پایان خوش سفر رئیس ستاد اجرایی برای کهگیلویه و بویراحمد / چرخ ۲ کارخانه تعطیل بزودی میچرخد
گروه استانها ـ رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) میگوید: تعاونی آب معدنی دنا و کارخانه قند یاسوج را به چرخه تولید باز میگردانیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، محمد مخبر دزفولی در نشست جمع بندی سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اقدامات انجام شده از طرف ستاد اجرایی فرمان امام در مناطق زلزله زده شهر سی سخت اظهار داشت: از همان ساعات اولیه گروههای جهادی ستاد اجرایی فرمان امام در مناطق زلزله زده شهرستان دنا حضور یافتند و به ارائه خدمات پرداختند.
وی عنوان کرد: تعداد 100 کانکس برای اسکان موقت خانوادههای آسیب دیده در زلزله تامین شده و تا روز پنجشنبه انتقال این تعداد کانکس به شهرستان دنا به پایان میرسد.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) کشور با تاکید بر ضرورت مدیریت صحیح توزیع این تعداد کانکس بین افراد آسیب دیده از زلزله، بیان کرد: آمادگی تامین کانکس در صورت نیاز را داریم.
مخبر از کمک 10 میلیون تومانی ستاد اجرایی فرمان امام به منازل مسکونی آسیب دیده در زلزله شهرستان دنا خبر داد و افزود: تعداد 32 هزار خانوار روستایی در استان کهگیلویه و بویراحمد از طرف ستاد اجرایی فرمان امام بیمه شدهاند که 6 هزار از این خانوار در شهرستان دنا بوده و به هر خانواده روستایی بیمه شده آسیب دیده در زلزله مبلغ 20 میلیون تومان بلاعوض پرداخت میشود.0
وی با اشاره به اینکه اولویت و محور فعالیت ستاد اجرایی فرمان امام موضوع اشتغال است، ادامه داد: کارخانه آب معدنی تعاونی شهر سیسخت که اکثر مردم این شهر در آن عضو هستند، با همه مشکلات راه اندازی می شود.
مخبر در ادامه به راه اندازی کارخانه قند یاسوج گریزی زد و گفت: ستاد اجرایی فرمان امام هر نوع فعالیتی انجام داده به صورت ایجادی بوده و کار از صفر تا 100 توسط ستاد انجام میشود.
وی یادآور شد: برای راه اندازی کارخانه قند یاسوج باید موضوع توسعه فنی، مسائل حقوقی و تامین مسائل مالی را باید در نظر داشته باشیم و در صورتی این سه مورد مشکلی به وجود نیاید کارخانه قند یاسوج توسط ستاد اجرایی فرمان امام راه اندازی میشود.
حسین کلانتری استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با اشاره به خدمات ارائه شده از طرف ستاد اجرایی فرمان امام در مناطق زلزله زده شهر سی سخت، خاطرنشان کرد: در موضوع راه اندازی کارخانه قند یاسوج با تمام توان در کنار ستاد اجرایی فرمان امام خواهیم بود و امیدواریم این کارخانه در سه ماه آینده وارد فاز اجرایی شود.
معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: با توجه به سابقه مثبت ستاد اجرایی فرمان امام در ایجاد اشتغال و فعالیتهای جهادی انتظار داریم در راه اندازی این کارخانه کمک کنید تا مجدد این کارخانه فعال و دغدغه کارگران و مردم خل شود.
نماینده بانک تجارت در این نشست اظهار داشت: برای راه اندازی کارخانه قند یاسوج با هلدینگهای اقتصادی وارد رایزنی شدیم و یکی از این مجموعهها ستاد اجرایی فرمان امام بود.
وی گفت: کار راه اندازی کارخانه قند یاسوج با توجه به فنی بودن موضوع از عهده بانک تجارت خارج بوده و باید چنین کاری توسط یک نهاد تخصصی انجام شود.
طلایی نماینده کارگران کارخانه قند یاسوج نیز در این نشست تاکید کرد: افراد و گروههایی در داخل منابع را می بلعند و اگر دولتها دستورات و منویات مقام معظم رهبری را سرلوحه کار خود قرار میدادند امروزه این همه مشکل وجود نداشت.
وی با اشاره به اقدام ساخت واکسن توسط بنیاد برکت، را برخواسته از روح ولایت پذیری در این نهاد انقلابی دانست و گفت: افراد انقلابی در کنار کارگران و قشر محروم و ضعیف قابل تقدیر بوده و همین سبب ایجاد روح امید در کالبد جامعه شده است.
طلایی با اشاره به اینکه کارخانه قند یاسوج در سال 1344 کلنگ زنی و در سال 1346 به بهره برداری رسید، اظهار داشت: بیش از 90 درصد تجهیزات ساخت کشور بلژیک بوده و در دهه 70 یکبار به بخش خصوصی واگذار شد.
انتهای پیام/541/ش