سرانه آموزشی آذربایجانغربی به ازای هر دانشآموز ۴ مترمربع است
گروه استانها_ سرانه آموزشی آذربایجانغربی به ازای هر دانشآموز چهار مترمربع بوده در حالی که سرانه کشوری به ازای هر دانشآموز ۸.۵ متر است و همین موضوع دولت و خیران مدرسهساز را مجاب به توجه بیش از پیش به این حوزه در استان میکند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه ، با توجه به اینکه، توسعه و پیشرفت پایدار جامعه منوط به وجود فضاهای آموزشی با امکانات پیشرفته است بنابراین دولت و مسئولان به تنهایی قادر به ایجاد همه امکانات و نیارهای فرهنگی و آموزشی جامعه نیستند و در شرایط کنونی حضور خیران مدرسهساز در استان امری ضروری است.
با پیشرفت امکانات و فناوری در کشور و به تبع آن در استان عقب ماندگی و محرومیت از فضاها و امکانات آموزشی تاثیر بسیار منفی روی دانشآموزان میگذارد بنابراین حضور گسترده خیران مدرسه ساز الگوی همکاری و مشارکت در اجرای طرح های عمرانی و برطرف کردن نیارهای همنوعان باید در بین مردم به خصوص جوانان نهادینه شود.
بنابراین در حال حاضر مدرسهسازی یکی از مهمترین بخشهایی است که همواره با مشارکت خیرین روبرو بوده است و خیران مشارکت گستردهای در این طرحها از ابتدای انقلاب تاکنون داشتهاند و در آذربایجانغربی نیز طرحهای گستردهای با مشارکت و همراهی خیران اجرا شده و بخش زیادی از مدارس و کلاسهای درس در استان فقط با مشارکت خیرین محقق شده است.
خیران مدرسهساز با این عمل خیرخواهانه خود در راستای شکوفایی استعدادهای جوانان گام برمیدارند
مدیرکل نوسازی مدارس توسعه و تجهیز آذربایجانغربی با تأکید بر استفاده از همت خیران در امر مدرسهسازی اظهار داشت: سال گذشته خیران مدرسه ساز آذربایجان غربی 66 مدرسه با 270 کلاس درس را ساختند و به بخش آموزش استان تحویل دادند امسال نیز مشارک آنان در توسعه مدارس ستودنی است.
طیبقاسمی با بیان اینکه طرح آجر به آجر با هدف گسترش فرهنگ مشارکت مردمی و بسترسازی برای جلب کمکهای مردمی در مدرسهسازی اجرا میشود اظهار داشت: خیرین همواره به دنبال طرحی بودند تا بتوان حتی با سرمایه ای اندک در مدرسه سازی مشارکت کنند که طرح آجر به آجر بهترین فرصت برای مشارکت خیران در امر مدرسهسازی و توسعه مدارس است.
وی خاطرنشان کرد: تقویت دستگاه تعلیم و تربیت، راه دستیابی به توسعه پایدار و عمران و آبادانی است و خیران مدرسهساز با این عمل خیرخواهانه خود در راستای شکوفایی استعدادهای جوانان گام برمیدارند.
قاسمی خاطرنشان کرد: اگر 30 درصد ساخت یک مدرسه را خیران برعهده بگیرند، طبق قانون مدرسه با اسم بانی نامگذاری میشود و امروز برای اجرای هرچه بهتر این طرح خود را موظف به کمک برای فرهنگسازی این نوع از باقیات صالحات میدانیم.
بخش آموزش استان نیازمند توجه ویژه دولت و خیران مدرسهساز است
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجانغربی با بیان اینکه، آذربایجانغربی از نظر تأمین سرانه آموزشی با مشکلاتی روبرو است تاکید کرد: در این راستا برای تامین سرانه آموزشی در استان نیازمند کمک و توجه بیشاز پیش دستگاههای مربوطه و خیران استانی هستیم.
آیدین رحمانی رضائیه افزود: با توجه به این اینکه 34 درصد جمعیت آذربایجانغربی را جمعیت روستایی تشکیل میدهد، باید توزیع و ارائه خدمات در بحث آموزش در جایجای استان به نحوی صورت گیرد که هیچ کم و کاستی متوجه سایر مناطق نشود.
رحمانی با اشاره به اهمیت توجه به توسعه زیرساختها در حوزه آموزشوپرورش گفت: در سال جاری 17 درصد از اعتبارات استانی به فصل آموزش و پرورش اختصاص یافته است.
وی افزود: توجه به آموزش و فراهم آوردن زیرساختهای آموزش به آیندهای درخشان برای جامعه کمک می کند بنابراین توجه به فضا و توسعه آموزشی در استان امری ضروری است.
رحمانی با بیان اینکه سرانه آموزشی آذربایجانغربی در ازای هر دانشآموز چهار مترمربع است، خاطر نشان کرد: این در حالی است که سرانه کشوری به ازای هر دانشآموز 8.5 متر است و همین موضوع دولت و خیران مدرسهساز را مجاب به توجه بیش از پیش به این حوزه در استان میکند.
انتهای پیام/7548/ ت