تصویب طرح الحاقی اختصاص ۵ درصد اعتبارات تبصره ۱۸ به توسعه آموزش های مهارتی
معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور از تصویب طرح الحاقی اختصاص ۵ درصد از محل اعتبارات تبصره ۱۸ به توسعه آموزش های مهارتی در جلسه ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ مجلس شورای اسلامی خبر داد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اهمیت مهارت آموزش تا جایی است که طبق گفته ی رئیس سازمان فنی و حرفه ای حدود 4میلیون بیکار در کشور به آموزش مهارت نیاز دارند.
به عبارت دیگر اوسط هاشمی معتقد است که هر تعداد بیکار و شاغل در جامعه داریم نیاز به مهارت دارند. باقی ماندن بر روش گذشته نمی تواند ماندگاری فرد بر کار را تضمین کند. همانطور که در نظام اداری به آموزش ضمن خدمت کارمندان می پردازیم در بخش کارگری یا اصناف هم این موضوع باید مورد توجه باشد، 24 میلیون شاغل در کشور داریم که 3.5 میلیون نفر استخدام دولت هستند و 21 میلیون نفر مخاطب ما هستند به اضافه حداقل 4 میلیون بیکاری که در جامعه وجود دارد البته به این موارد باید زندانیان و افراد حاشیه نشین شهرها را هم اضافه کرد. در مجموع 17 گروه تحت آموزشهای مهارتی سازمان فنی و حرفهای قرار میگیرند، وقتی به دامنه وسیع مخاطبان مینگریم نیاز است بدانیم چگونه باید متناسب با تغییرات روز آنها را آموزش دهیم.
علی اوسط هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور از تصویب طرح الحاقی اختصاص 5درصد از محل اعتبارات تبصره 18 به توسعه آموزش های مهارتی در جلسه 16اسفند 99مجلس شورای اسلامی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش فنی وحرفهای کشور، هاشمی، معاون وزیر کار و رئیس سازمان با اعلام این خبر گفت: این اتفاق حاصل تلاش، نقش آفرینی و نگاه ارزشمند نمایندگان در مجلس شورای اسلامی به اهمیت《مهارت آموزی به عنوان ضرورت ملی》در رفع معضل بیکاری و ارتقای معیشت هم وطنان عزیزمان و همچنین حمایت های ارزشمند دولت تدبیر و امید است.
هاشمی در ادامه از حمایتهای قاطعانه و ارزشمند کمیسیون آموزش و تحقیقات و تلفیق مجلس شورای اسلامی در فرآیند تصویب اختصاص بودجه مذکور به آموزشهای مهارتی تقدیر کرد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: این اتفاق شاید در سه دهه اخیر بی نظیر بوده که به نوعی نشان از خروج مهارت از غربت و واقع شدن در مسیر ریل گذاری جدید برای آموزش های مهارتی خواهد بود و ان شاء الله شاهد تداوم این تغییر نگاه باشیم.
هاشمی اظهار امیدواری کرد که با روی آوری به ارزشمندترین سرمایه های سازمان و مشارکت شرکای اجتماعی بتوانیم تجربه ای را ثبت کنیم که موجب تقویت هر چه بهتر نگاهها به ارزش مهارت در کشور شود.
معاون وزیر کار در ادامه با ابراز خرسندی از تغییر نگاه سیاستگذاران و برنامهریزان به موضوع مهارت به عنوان عنصر کلیدی اشتغالزایی در کشور و با تأکید بر رویکرد مهارت آموزی جامعه محور به عنوان رویکرد اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، بر عزم ملی برای توسعه آموزش های مهارتی با مشارکت تمامی دستگاهها، شرکای اجتماعی و نهادهای مرجع و جریان ساز تأکید کرد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در خاتمه گفت: این اتفاق را بر همه آنانی که دل در گرو رشد مهارت و ارتقای جایگاه سازمان دارند تبریک عرض می نمایم و امیدوارم با لطف الهی روزهای متفاوتی را در کنار هم تجربه کنیم.
انتهای پیام/