محسن رضایی: "شعار" و "وعده" راه حل مشکل خانواده و جمعیت کشور نیست / تولید و اشتغال باید از خانه‌ها آغاز شود


محسن رضایی: "شعار" و "وعده" راه حل مشکل خانواده و جمعیت کشور نیست / تولید و اشتغال باید از خانه‌ها آغاز شود

گروه استان‌ها- دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینک "شعار" راه حل مشکل خانواده و جمعیت کشور نیست گفت: تولید و اشتغال باید از خانه‌ها آغاز شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  اراک ، محسن رضایی ظهر امروز در دیدار با بانوان نخبه و جمعی از بانوان استان مرکزی با اشاره به اعتبار و جایگاه واقعی زنان در ایران اسلامی اظهار داشت: زنانی که از حق رای محروم بودند و با آنها همچون یک کالای تجاری برخورد می شد و از بسیاری از حقوق خود محروم بودند، انقلاب اسلامی با عزت و احترام به آنها نقش داد.

وی افزود: این نقش دادن نباید تنها به حضور زنان در عرصه سیاست خلاصه شود که البته در مورد مردان نیز همین طور است و اینکه بخواهیم کشور را فقط در بعد سیاسی اداره کنیم و از حضور زنان و مردان در اقتصاد و فرهنگ استفاده نکنیم یک انحراف بزرگ است که در در دهه دوم و سوم انقلاب اتفاق افتاد.

دبیر تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: همان طور که مردم در سیاست حضور پیدا می کنند در اقتصاد و فرهنگ نیز باید حضور پیدا کنند و نقشی که بانوان می توانند در شرایط امروز کشور در حوزه فرهنگ و اقتصاد داشته باشند از طریق هیچ انسان یا وسیله ای تامین نمی شود.

رضایی با بیان این سوال که نقش بانوان در وضعیت کنونی اقتصاد و فرهنگ و سربلندی این سرزمین چیست؟ گفت: اقتصادی که در ایران داریم جامعه را روز به روز به سمت بیکاری، گرانی و فقر می کشد و حتما به یاد دارید در سال 1392 در مناظره های انتخابی یک شخص یک کلید درآورد و بنده بسیار ناراحت شدم و من نیز یک هزارتومانی درآوردم و به مردم نشان دادم و گفتم مردم این پول شما در معرض خطر و نباید پول ملی ایران ارزش خود را از دست بدهد چرا که هم قدرت خرید مردم پایین می آید و پول ملی که یک حیثت است و اگر در مقابل دلار به زمین بخورد هم گرانی و تورم را به وجود می آورد و هم حیثیت ملی ما را در سطح دنیا خدشه دار می کند.

 برای آحاد مردم ایران در اقتصاد و فرهنگ جایگاه تعریف شود 

وی ادامه داد: خود شما بفرمایید در سال 92 با هزارتومان قدرت خریداری چند تخم مرغ را داشتید؟ در سال 92 با هزارتومان بالغ بر 2 الی 3 تخم مرغ می شد خرید اما 100 هزار تومان هشت سال پیش اکنون ارزش یک هزارتومانی دارد و اعتراض بازنشستگان و خانواده نیز به همین دلیل است و نباید اجازه داد این وضعیت ادامه پیدا کند.

دبیر تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: زمانی می‌توان جلوی این اوضاع را گرفت که برای آحاد مردم ایران در اقتصاد و فرهنگ جایگاه تعریف کنیم در این میان میتوانند چه کاری انجام دهند؟ و چرا خود خانه داری نباید به عنوان یک شغل محسوب شود؟ مگر ما مسلمان نیستیم و خانواده را به عنوان یک اصل تلقی می کنیم پس خانه داری نیز می تواند یک شغل باشد و از تربیت فرزند تا ایجاد یک فضای امن برای خانواده می تواند به عنوان یک شغل محسوب شود و دولت به بانوان خانه دار حقوق بدهد و این موضوع قابل اجراست.

رضایی بیان کرد: اگر مسئله ما جمعیت و خانواده است و میخواهیم به کانون خانواده نقش بدیم چرا تنها شعار می دهیم و پشت تریبون از تلاش ها و خدمات بانوان دم می زنیم اما یک قدم در راه برنمی داریم.

وی با اشاره به کسب و کارهای خانگی تصریح کرد: در بسیاری از کشورها همچون تایوان در خانه ها ابزار و تجهیزات کامپیوتری تولید می کنند و پس از آن به وسیله تجهیزات و قطعات تولید شده توسط خانواده ها کامپیوتر تولید می کنند و با قیمت بالا به فروش می رسانند که در مورد قطعات تلفن همراه و تجهیزات دیگر نیز این کار رقم می خورد زیرا بسیاری از خانواده ها و خانه قابلیت یک کسب و کار خانگی دارند.

 اقتصاد ما نیازمند یک تحول است 

دبیر تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه کارهای بسیاری می‌توان برای جامعه بانوان کرد، خاطرنشان کرد: اگر بانوان را تنها برای رای دادن نمی خواهیم و شعاری که درمورد بانوان داریم جدی است، برنامه های ما برای تحقق این شعار چیست؟ و باید به این نکته توجه کنیم که وعده ها و شعارهای ما پوچ و بی برنامه نباشد تا بتوانیم اقتصاد را به حرکت درآوریم.

رضایی افزود: ما از بسیاری از کشورها در حال عقب افتادن هستیم و اقتصاد ما نیازمند یک تحول است و اگر بخواهیم این کار را انجام دهیم باید از خانه ها شروع کنیم و محله ها، شهرها و استان‌های ما باید اقتصادی شوند و این مسئله در دنیا و بسیاری از کشورها اتفاق افتاده است و مردم آنها همواره در حال اشتغال و کسب درآمد هستند.

آینده و سربلندی این کشور در دست بانوان است

وی با اشاره به آینده کشور عنوان کرد: آینده و سربلندی این کشور در دست بانوان است که شامل آموزش و پرورش، مسائل معنوی و اخلاقی و حضور جدی بانوان در امور فرهنگی، علمی، اجتماعی و اقتصادی می شود که بی شک بانوان آینده این مرز و بوم را در امور مختلف دانشگاه، آموزش و پرورش می سازند.

دبیر تشخیص مصلح نظام ادامه داد: امروز آموزش پرورش ما دچار مشکلات متفاوتی است که بحث حقوق یکی از آنان است که بانوان در این حوزه و بخش های فناوری، آموزشی، فرهنگی و تربیتی و آینده سازی می توانند نقش موثری داشته باشند.

وی بیان کرد: در حال تدوین سیاست های کلی برنامه هفتم و ارائه آن به محضر مقام معظم رهبری هستیم و در همین راستا پذیرای نظرات و پیشنهادات بانوان هستیم با امید به جهش تولید و پیشرفت کشور گام برمی داریم.

انتهای پیام/711/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران