روایت دلتنگی پدر شهید «حسین جوینده» در آستانه ولادت امام علی(ع) + فیلم


روایت دلتنگی پدر شهید «حسین جوینده» در آستانه ولادت امام علی(ع) + فیلم

گروه استان‌ها- پدر پاسدار شهید «حسین جوینده» در آستانه روز پدر و میلاد حضرت علی(ع) از مهم‌ترین خصوصیات اخلاقی و شجاعت فرزندش می‌گوید.

به‌ گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، 13 رجب سالروز ولادت با سعادت امیرالمومنین علی(ع) است و در تقویم کشورمان به‌نام روز پدر نامگذاری شده است و این روز فرصتی مغتنم برای قدردانی از زحمات و محبت‌های پدران نسبت به فرزندان است.

در این میان پدرانی هستند که فرزندان دلبند خود را برای دفاع از ارزش‌ها، اصول انقلاب اسلامی و دفاع از حرم اهل‌بیت(ع) تقدیم راه عشق کرده‌اند و در روز "پدر" با دلتنگی بسیار بر سر مزار فرزندانشان حاضر می‌شوند و صحنه‌های زیبایی از عشق و محبت پدر به فرزند به نمایش می‌گذارند.

این جوانان دلیر که تربیت‌یافته چنین پدران و مادرانی بودند دل از زیبایی‌های این دنیا کندند و سینه‌ها مقابل دشمن سپر کردند و آسایش و امنیت را برای مردم‌شان به ارمغان آوردند و امروز این ما هستیم که باید فراموش نکنیم که مدیون شهدا و خانواده‌های معزز شهدا هستیم.

سال‌ها از دوران پُرافتخار و حماسه دفاع مقدس گذشته است اما هستند پدرانی که سال‌ها گوش به زنگ خبر آمدن پیکر فرزند دلبندشان بوده‌اند و روز "پدر" برای آن‌ها حال و هوای خاصی داشته و دارد.

جوانانی از نسل باروت، خون و گلوله که فدای ارزش‌ها شدند و رفتند تا فراموش نکنیم که از نسل آفتابیم و معنای جنگ را بدانیم؛ جنگ یعنی سینه سپر کردن، یعنی هویزه، هور، اروند و کارون و حکایت شهرهایی در دوران دفاع مقدس که افسانه نیستند بلکه حقیقت زنده تاریخ هستند.

امروز مدیونیم؛ مدیون فرزندان شهدا که می‌دانستند سفر پدر یعنی "سفر بی‌بازگشت" و مدیون مردانِ دلیری هستیم که زیبایی‌های زندگی را برایمان معنا کردند و با عشق و ارادتی که به مولایمان علی(ع) داشتند درس ایثار، مقاومت و شهادت به ما آموختند.

در "روز پدر" گلزار شهدای مناطق مختلف از حال و هوای خاصی برخوردار است همچون گلزار شهدای رشت که میزبان پدری دلتنگ بود؛ پدری که عاشقانه با قلبی سرشار از عشق و محبت و دسته گُلی زیبا بر سر مزار فرزند دلبندش که در گلزار شهدای رشت آرمیده است حاضر شده و می‌گوید "روز پدر است همیشه تو می‌آمدی به دیدنم این‌بار من آمده‌ام به دیدن تو."

پدر از دلتنگی‌هایش می‌گوید چراکه می‌داند فرزندش زنده است و به درد و دل‌هایش گوش می‌دهد همانطور که قرآن درباره شهدا می‌فرماید: «وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْیاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ» هرگز کسانی را که در راه خدا کشته شده‌اند، مرده مپندار بلکه آنان زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند.»

به‌مناسبت میلاد حضرت علی(ع) پای صحبت پدرِ بزرگوار شهید مدافع حرم سرهنگ ‌دوم پاسدار "حسین جوینده" نشستیم تا بدانیم برای آن لحظات شیرین دور هم بودن خانوادگی چه سرگذشت‌هایی از دلاوران این سرزمین به‌ثبت رسیده تا شاید بتوانیم گوشه‌ای از این ایثارها را در کنج ذهن‌های اسیر یادآور شویم.

پدر شهید حسین جوینده ضمن معرفی فرزندش با اشاره به خصوصیات بارز اخلاقی او اظهار داشت: حسین فرزند دوم خانواده و متولد سال 1364 بود؛ از بچگی خانواده‌دوست بود و از همان کودکی هرچیز باارزشی که به‌دستش می‌رسید، به‌دنبال برادر، مادر و خواهرش می‌دوید تا در ابتدا به آنها بدهد.

وی خاطرنشان کرد: حسین از همان دوران کودکی بسیار شجاع بود و روحیه‌ای نترس داشت اما کارهایش عاقلانه بود؛ یک‌بار اوایل دوران نوجوانی‌ به استخر تربیت بدنی دانشگاه گیلان رفته بود و از ارتفاع زیاد به داخل استخر پرید به‌طوری‌که همه محو شجاعتش شده بودند.

پدر شهید حسین جوینده با یادآوری خاطره‌ای از روز پدر گفت: در این روز معمولاً بچه‌ها با هماهنگی یکدیگر مرا با هدیه‌ای غافلگیر می‌کردند که نشان از محبت و عنایت خاص آنها به روز پدر داشت و احترام به پدر و مادر برای حسین نیز بسیار اهمیت داشت.

وی افزود: زمانی‌که تصمیم به ازدواج گرفته بود؛ من و مادرش پیگیری‌ و هماهنگی‌های لازم را انجام دادیم و وقتی از مشکلات بیکاری و زندگی برایش گفتم رو به مادرش گفته بود که "به شما قول می‌دهم مشکلی نخواهم داشت و از عهده‌اش برمی‌آیم، نگران نباشید".

پدر شهید حسین جوینده با اشاره به روحیه شجاعانه، اراده خاص و اعتماد به نفس بالا اما عاقلانه فرزندش گفت: همیشه بابرنامه بود و از همان جوانی کارهایش را خودش انجام می‌داد و معتقد بود هر کاری که آغاز می‌کند باید به‌نحو احسنت به پایان برساند و مأموریت‌های سپاه را نیز با بهره‌گیری از همین روحیات پشت سر می‌گذاشت.

وی به ارادت و توجه خاص شهید حسین جوینده به فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره و بیان کرد: بسیاری از همرزمانش در سوریه به شهادت رسیده بودند و زمانی‌که خودش می‌خواست برود برای او پروتکلی تعیین کرده بودیم و گفتیم چند دعا را بخواند، پس از بازگشت از سوریه، به مادرش می‌گفت به‌خاطر دعاهای شما در سوریه شهید نشدم.

پدر شهید حسین جوینده با بیان اینکه سرانجام شهادت در راه خدا نصیب حسین شد خاطرنشان کرد: ایشان در راه خدا و حین آموزش نیروهای جبهه مقاومت و اسلام به شهادت رسید.

وی با اشاره به نقش مادر در تربیت فرزندان و انتخاب راه شهدا تصریح کرد: همسرم تربیت فرزندان را به کار در سپاه ترجیح داده بود و می‌توان گفت که همسرم به‌عنوان مادر نقش مهمی در تربیت، شکل‌گیری افکار و انتخاب مسیر حسین داشت و همیشه بچه‌ها را راهنمایی می‌کرد و مواظبشان بود.

پدر شهید حسین جوینده با بیان اینکه حسین از همان دوران کودکی همواره به مسجد و پایگاه رفت و آمد داشت ابراز داشت: ارادت خانوادگی به امام حسین(ع)، شرکت در مراسمات دهه فجر و برنامه‌های مذهبی سبب شد تا فرزندم از همان دوران کودکی به کارهای جهادی و ارزشی علاقه‌مند شود.

وی گفت: در فصل تابستان پس از تعطیلی مدارس، معمولاً با نیروهای بسیجی همراه می‌شد و در رنگ‌آمیزی مدارس، تمیز کردن مدارس و دیگر کارهای جهادی با آنها همکاری می‌کرد و در کنار آن، فراگیری فنون مختلف مانند لوله‌کشی، گازکشی و دیگر کارها را هم دنبال می‌کرد.

پدر شهید حسین جوینده با اشاره به دیگر ویژگی‌های اخلاقی فرزندش بیان کرد: به سپاه هم خودش ورود کرد و کارهایش بیشتر عملیاتی بود؛ حرفش کم اما کارش زیاد بود و اخلاص داشت و ایده‌هایش را در عمل نشان می‌داد و در دفاع از انقلاب، دین و ارزش‌ها نیز قاطع بود.

