معاون مطبوعاتی: رسانه‌ها روایتگر بحرانی باشند که در این یک سال بر ما گذشت


معاون مطبوعاتی: رسانه‌ها روایتگر بحرانی باشند که در این یک سال بر ما گذشت

معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد با اشاره به بحران کشور در یک سال اخیر گفت: اتفاقاتی که طی یک سال جاری در مواجهه با کرونا در کشور افتاد جای روایتگری زیادی دارد و نباید به سادگی از کنار آن گذشت.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ محمد خدادی، معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با درخواست از رسانه‌ها برای روایتگری بحرانی که بر اثر کرونا در کشور ایجاد شد، گفت: رسانه‌ها نباید از بحرانی که ما طی یک سال اخیر پشت سر گذاشتیم به راحتی عبور کنند. جریاناتی که در این یک سال بر ما گذشت جای روایتگری زیادی دارد. از خبرسازی‌ها و ایجاد بحران‌های فرضی در ابتدای شیوع ویروس گرفته تا تحریم‌ها و شکوفایی کشور زیر سایه این تحریم‌ها.

وی افزود: نباید فراموش کنیم از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور نگذاشتند مایحتاج ابتدایی برای مقابله با این بیماری را وارد کنیم. تولید ماسک یا مواد ضدعفونی‌کننده چندان نیاز کشور نبود که خط تولیدهای کلان برای آنها داشته باشیم. اما زیر سایه این تحریم‌ها امروز به جایی رسیده‌ایم که جزو تعداد معدود کشورهای تولید کننده واکسن در دنیا هستیم.

خدادی گفت: در آسیا تنها چین، هند و ما تولید واکسن داریم و برخلاف تصور عمومی تولید واکسن در کره جنوبی اتفاق نمی‌افتد. کشورهای پیشرفته‌ای مانند فرانسه هم از تولید واکسن باز مانده‌اند و لازم است رسانه‌ها به این نقاط قوتی که وجود دارد بیشتر تمرکز کنند.

معاون مطبوعاتی تصریح کرد: البته رسانه‌ها در راستای وظایفشان عملکرد مناسبی از خود به جای گذاشتند. کرونا از ابتدا دولایه درگیری داشت یک لایه درگیری جسمی بود و لایه دیگر به موضوعات روحی باز می‌گشت که رسانه‌ها در عرصه دوم فعالیت خود را توسعه دادند تا مانع از خبرسازی‌ها شوند.

وی ادامه داد: بنابراین می‌تواند گفت رسانه‌ها همراه مردم با کرونا زندگی کردند. آنها اقدام به خلق اطلاعات برای مردم کردند و چه بسا با این خلق اطلاعات مانع از ابتلای تعداد زیادی انسان شدند.

خدادی تصریح کرد: با عملکرد به جای رسانه‌ها جریان مرجعیت اطلاعات به داخل کشور بازگشت و منبع رجوع مردم رسانه‌های داخلی شد. همراهی مردم هم با این جریان مثال زدنی بود که نمونه‌اش در جریان 13 به در امثال اتفاق افتاد.

وی افزود: هرچه موضوع بحرانی‌تر شد رسانه‌ها هم پای کارتر بودند. بسیاری از مشاغل کم‌کارتر می‌شدند و رسانه‌ها پرکارتر، تا جایی که رسانه‌ها دیگر شب و روز نداشتند و بابت این کار تلفات هم دادیم. خبرنگاران در کنار استفاده از رسانه‌هایشان از پتانسیل شخصیشان در فضای مجازی هم برای اطلاع‌رسانه استفاده می‌کردند.

معاون مطبوعاتی خاطرنشان کرد: داشتن یک هدف مشترک در رسانه‌ها باعث ایجاد وحدت و همدلی شد و ما شاهد تقابل و رقابت در رسانه‌ها در زمینه کرونا نداریم و عملکرد جناحی وجود نداشت.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon