تفاهم‌نامه ۶۰ میلیاردتومانی همکاری کمیته امداد و بسیج سازندگی در کرمانشاه امضا شد

تفاهم‌نامه 60 میلیاردتومانی همکاری کمیته امداد و بسیج سازندگی در کرمانشاه امضا شد

گروه استان‌ها ــ رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه از انعقاد تفاهم‌نامه ۶۰ میلیارد تومانی بین بسیج سازندگی و کمیته امداد کرمانشاه در زمینه اشتغال و توسعه توانمندسازی گروه‌های جهادی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  کرمانشاه، سرهنگ کامران هزارخانی امروز در جلسه مراسم امضای تفاهم‌نامه سازمان بسیج سازندگی با کمیته امداد امام خمینی(ره) در زمینه اشتغال توسعه و توانمندسازی اظهار داشت: طبق پیش‌بینی به عمل آمده برای سال 1400 با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) 1500 فرصت شغلی ایجاد می‌شود تا گامی در جهت کاهش نرخ بیکاری انجام شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه کار شناسایی و معرفی افراد بر عهده سازمان بسیج سازندگی است و اعتبارات اشتغالزایی فوق از سازمان کمیته امداد امام(ره) تامین می‌شود گفت: هدف از این اشتغالزایی رفع محرومیت و ایجاد مشاغل خرد و خانگی است و مبلغ کل تسهیلات حدود 60 میلیارد تومان است و حداقل و حداکثر این تسهیلات برای افراد بین 10 تا 50 میلیون تومان خواهد بود.

حجت‌الاسلام شمس‌الله جلیلیان نماینده ولی‌فقیه سپاه حضرت نبی‌اکرم (ص) با بیان اینکه هدف از این اقدام تحقق منویات مقام معظم رهبری است زیرا با هم‌افزایی و انسجام و بهره گرفتن از نهادهای انقلابی به قله‌های موفقیت می‌رسیم گفت: در طول این سال‌ها اثبات شده که هر جا نهادهای انقلابی با روحیه جهادی و انقلابی وارد شدند موفق عمل کردند.

نماینده ولی‌فقیه سپاه حضرت نبی‌اکرم (ص) با بیان اینکه یأس و نا امیدی به هیچ‌وجه در نیروهای انقلابی راه ندارد و از همه امکانات در مسیر خدمت به مردم استفاده خواهیم کرد بیان کرد: مردمی که همواره در صحنه‌های مختلف پشتیبان نظام بوده‌اند و در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب گام برداشته‌اند مستحق خدمت هستند.

وی عنوان کرد: امروز دستیابی به پیشرفت‌های چشمگیر در کشور مرهون پشتیبانی‌های مردمی است و هرچه در خدمت به این مردم شایسته تلاش کنیم مورد رضایت خدا و ولایت خواهد بود.

سردار محمد زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه امروز در بسیاری از کشورها و دولت‌ها شاهدیم که دچار بحران هویت شدند و مصداق آن این است که در زمان شروع کرونا کشورهایی که مدعی نظم و انضباط بودند در هنگام مواجهه با این بحران دست به غارت فروشگاه‌ها زدند بیان کرد:  این اتفاقات در چنین کشورهایی به خاطر بحران هویت انسانی و تهی شدن از معنویت است.

 رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه در این اواخر نیز در کشور پیشرفته‌ای همچون ژاپن وزارتخانه‌ای به نام وزارت تنهایی تاسیس شده است تا بتواند حجم بالای آمار خودکشی در این کشور را پایین بیاورد افزود: مکاتبی که برای استعمار و استثمار تحمیل کرده‌اند گریبان‌گیر خود آنها هم شده است همین مکتب عبث گرایی که در غرب راه افتاده و آن را به بلاد اسلامی رسوخ دادند امروز دامن کشورهای پیشرفته‌ای همچون ژاپن را نیز گرفته است.

وی با اشاره به اینکه ایران اسلامی با اینکه 42 سال با بحران‌های نظامی و اقتصادی و فرهنگی مواجه است این بحران‌ها کمتر به چشم می‌خورد زیرا که ایمان و اعتقاد مردم کشور نه تنها به آنها در مقابل این گرفتاری‌ها آرامش می‌دهد بلکه توانستند با اقتدار به پیشرفت‌های چشمگیری دست پیدا کنند گفت: شعار جهش تولید مقابل همه رکوردها و در جازدن‌ها است و این باور و اراده نشأت گرفته از معنویت است که سبب شده ما را نگه دارد و باید از آن پاسداری کنیم.

زهرایی با بیان اینکه خدمت‌گذاری به مردم  افتخارآفرین است و ما وظیفه داریم در این بزنگاه اقتصادی و مشکلاتی که برای معیشت مردم اتفاق افتاده است امید آفرینی و معنویت‌افزایی کنیم زیرا می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد بیان کرد: کمک‌های مؤمنانه که بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری از نیمه شعبان در کشور راه‌اندازی شد به یک نهضت تبدیل شده و مصداق بارز انقلابی‌گری است.

وی با بیان اینکه گام برداشتن برای حفظ ارزش‌های انقلاب یکی از وظایف بسیج است و مشروعیت ما به کارآمدی در نظام است و تجمل‌گرایی و مال‌اندوزی بر ما حرام است و باید بسیار در این مورد احتیاط کنیم بیان کرد: برای انجام کارهای بزرگ باید در کنار هم قرار بگیریم تا نشان دهیم با اتحاد به هدف متعالی خواهیم رسید و در این راستا کار تیمی بسیار موثر است و این کار را از اول بین رده‌های بسیج و بعد بین نهادهای انقلابی باید عملیاتی کنیم.

رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه از آنجا که بسیج و مولود انقلاب و بزرگترین نیروهای انقلابی متخصص و مؤمن را در بطن خود دارد و بزرگترین شبکه مویرگی کشور بلکه جهان را تشکیل داده است گفت: این تفاهم‌نامه در 32 استان کار می‌شود که در استان کرمانشاه امروز این تفاهم نامه با هدف راه اندازی 1500 شغل مبادله شد و سال 1400 اولین سال انجام این شیوه‌نامه است و امیدواریم در یک نقشه راه پنج ساله گام به گام شاهد ارتقاء و افزایش سطح تعاملات به لحاظ کمی و کیفی باشیم و توانمند سازی را هم در خود و هم در طرف مقابل ایجاد کنیم.

حجت‌الله عبدالملکی، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه باید به یک جریان انقلاب اقتصادی ورود پیدا کنیم عنوان کرد: مهمترین مراکز فقر ما در کشور الان روستاها نیستند بلکه حاشیه شهرها است که متاسفانه ما در دوره بعد از انقلاب اسلامی این نظام سکونت‌گاهی و برنامه‌ریزی کاربری را تغییر ندادیم و با همان مدل پیش رفتیم.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه آن‌ها برنامه‌ریزی کرده بودند که کلان شهرها و حواشی شهرها بزرگ‌تر شود که این اتفاق افتاد و ما هیچ تدبیر و انقلابی در نظام سکونتگاهی کشور نداشتیم بیان کرد: بی‌توجهی به برنامه‌ریزی کاربری سبب شده تا کشوری که می تواند جزو سه قدرت برتر جهان باشد به کشوری تبدیل شود که مردم آن به نان شب محتاج هستند.

وی با اشاره به اینکه اگر برای داستان فقر در کشور می‌خواهیم دلسوزی کنیم باید به یک جریان انقلاب اقتصادی ورود پیدا کنیم عنوان کرد: نهادهای انقلابی شش موتوره در حال کار کردن هستند اما نمی‌رسیم زیرا که نظام اقتصادی کشور فقرزا است و ما در این نظام انقلاب نکردیم و در مدل آمریکایی‌های پلید که این نظام را در 25 سال یعنی از سال 32 تا 57 برای ما ساختند  قرار است مردم ایران فقیر باشند تا بتوانند بر آنها تسلط داشته باشند.

عبدالملکی با بیان اینکه اکنون وقت آن است که نظامات را به هم بزنیم و خودمان را از زیر بلیت آمریکایی‌ها بیرون بکشیم بیان کرد: پیشرفت کشور را در طول این 40 سال در بحث های نظامی، سیاسی و دفاعی موفق است اما در بحث اقتصادی به هیچ‌وجه موفق نبودیم و دستاوردهای ما در این حوزه چیزی نیست که به آن افتخار کنیم.

 وی با اشاره به اینکه در کمیته امداد و نهادهای انقلابی دیگر تا حدی موضوع فقر را توانستیم تغییر دهیم و الان از گرسنگی مطلق به سمت توانمندسازی حرکت می‌کنیم که البته این کار حاشیه‌ای است عنوان کرد: حضرت امام انقلاب نکرد که ما سپاه، جهاد و کمیته امداد داشته باشیم بلکه انقلاب کرد تا نظامات کشور از ریشه اصلاح شوند که متاسفانه هنوز این کار در برخی حوزه‌ها شکل نگرفته است.

عبدالملکی با بیان اینکه با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در سال گذشته نسبت به ایجاد درآمد با ثبات و پایدار کمیته امداد توانسته به این سمت حرکت کند بیان کرد: ما حدود یک و نیم میلیون نفر نیازمند مستعد اشتغال بیکار در کشور داریم که مشتری کمیته امداد هستند که بنا به تاکید مقام معظم رهبری باید به این تعداد رسیدگی شود.

وی با اشاره به اینکه امسال 200 هزار فرصت شغلی را هدف‌گذاری کردیم که تا کنون نزدیک 220 هزار فرصت شغلی محقق شده است و سال آینده نیز بر روی 300 هزار نفر هدف‌گذاری شده است گفت: از آنجا که تولید فقر در کشور متوقف نمی شود چاره ای نداریم غیر از اینکه از کسانی که در این زمینه می‌توانند کمک کنند مثل دستگاه های اجرایی سپاه، کارآفرینان، بسیج سازندگی یاری بگیریم.

عبدالملکی شکل گیری تعامل نظام‌مند کمیته امداد و بسیج سازندگی را جهت فقرزدایی بسیار با ارزش دانست و عنوان کرد: اقشار بسیج به عنوان یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی می‌توانند در این راستا ایفای نقش کنند و این اتصال و همکاری می‌تواند بسیار اثرگذار باشد.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه در طول این سال‌ها اگر نهادهای انقلابی در زمینه فقر و اشتغال حرکت نمی‌کردند قطعاً شرایط از آن چیزی که امروز است بحرانی‌تر بود بیان کرد: در حالتی که 60 تا 70 درصد مردم کشور مشکل معیشتی دارند یعنی دخل آنها با خرجشان همخوانی ندارد می‌توان گفت شرایط حاد است.

وی عنوان کرد: بر اساس بررسی‌های مرکز رصد و پایش فقر کمیته امداد سبد معیشتی یک فرد که باید مصرف کند تا به فقر غذایی دچار نشود  در سه ماه گذشته 28 درصد تورم داشته است.

عبدالملکی گفت: تورم رسمی سالانه حدود 40 درصد است و با رسیدن به این میزان در طول 3 ماه یعنی در سال بیش از 100 درصد سبد‌معیشتی محرومین جامعه با تورم مواجه خواهد بود.

وی با بیان اینکه شرایط اقتصادی فوق‌العاده حاد و سنگینی بر کشور حاکم است و مردم تحت فشار زیادی قرار گرفته‌اند و نهادهایی همچون کمیته امداد، سپاه، ستاد اجرایی فرمان امام(ره) با کمک‌های معیشتی و مؤمنانه تا حدودی مشکل مردم را تسکین می‌دهند اما معلوم نیست این مسکن تا چه زمانی باشد بیان کرد: اگر این نهادها نبودند این تسکینی که واقعاً شکننده است وجود نداشت اما باید به فکر گام بعدی باشیم و فکر اساسی کنیم چرا که این کمک‌ها برای مدت کوتاهی می‌تواند مشکل‌گشا باشد.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه این نهادهای کوچک در طول 40 سال گذشته در مقیاس یک دولت کوچک اروپایی خدمات ارائه کرده‌اند و در این راستا فقط کمیته امداد در حوزه اشتغال 2.5 میلیون فرصت شغلی ایجاد کرده است گفت: در طول این سال‌ها در حوزه مسکن، بهداشت، آموزش، جهیزیه کارهای خوبی صورت گرفته است اما مشکل نظام اقتصادی فقرزا است که هنوز به آن دست نزدیم.

وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها در دوره قبل از انقلاب اسلامی در استعمار سنگین اقتصادی، سیاسی و فرهنگی که بر کشور ما داشتند نظامات اقتصادی کشور ما را فقرزا طراحی کردند و قرار است کشوری با این همه منابع فقیر باشد بیان کرد: متاسفانه ما برای بعد از انقلاب اسلامی نظام‌هایی را که آنها ایجاد کردند بر هم نزدیم و روی همان ریل حرکت می‌کنیم لذا هر قدر به حواشی می‌پردازیم مشکلات حل نمی‌شود.

عبدالملکی با بیان اینکه آمریکایی‌ها برای کشور ما در آن زمان یک مدل منسوخ را مد نظر قرار گرفتند و مرکز پیرامونی را طراحی کردند و پول نفت را آنجا سرمایه گذاری کردند و مسئولین ساده‌دل هم این را قبول کردند و فکر کردند کار درستی است بیان کرد: در این راستا حجم زیادی بر روی کلانشهرها سرمایه گذاری و به مرکز رفاه تشکیل شد به جای اینکه رشد تصنعی به شهرستان‌های پیرامونی سرریز کند برعکس عامل جذب جمعیت برای مرکز شد و پدیده حاشیه‌نشینی شکل گرفت که در حال حاضر 15 تا 20 میلیون جمعیت کشور درگیر این مصیبت بزرگ هستند.

انتهای پیام/833/ش

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon