آمادهگاه مدیریت ملخ صحرایی در استان بوشهر راهاندازی شد
گروه استانها- معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به راهاندازی آمادهگاه مدیریت ملخهای صحرایی گفت: در این راستا انواع تجهیزات با سرمایهگذاری ۲۰۰ میلیارد ریال در استان بوشهر تامین شده است.
خسرو عمرانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با اشاره به پیشبینی هجوم و طغیان ملخها به مراتع و باغات استان بوشهر اظهار داشت: بر اساس نقشههای سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO) پیشبینی هجوم ملخهای صحرایی اواخر بهمنماه است.
وی با بیان اینکه وقوع هجوم ملخهای صحرایی به شرایط آب و هوایی بستگی دارد تاکید کرد: حمله ملخهای صحرایی از شبه جزیره عربستان و آفریقا در حال افزایش است و پس از آن ورود به جنوب کشور و استان بوشهر پیشبینی میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه طغیان اولیه ملخها به استان بوشهر آذرماه اتفاق افتاد گفت: در این ماه عملیاتی 185 هکتار اراضی شهرستان گناوه علیه این آفت سمپاشی شد.
عمرانی از فراهم شدن تمام امکانات برای مقابله با آفت هجوم ملخها خبر داد و افزود: همه اقدامات مورد نیاز برای مقابله با حمله ملخها در استان انجام و دستگاههای سمپاش و دیگر تجهیزات مبارزه با این آفت آماده شده است.
وی با اشاره به راهاندازی آمادهگاه مدیریت ملخهای صحرایی در استان بوشهر گفت: در این راستا انواع تجهیزات سمپاش و سموم با سرمایهگذاری 200 میلیارد ریال تامین شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به آغاز بسیج همگانی برای مبارزه با حمله ملخها به مراتع و نباتات گفت: 60 تیم تخصصی با تجهیزات کامل ایجاد شده و ردیابی و رصد در حال انجام است.
عمرانی با اشاره به اینکه امسال برای سومین سال پیاپی شاهد هجوم آفت ملخهای صحرایی هستیم خاطرنشان کرد: استان بوشهر آماده هر گونه مبارزه با این آفت زارعی و محصولات کشاورزی است.
وی، با پیشبینی هجوم ملخها تا اواخر بهمن ماه خاطرنشان کرد: 30 تن سم و 100 دستگاه سمپاش با مشارکت تیمهای تخصصی، دهیاران، شوراهای اسلامی، کشاورزان و قشرهای مختلف مردم تامین شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: سال گذشته در پی هجوم ملخها به استان بوشهر 43 هزار هکتار اراضی کشاورزی علیه این افت در استان بوشهر سمپاشی شد و خسارتی وارد نشد.
انتهای پیام/190/ح