وی با بیان اینکه پسرم مسیرش را پیدا کرده بود و در آرزوی وصل به شهدا بود خاطرنشان کرد: به اعتقاد بنده شهدا در زندگی به‌صورت شهید زندگی می‌کنند بعد به شهادت می‌رسند؛ حسین آرزو داشت که به شهدا ملحق شود و این آرزو را با شیوه و بیانی مناسب برای ما بروز می‌داد و طوری مطرح می‌کرد تا ناراحت نشویم.

پدر شهید حسین جوینده تصریح کرد: در سفر کربلا به فرزندش گفته بود "دعا کن بابا شهید بشه و منم از خدا می‌خواهم توأم بزرگ شدی شهید بشی و بیای پیش من" و این جمله را با لحن خوب و مناسب مطرح می‌کرد.

وی با بیان اینکه شهدا، مسیرشان مشخص و به درجات بالا رسیده بودند عنوان کرد: توجه خاصی به فرمایشات رهبر معظم انقلاب داشت و معتقد بود که باید به فرمایشات ایشان بی‌چون و چرا توجه و عمل کرد؛ حتی زمانی که دخترش به دنیا آمد خیلی تلاش کرد او را نزد رهبری ببرد تا آقا در گوش دخترش اذان بگوید و اسم انتخاب کند و فکر می‌کنم موفق هم شد.

پدر شهید حسین جوینده با اشاره به اینکه پسرم همواره خودش را فدایی نظام و انقلاب می‌دانست و طاقت ناراحتی رهبری را نداشت افزود: در وصیتنامه‌اش مانند دیگر شهدا به نکاتی همچون توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و حفظ حجاب بانوان سفارش و تأکید کرده بود.

وی بیان کرد: حین آموزش به نیروهایش همیشه در ورود به میدان پیشگام بود؛ به‌عنوان مثال اگر نیروها قرار بود از چند متر لجن‌زار عبور کنند، حسین در ابتدا خودش به‌عنوان فرمانده وارد میدان می‌شد و از لجن‌زار عبور می‌کرد بعد نیروهایش را صدا می‌زد که "شما هم وارد شوید" به طوری‌که همرزمانش می‌گفتند ما با دیدن سر و روی او خجالت می‌کشیدیم که دیگر حرفی بزنیم و سریع وارد می‌شدیم.

پدر شهید حسین جوینده مقابله با خدعه و مکر دشمنان را از جمله اهداف پسرش دانست و افزود: حین آموزش دادن به نیروهایش و شلیک یک آرپی‌جی یا ابزار جنگی به نیروهایش می‌گفت فرض کنید قلب اسرائیل را نشانه گرفته‌اید و با نفرت‌ از شرک و کفر شلیک کنید.

وی با اشاره به آخرین لحظات زندگی شهید حسین جوینده گفت: آخرین جملاتش قبل از شهادت تلاوت آیه مبارکه "وَمَا رَمَیْتَ إِذْ رَمَیْتَ" و ذکر یاحسین بود.

پدر شهید جوینده در پایان ضمن درد و دل با فرزند شهید گفت: حسین جان، پسرم روز پدر نزدیک است؛ همیشه در این روز سعی می‌کردی پیش ما باشی یا تماس می‌گرفتی؛ واقعاً جایت خالیست، امروز به عکس و تصاویر تو می‌نگریم.

وی افزود: قول دادی که همه جا با فرزندان و خانواده‌ات باشی همانطور که در خواب به خانواده و همسرت گفتی "چرا ناراحتید؟ من همه جا هستم" حسین جان خوشحالم که راه درست را انتخاب کردی و امیدوارم امام زمان(عج) از تو راضی باشد البته شهادتت نشانه رضایت آن حضرت از توست.

پدر شهید جوینده با بغض ادامه داد: خوشحالم که از خانواده و ما سبقت گرفتی، امید داریم دست ما را هم بگیری و روز پدر را به تو تبریک می‌گویم و از خدا می‌خواهم که در این راه ما را موفق گرداند تا به تو ملحق شویم یقیناً با اربابم حسین(ع) ملاقات می‌کنی سلام ما را هم به آن حضرت و شهدا برسان و برای خانواده‌ات دعا کن تا ما هم مسیر عاشورایی را طی کرده و به شهدا بپیوندیم.

به گزارش تسنیم، سرهنگ دوم پاسدار حسین جوینده، از مربیان ارشد آموزشی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) اواخر سال 97 حین انجام مأموریت آموزشی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

وی متولد بهمن 1364 و گیلانی است و از این شهید سه فرزند به‌نام‌های زهرا، محمدیاسین و علی اصغر به یادگار مانده است.

انتهای پیام/612/ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon