعه می‌کنند و حدود یک سوم این افراد نیز در بخش‌های مختلف بیمارستان بستری می‌شوند. هم‌چنین آزمایشگاه مرکزی تست کرونای شهرستان‌های استان خراسان شمالی در این بیمارستان قرار دارد که در ایام پیک کرونا روزانه تا 600 و 700 مورد نمونه در این آزمایشگاه مورد بررسی قرار می‌گرفت.

در این مستند خبری حاصل بازدید یک روزه خبرنگار تسنیم از مجموعه درمانی امام رضا و خدمات آن به مردم را خواهید دید.

بیمارستان ,

انتهای پیام/311/ ت

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon