مجلس اجازه توقف قانون راهبردی برای لغو تحریم ها را نمی دهد/گزارش آژانس درباره پرونده هسته ای ایران حاوی خط ترور بود
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تأکید کرد: در حقوق بینالملل بیانیهها الزامآور نیست.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، عباس مقتدایی نماینده اصفهان در مجلس در نشست علنی امروز(دوشنبه 4 اسفند ) قوه مقننه و در جریان بررسی بیانیه مشترک سازمان انرژی اتمی و آژانس بین المللی انرژی اتمی، گفت: بیانیهای که صادر شد قانون مجلس را تحتالشعاع قرار داد، مجلس اجازه نمیدهد قانون متوقف شود بلکه بر اجرا شدن قانون مصوب خود پافشاری میکند.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
وی بیان کرد: اگر قرار است بیانیه اخیر اجرا شود باید مصوبه مجلس را بگیرد، دنیا بداند که از فردا 5 اسفند ماه قانون مصوب مجلس محقق میشود و نمایندگان ملت به دنبال تحقق آن چیزی هستند که مردم خواستهاند.
نماینده اصفهان در مجلس با بیان اینکه بیانیه در حقوق بینالملل الزامآور نیست، گفت: در بیانیه آژانس امتیازهایی داده شده و هیچ امتیازی برای ایران گرفته نشده است، مجلس اجازه نمیدهد منافع ملت نادیده گرفته شود.
مقتدایی با تأکید بر اینکه رئیس جمهور باید منطبق بر قانون عمل کند، گفت: آقای رئیس جمهور اگر شما حرفی برای گفتن دارید تنها لازم است به قانون عمل کنید چرا که رئیس جمهور صرفاً مجری قانون است نه لغو کننده آن و نمایندگان مجلس از دیروز مصرانه خواستار اجرای قانون هستند.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: قانون اقدام راهبردی با قوت و قدرت در راستای صیانت از منافع ملت اجرا و محقق میشود و باید با متخلفان آن برخورد جدی شود.
*گزارش آژانس درباره پرونده هسته ای ایران حاوی خط ترور بود
همچنین فریدون عباسی رئیس کمیسیون انرژی مجلس نیز در نشست علنی امروز(دوشنبه 4 اسفند) قوه مقننه و در جریان بررسی بیانیه مشترک معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران و مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: چه کسی شهید فخریزاده را در حالی که زنده بود ترور کرد و دستور انحلال تشکیلات ایشان را داد.
آژانس در سال 2011 همه مناقشات با ایران را به صورت مکتوب منتشر کرد و در سال 2014 سه سال بعد از آن گزارش، در گزارشی که حاوی خط ترور بود، گفته بود گزارش قبلی خود را تأیید میکنم و آقای آمانو گفت پرونده ایران نظامی است. این آقایان در سال 92 در یک جنگ واقع نشده شکست خوردند و معاهده خلع سلاح امضا کردند و آمدند آن را به عنوان فتحالفتوح معرفی کردند و برای این مملکت قهرمان دیپلماسی پوشالی درست کردند و همه دستاوردهای علمی و فنی و اقتدار جمهوری اسلامی را زیر سوال بردند.
نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برخی در پشت همین تریبون مجلس رآکتور اراک را برای اغفال نمایندگانی که اطلاعات فنی نداشتند با چرنویل اوکراین مقایسه کردند در حالی که آن رآکتور 3 هزار مگاوات حرارتی بود و این رآکتور 40 مگاوات است آن هم از نوع آب سنگین، در حالی که این آقایان به نمایندگان مجلس طوری جلوه دادند که در مورد رآکتور اراک کشور را خطر تهدید میکند و خوب شد که آمریکاییها کاری کردند که ما مجبور به تعطیل کردن آن شویم، حالا شما میخواهید همان افراد را به مجلس دعوت کنید تا همان حرفهای قبلی را زده و توجیهات قبلی را ارائه کنند.
انتهای پیام/