بی‌تفاوتی به تهاجم فرهنگی جبران خسارت‌ها را در آینده مشکل می‌کند

بی‌تفاوتی به تهاجم فرهنگی جبران خسارت‌ها را در آینده مشکل می‌کند

گروه استان ها- نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: از مدت‌ها پیش نگرانی‌هایی از کمبود کلاس و معلم در استان بوده است، به ویژه در سنین اول بلوغ در استان کلاس‌های مختلط داریم که با وجود این تهاجم‌های بیگانه در فضای مجازی بعدها جبرانش خیلی مشکل است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بیرجند، آیت الله سید علیرضا عبادی شامگاه دوشنبه در دیدار با معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: مشکل کمبود کلاس‌های درس و معلم و حذف کلاس های مختلط در استان باید رفع شود چرا که با وجود تهاجم‌های فرهنگی، جبران خسارت‌های فرهنگی بسیار مشکل است.

وی با ابراز امیدواری از اینکه بیماری کرونا پشت سر گذاشته شود و با  قدرتی که نظام جمهوری اسلامی دارد، دست بیگانه از این کشور قطع شود، افزود: امروز با وجود ویروس کرونا فضای مجازی به ناچار در اختیار نسلی که هنوز به حد نصاب سنی برای استفاده از آن نرسیده‌اند، قرار گرفته است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی بیان اینکه معلم همانند باغبانی بوده که نهال علم را در ضمیر کودکان پرورش داده و انسان تربیت می‌کند، ادامه داد:  محصول و نتیجه این امر مهم به تلاش‌ها و مراقبت‌های معلم در مراحل کشف، شناسایی و هدایت بستگی دارد.

عبادی ادامه داد: وجود معلمان مؤمن و انقلابی مایه عزت و قدرت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در میادین فرهنگی و سد محکمی در مقابل تهدیدات سخت و نرم بیگانگان است.


وی با بیان اینکه عبادتی بالاتر از تعلیم و تربیت انسان‌ها نیست، گفت: آموزش و پرورش کشور نیازمند نیروهای انقلابی، متعهد و مؤمن است که در این دورانی که تفکرات آلوده به فرهنگی غربی در فضای حقیقی و مجازی روح و روان دانش آموزان را تهدید می‌کند، دلسوزانه به میدان آمده و فضای تبلیغی و رسانه‌ای را از دست غرب بگیرند.

امام جمعه بیرجند بیان کرد: امروز کشور در شرایط جنگ تمام عیار با دشمن در میادین اقتصادی، اجتماعی، عقیدتی، سیاسی، ایدئولوژیکی، بیولوژیکی و فرهنگی قرار داشته که جنگ فرهنگی از خطر ناک ترین این هجمه‌ها است و به صورت کاملاً هدفمند و با همکاری ایادی منطقه‌ای و مزدوران داخلی برای تغییر ذائقه فرهنگی جوانان این خطه وارد میدان شده است.

وی گفت: با توجه به پراکندگی جمعیت در استان از نظر کلاس درس و نیروی انسانی با کمبود مواجه است و برخی از کلاس‌ها در مناطق روستایی به صورت مختلط برگزار می‌شود که این در شأن نظام جمهوری اسلامی نیست که به طور ویژه خواستار رفع مشکل کلاس‌های درس و معلم در استان هستم.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: با توجه به اینکه مردم خراسان جنوبی از دیرباز در دینداری و فرهنگ اسلامی زبان زد هستند ایجاب می‌کند، تلاش شود که این فرهنگ حفظ شود و رهبرمعظم انقلاب اسلامی نیز از این استان و مرکز استان به عنوان شهر علم و ایمان تعبیر می‌کنند.

عبادی خاطر نشان کرد: در این مقطع از زمان که به تعبیر دشمنان تمام گزینه‌ها را روی میز دارند که بدتر از همه، گزینه‌های فرهنگی است، چرا که مشکلات اقتصادی اولویت دارد ولی این مشکلات برخواسته از فرهنگ ماست؛ مشکلات اجتماعی نیز برخواسته از فرهنگ ماست.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز بیان کرد: رسیدن به جایگاه رفیع تعلیم و تربیت اسلامی به عنوان برنامه‌های اصلی زیر نظام تربیت معلم و تأمین منابع انسانی، مورد توجه جدی قرار دارد.

محمد علی واقعی ادامه داد: معاونت پرورشی و فرهنگی استان تلاش دارد تا از طریق هم‌افزایی و کاربست خلاقیت و نوآوری، مفاهیم تربیت اسلامی مبتنی بر سند تحول را به زیور فضایل اخلاقی، قانون‌گرایی، مسئولیت‌پذیری و عدالت گستری آراسته کند.

انتهای پیام/253/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران