برگزاری نمایشگاه‌های حمل‌ونقل در پاندمی کرونا به‌چه‌قیمتی؟

برگزاری نمایشگاه‌های حمل‌ونقل در پاندمی کرونا به چه قیمتی؟

درحالی شیوع کرونا در کشور بحرانی شده است که برخی زیرمجموعه‌های وزارت راه اقدام به برگزاری نمایشگاه‌هایی کرده‌اند که در آنها پروتکل‌های کرونا رعایت نشده است.

به گزارش خبرنگار  اقتصادی خبرگزاری تسنیم، دیروز قرار بود با حضور وزیر راه و شهرسازی هشتمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل ریلی افتتاح شود، طبق برنامه محمد اسلامی به محل نمایشگاه دائمی تهران رفت تا در مراسم آغاز به‌کار این نمایشگاه حضور یابد، اما عدم رعایت پروتکل‌های مقابله با شیوع ویروس کرونا باعث شد وزیر راه و شهرسازی عطای افتتاح را به لقای آن ببخشد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

اسلامی دراین‌باره به خبرنگار تسنیم گفت:‌ امروز (13 اسفند) برای افتتاح نمایشگاه ریلی به محل دائمی نمایشگاه‌های تهران رفتم و از خودرو پیاده شدم، متأسفانه تجمع در نمایشگاه بسیار زیاد بود و پروتکل‌های مقابله با شیوع ویروس کرونا رعایت نشده بود، به برگزارکنندگان تذکر دادم و گفتم "مگر شما متعهد به رعایت پروتکل‌ها نبودید?".

وی افزود: آنها گفتند "بله، ما متعهد بوده‌ایم"؛ اما با توجه به این‌که برگزارکنندگان نتوانستند جمعیت را کم کنند و پروتکل‌ها را رعایت کنند، از حضور در مراسم افتتاح منصرف شدم.

به گزارش تسنیم، بسیاری از شهرهای کشور در وضعیت قرمز کرونایی به‌سر می‌برند و مسئولان وزارت بهداشت نیز نسبت به موج چهارم کرونا هشدارهای جدی می‌دهند، در این شرایط مشخص نیست دلیل برگزاری نمایشگاه ریلی چیست، یا در نمونه‌ای دیگر نمایشگاه بین‌المللی فرودگاه، هواپیما، پرواز و صنایع و تجهیزات وابسته در حال برگزاری است که البته فقط عنوان بین‌المللی بودن را یدک می‌کشد، شرکت‌هایی در این نمایشگاه‌ حضور یافته‌اند که طی سال‌های اخیر یا همواره از کمبود اعتبارات و منابع مالی گلایه داشته‌اند یا این‌که طی یک سال اخیر خروجی عملکرد آنها فقط برگزاری مراسم‌های تودیع و معارفه مدیران بوده است.

در این بین توجیه برخی مدیران وزارت راه و شهرسازی در خصوص برگزاری نمایشگاه‌ با وجود شیوع گسترده ویروس کرونا جالب توجه است، سیاوش امیرمکری، مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در حاشیه برگزاری ششمین نمایشگاه بین‌المللی فرودگاه، هواپیما، پرواز و صنایع و تجهیزات وابسته در پاسخ به چرایی برگزاری نمایشگاه صنعت حمل‌ونقل هوایی با وجود شیوع کرونا گفته است: با توجه به شرایط فعلی کشور و دنیا، به‌تدریج باید رویدادهای نمایشگاهی فعالیت خودشان را آغاز کنند تا به هدفی که برای آن‌ها تعیین شده است، دست پیدا کنند.

وی تصریح کرد: هرچند به‌دلیل شیوع کرونا و ضرورت اجرای پروتکل‌های بهداشتی، محدودیت‌هایی برای برگزاری نمایشگاه در حوزه حمل‌ونقل هوایی به‌وجود آمده است؛ اما با وجود این باید با تعریف و برنامه‌ریزی درست، به‌تدریج به فعالیت‌های نمایشگاهی ادامه داد تا به‌مرور این صنعت بتواند به رونق قبل از شیوع کرونا بازگردد. این صنعت هم در ایران و هم در جهان به‌دلیل پاندمی کرونا، با بیشترین رکود مواجه شد و بعید است که طی یک سال آینده نیز اتفاق مهمی در آن روی بدهد.

وی با بیان این‌که بر اساس پیش‌بینی‌ها سال 2023 و 2024 ممکن است صنعت حمل‌ونقل هوایی به شرایط قبل از کرونا برگردد، افزود:‌ این پیش‌بینی در صورتی محقق می‌شود که واکسیناسیون کرونا در سطح وسیعی انجام شود و مشکلی در این زمینه وجود نداشته باشد، در واقع سه تا چهار سال طول می‌کشد تا صنعت هوایی به دوران قبل از کرونا بازگردد.

به گزارش تسنیم، شهر فرودگاهی امام نیز یکی از فعالان نمایشگاه حمل‌ونقل هوایی است، شرکتی که اگر عزل و نصب مدیران آن را طی یک سال و دو ماه اخیر فاکتور بگیریم شاید مهم‌ترین دستاورد آن برگزاری مسابقات اسلالوم اتومبیلرانی باشد که به‌دلیل استقبال تا پاسی از شب برگزاری ادامه داشته است.

این شرکت چند روز قبل بار دیگر دستخوش تغییرات مدیریتی داخلی بود. تیرماه امسال کربلایی مدیرعامل شهر فرودگاهی، در اقدامی قابل تأمل فاروق طالش علیخانی را از عملیات فرودگاهی معاونت بهره‌برداری فرودگاهی برکنار و سید محمدرضا سیف را جایگزین وی کرد، این در حالی است که دو روز قبل پس از حدود 7 ماه مدیرعامل شهر فرودگاهی امام این بار محمدرضا سیف را برکنار و علیخانی را به‌عنوان سرپرست عملیات فرودگاهی معاونت بهره‌برداری فرودگاهی منصوب کرده است!

انتهای پیام/+

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه