معاون وزیر آموزش و پرورش: نیمرخی از میزان آسیبهای اجتماعی دانشآموزان را به دست آوردیم
گروه استانها-معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: غربالگری انجام شده باعث شد که نیمرخی از میزان آسیبهای اجتماعی دانشآموزان در نقطههای مختلف کشور از جمله ساوه به دست آوریم و همچنین شاهد اتفاقات مناسبی در حوزه تحلیلی و راهبردی هستیم.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، علیرضا کاظمی پیش از ظهر امروز در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان ساوه با اشاره به اینکه نیمرخ آسیبهای اجتماعی تمامی دانشآموزان کشور تهیه شده اظهار داشت: نهاد تعلیم و تربیت یکی از نهادهای تاثیرگذار کشور در حوزه تربیت نیروی انسانی بوده و همچنین این امر عاملی برای پیشرفت کشور در حوزههای مختلف است.
وی افزود: حکمرانی و تربیت از جمله کارهای سخت است اما از نظر صاحبنظران تربیت از حکمرانی سختتر بوده به خاطر اینکه این امر تابع متغیرهای مختلف است، در حکمرانی ابزار قدرت کار را آسان میکند اما در راستای موضوع تربیت ابزاری به نام قدرت وجود ندارد و به همین خاطر سختتر از حکمرانی است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش در راستای انتقال موضوعاتی اعم از فرهنگ، تامین سرمایههای انسانی و جامعهپذیری نقش موثر و غیرقابل انکاری دارد و مقام معظم رهبری به اهمیت آموزش و پرورش در راستای این موضوعات تاکید داشته است.
کاظمی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش یک نهاد فراجناحی است و با همت و کمک تمام دستگاهها فعالیت میکند گفت: آموزش و پرورش یکی از بخشهای مهم در کشور است که بیشترین آسیب را از شیوع ویروس کرونا دیده چراکه دانشآموزان از فضای واقعی جدا شدهاند، بنابراین پرورش و تربیت دانشآموزان با مشکلاتی روبه رو شده است، در صنعت میتوان آسیبها را مشاهده کرد اما در حوزه آموزش و پرورش آسیبهای ناشی از ویروس کرونا را نمیتوان با چشم مشاهده کرد.
وی با بیان اینکه جدایی دانشآموزان از فضای واقعی جزو آسیبهای بزرگ کروناست افزود: شبکه شاد بزرگترین شبکه اجتماعی در خاورمیانه با ضریب نفوذ بالاست و این امر یکی از ارزشمندترین و بزرگترین دستاوردهای نظام در حوزه تعلیم و تربیت در این مدت بوده است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: معلمان در تربیت نیروی انسانی و تقویت فعالیت علمی فرهنگی و تربیتی در جامعه نقش موثری دارند و آنها در راستای شکلگیری هویت و جامعهپذیری دانشآموزان با ایجاد موقعیتهای مختلف تلاش میکنند.
کاظمی خاطرنشان کرد: علیرغم شیوع ویروس کرونا و مجازی شدن آموزشها سعی کردهایم برنامههای فرهنگی و جشنوارههای در سطح ملی را با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار کنیم که جشنواره علمدار با حضور حدود 120 هزار دانشآموز از جمله این برنامهها بوده است.
وی بیان کرد: در شهرستانهایی اعم از ساوه کمبود فضای آموزشی و نیروی انسانی جزو مشکلات حوزه آموزش و پرورش است و برای رفع این مشکل و تقویت حوزههای فرهنگی و آموزشی در حال تلاش هستیم تا اعتبارات مناسبی تخصیص دهیم و همچنین برای تامین نیروی انسانی بومی این شهرستان اقدام ویژه و مناسبی انجام میشود.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: غربالگری انجام شده باعث شد که نیمرخی از میزان آسیبهای اجتماعی دانشآموزان در نقطههای مختلف کشور اعم از شهرستان ساوه به دست آوریم و همچنین شاهد اتفاقات مناسبی در حوزه تحلیلی و راهبردی هستیم.
انتهای پیام/712/ش