طرح «راهیان نور مجازی گیلان» نمونه کشوری شد


طرح «راهیان نور مجازی گیلان» نمونه کشوری شد

گروه استان‌ها ـ مسئول بسیج دانش‌آموزی گیلان با اشاره به نمونه شدن راهیان نور مجازی گیلان گفت: برنامه‌های نشاط‌آفرین در طرح راهیان نور مجازی گیلان اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  رشت، سرهنگ پاسدار علی رفاهتی صبح امروز در نشست خبری سازمان بسیج دانش‌آموزی در دفتر خبرگزاری بسیج با اشاره به اجرای برنامه راهیان نور دانش‌آموزی از سال 89 تاکنون اظهار داشت: سال تحصیلی جدید متفاوت آغاز و برنامه راهیان نور در بستر فضای مجازی و شبکه شاد اجرا شد.

مسئول سازمان بسیج دانش‌آموزی سپاه قدس استان گیلان با بیان اینکه همه ساله دانش‌آموزان در قالب برنامه راهیان نور به مناطق جنگی دوران دفاع مقدس اعزام می‌شدند افزود: امسال این برنامه به‌دلیل شیوع ویروس کرونا در بستر مجازی با بهره‌گیری از روایتگری‌ها همراه با مسابقه و بسیار جذاب اجرا شد.

رفاهتی گفت: با همکاری مجموعه آموزش و پرورش توانستیم در کنار روایتگری‌ها، برنامه‌های نشاط‌آفرین و آمیخته به طنز در طرح راهیان نور مجازی گیلان اجرا کنیم و مبحث ایثار و شهادت با استفاده از ابزار هنر و طنز برای جوانان بیان و به‌صورت متنوع اجرا شد و بسیج هنرمندان گیلان نیز پای کار آمد.

وی با اشاره به نمونه شدن طرح راهیان نور مجازی گیلان در سطح کشور خاطرنشان کرد: راهیان نور ابزاری مفید در مقابله با جنگ نرم است و باید از ظرفیت‌های آن استفاده کرد و امسال با مدد شهدا و کمک مسئولان توانستیم این برنامه را به‌شکل متفاوت اجرا کنیم.

رفاهتی با ابراز اینکه فضای سامانه شاد برای دانش‌آموزان با استند آپ کمدی شادتر شد گفت: بیان روایت‌ جبهه به‌صورت طنز برای دانش‌آموز جذاب بود از طرفی سرودهای خواننده جوان گیلانی و گروه‌های سرود همراه با نماهای تاثیرگذار و تدوین‌های خوب، استقبال دانش‌آموزان و والدین را به‌همراه داشت.

معاون فرهنگی پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش استان گیلان نیز در این نشست برنامه راهیان نور را یکی از مأموریت‌های آموزش و پرورش در تحقق سند بنیادین دانست و اظهار داشت: راهیان نور یکی از برنامه‌های مهم و کلیدی است که با هدف انتقال ارزش‌ها از نسل گذشته به آینده اجرا می‌شود.

جمیل عباسی غریب بیان کرد: در راستای تفاهم‌نامه‌ای که بین سپاه پاسداران، بسیج دانش‌آموزی و وزارت آموزش و پرورش تنظیم شده بود هر ساله بسیاری از دانش‌آموزان در قالب برنامه راهیان نور به مناطق جنگی دوران دفاع مقدس به غرب و جنوب کشور اعزام می‌شدند.

وی با اشاره به برنامه راهیان نور حضوری در سال‌های گذشته گفت: با وجود برخی محدودیت‌های اعتباری دولتی اما با مشارکت اولیاء و خیران مبالغی برای تهیه اتوبوس و غذای دانش‌آموزان در راهیان نور تامین می‌شد و شاهد استقبال خوبی بودیم.

معاون فرهنگی پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش استان گیلان با بیان اینکه حدود 36 هزار و 300 دانش‌آموز دوره متوسطه دوم از برنامه راهیان نور مجازی استفاده کردند افزود: این برنامه امسال به‌صورت جذاب، روایتی و آمیخته به هنر اجرا شد و خوشبختانه گیلان در این حوزه در سطح کشور نمونه شد.

غریب با اشاره به اینکه حدود 61 هزار و 400 دانش‌آموز گیلانی نیز در دوره برخط و آنلاین این برنامه را مشاهده کردند بیان داشت: در مجموع حدود یک میلیون و 800 هزار نفر بازدیدکننده داشتیم و استقبال بی‌نظیری بود البته روایتگری‌ها هم کوتاه بود و دانش‌آموز را خسته نمی‌کرد.

وی به ضرورت تداوم برنامه راهیان نور مجازی حتی پس از ریشه‌کنی کرونا اشاره و بیان کرد: در دوران پس از کرونا نیز از این برنامه در کنار راهیان نور حضوری بهره‌مند می‌شویم تا مابقی دانش‌آموزان که امکان حضور در راهیان نور ندارند بتوانند از این بستر استفاده کند.

غریب با اشاره به اجرای بعضی پویش‌ها در گیلان گفت: با اجرای پویش‌هایی همچون "روایتگری مادران" و پویش "امام عشق"، اجرای برنامه‌های جذاب، پخش سرودهای انقلابی و تولیدات هنری مختلف در شبکه آموزشی شاد سعی در افزایش استقبال دانش‌آموزان در ایام مختلف سال و دهه فجر داشتیم.

انتهای پیام/612/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon