"نوده پشنگ" گناباد رنگ و لعاب خدمت گرفت/ تمرین سازندگی و خدمت در اردوی جهادی + تصاویر
گروه استانها ــ دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد عازم روستای "نوده پشنگ" در فاصله ۴۲ کیلومتری از مرکز شهرستان گناباد شدهاند تا در این ایام کرونا به محرومین این روستا ارئه خدمت کنند...
به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، قشر جوان همیشه پیشران برنامههای فرهنگی و خدمت رسانی بودهاند و به فرموده مقام معظم رهبری آتش به اختیار عمل میکنند که در این بازه کرونا شاهد این قضایا بودهایم.
این بار دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد عازم روستای "نوده پشنگ" در فاصله 42 کیلومتری از مرکز شهرستان گناباد شدهاند تا در این ایام کرونا به محرومین این روستا ارئه خدمت کنند، طرح زیبای اردوهای جهادی که از چندین سال است راه افتاد توانسته همه را یک دل برای خدمترسانی به مردم کند.
وارد روستا که میشویم سراغ دانشجویان را که میگیرم پیرمردی آدرس مدرسه روستا را به ما میدهد، خانمها با همان چادرهای رنگی در گروههای چند نفره وارد مدرسه میشوند، مرد میانسالی را میبینم که در حال خارج شدن از مدرسه است که از او میپرسیم کارت راه افتاد؟ در جواب میگوید: بله از وقتی کرونا آمده نتوانستم به بیمارستان برای معاینه بروم و امروز این دانشجویان آزمایشهایم را مشاهده و معاینه شدم.
وی ادامه می دهد: خدا خیرشان بدهد که در این دل کویر از آن امکانات دانشگاه دل کندهاند و برای درمان ما به اینجا آمدهاند و دل مارا شاد کردند.
شور و شوق عجیبی در بین همه است؛ زن و مرد با لبهای خندان در مدرسه از این اتاق به آن اتاق برای پیگیری درمان خود میروند و همه یک جمله میگویند: "الهی شکر؛ در این شرایط به شهر نرفتیم..."
یکی از دانشجویانی که در حال گرفتن فشار خون پیرزنی است در همان حال به ما میگوید: ما کاری نمیکنیم که عکس بگیرند؛ فقط در حال انجام وظیفه هستیم.
وی ادامه میدهد: طرح مواسات و همدلی که فقط سبد معیشتی نیست؛ هر نفر به هر شکلی که میتواند کمک کند و ما هم به این روش میتوانیم کمک کنیم.
خانمی دیگری که با بچهها در حال صحبت کردن است به ما میگوید: اردوی جهادی من را به آرزویم رساند؛ جایی که دوست داشتم تدریس کنم و امروز بچههایی که نتوانستند در کلاسهای مجازی شرکت کنند اینجا هستند و ما در درسهایشان کمک میکنیم.
وی ادامه میدهد: در شهر که همه چیز هست؛ اصل کمک باید به محرومین واقعی باشد و باید نگاه ما به این گونه روستاهای محروم بیشتر شود و هر نفر هر کاری بتواند باید برای کمک به این عزیزان انجام دهد.
ساجده اکبری مسئول پایگاه بسیج دانشجویی خواهران شهید تهرانی مقدم دانشگاه علوم پزشکی گناباد که این اردو را برگزار کرده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: اردوی جهادی در مرحله اول اردوی خودسازی و رها شدن از برخی گرفتاریهایی است که در زندگی ماشینی با آن گرفتار شدهایم.
وی ادامه میدهد: بزرگتر تمرین در اردوی جهادی، مبارزه کردن با نفس است و اگر توانستی از لذتها و خوشیها جدا شوی و نگاهی هم به هم نوع خود داشته باشی به پیروزی رسیدهاید.
مسئول پایگاه بسیج دانشجویی خواهران شهید تهرانی مقدم دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: اردوی دانشجویان دختر دانشگاه به روستای نوده پشنگ 3 روزه است و در این مدت به 2500 نفر خدمت ارائه میکنیم.
اکبری بیان کرد: به همت بسیج جامعه علوم پزشکی و مجمع خیرین سلامت بیش از یک میلیون و پانصد هزار تومان دارو نیز خریداری شده که پس از ویزیت پزشک به صورت رایگان به مردم این روستا اهدا شد.
وی افزود: برگزاری کلاسهای علمی و فرهنگی، معاینات و دادن دارو برخی از اقدامات انجام شده توسط دانشجویان در این اردوی جهادی است.
گزارش از یاسر سالاری گناباد
انتهای پیام/281/س