مدیران زنجانی برای مقابله با آسیبهای کرونا منتظر ابلاغ دستور از سوی ستاد استانی نباشند
گروه استانها - معاون استاندار زنجان با بیان اینکه دستگاههای فرهنگی و اجتماعی زنجان برای بهبود وضعیت کرونا تلاش کنند، گفت: مدیران استان زنجان برای مقابله با آسیبهای کرونا منتظر ابلاغ دستور از سوی ستاد کرونای استان نباشند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، خدابخش مرادی نافچی در جلسه کارگروه کاهش آسیبهای اجتماعی، فرهنگی و سلامت استان اظهار داشت: امروز توجه به مسائل اجتماعی و مسئله شناسی و اقدام به موقع برای رفع آسیبها به عنوان یک الگوی کاری در جامعه در برنامه دستگاههای فرهنگی، اجتماعی قرار دارد.
وی افزود: امروزه هنر و توانایی یک مدیر در حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی این است که اگر میخواهد جامعه در حوزههای مختلف سلامت و پویایی داشته باشد باید مسائل و مسئولیت خود را احصا و رفع آسیب کند زیرا نمیتوان در جامعه آسیب دیده به پویایی و بالندگی رسید.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان بیان کرد: امروزه مسئولیت یک مدیر در مسائل اجتماعی این است که بداند در شرایط جامعه امروز مسئله چیست و چه ساز و کاری دارد و از منابع و امکانات موجود دستگاه خود استفاده کند زیرا قرار نیست که برای رفع همه مسائل پیش رو منتظر اعتبار باشد.
وی به مشکلات ویروس کرونا در جامعه اشاره کرد و گفت: این ویروس هر روز ابعاد جدید پیدا میکند و نقش دستگاههای فرهنگی و اجتماعی این است که کمک کننده باشند تا جامعه هدفشان کمتر آسیب ببیند مخصوصاً اینکه در آستانه تعطیلات نوروز قرار داریم و باید این امر بیشتر مد نظر دستگاهها باشد.
مرادی افزود: در همه مسائل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نمیتوان کرونا را نادیده گرفت و اینکه گفته شود کرونا ستادی دارد و باید خودش کارش را انجام دهد درست نیست و همه مدیران حتی بدون ابلاغ و مصوبه کار خود را در زمینه مبارزه با ویروس کرونا به بهترین شکل انجام دهند.
وی گفت: در سالهای قبل هیچ اعتباری برای حوزههای اجتماعی و فرهنگی وجود نداشت که یک نوع مطالبهگری در استانهای کشور ایجاد شد که بعد از آن اعتباراتی در این زمینه به استانها و استان زنجان در دو حوزه تملیکی و برنامهای اختصاص یافت و انتظار ما این است که دستگاههای مربوطه کارشان را به نحو احسن انجام دهند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان به اعتبار اختصاص یافته برای استان زنجان اشاره کرد و گفت: این مبلغ 2 میلیارد و 830 میلیون تومان است و اعتباری که به سازمانها اختصاص مییابد قرار نیست برای برنامههای عادی و جاری هزینه شود و این اعتبارات باید برای تقویت برنامهها باشد نه تکرار همان برنامههای قبلی و مدیران باید به آن توجه ویژهای داشته باشند.
وی افزود: دستگاهها باید در جذب اعتبارات ملی تلاش کنند و کارهای انجام شده دستگاه خود را مستندسازی کرده و از اعتبارات هزینه شده دفاع کنند و دستگاهای نظارتی نیز باید نظارتهای قویتر داشته باشند.
انتهای پیام/ ز