خط ۶ و ۷ مترو با هزینه نجومی بهجای روزانه یک میلیون مسافر صرفاً ۳۰ هزار مسافر دارد!
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: خط ۶ و ۷ نیز با هزینهای نجومی افتتاح شده اما تنها روزی ۲۰ تا ۳۰ هزار مسافر میگیرد و این در حالی است که باید بین ۵۰۰ هزار تا یک میلیون نفر مسافر داشته باشد! در واقع هزینه شده اما نتوانستهایم قطار روی ریل بگذاریم.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ محسن هاشمی رفسنجانی در مراسم امضای تفاهمنامه بازسازی 31 رام قطار مترو، افتتاح ایستگاه های یادگار امام (ره) و شهید ستاری و قرارداد خرید 105 واکن مترو اظهار کرد: وقتی ساخت شبکه مترو آغاز شود دیگر نمیتوان کوتاه آمد و بخشی از شبکه را ساخت و مابقی را نیمهکاره رها کرد.
وی ادامه داد: اگر شبکه مترو کامل نشود، راندمان لازم بر اساس سرمایهگذاری کلانی که انجام شده، حاصل نمیشود؛ احداث یک خط مترو با نصب تجهیزات ثابت انجام میشود 75 درصد کار به اتمام رسیده است، این امور انجام میشود که واگن را روی ریل بگذاریم و مسافرگیری کنیم اما متأسفانه مانند برخی دیگر از کارها در کشور، هزینههای لازم صورت میگیرد اما درست زمانی که لازم است سیستم رانش را روی ریل بگذاریم، از مترو ظرفیتگیری نمیکنیم.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: کلنگ ایستگاه میرداماد سال 1356 بر زمین زده شد، پس از گذشت چهار دهه هنوز این ایستگاه به راندمان اصلی خود نرسیده چرا که هر دو دقیقه باید یک قطار داشته باشد اما اکنون هر 3 دقیقه و نیم یک قطار عبور میکند؛ خط 6 و 7 نیز با هزینهای نجومی افتتاح شده اما تنها روزی 20 تا 30 هزار مسافر میگیرد و این در حالی است که باید بین 500 هزار تا یک میلیون نفر مسافر داشته باشد در واقع هزینه شده اما نتوانستهایم قطار روی ریل بگذاریم.
وی با اشاره به تولید قطار ملی گفت: با همه شرکتهایی که در اجرای این پروژه دستاندرکار بودهاند و تعداشان هم زیاد است، به ایجاد 25 هزار شغل دست پیدا میکنیم که باید با یک قرارداد مشخص و تأمین اعتبار، این کار انجام شود.
هاشمی تصریح کرد: در تهران باید 12 خط مترو با 450 کیلومتر خط و بیش از 250 ایستگاه ایستگاه ایجاد شود و 10 میلیون سفر روزانه از طریق این شبکه صورت گیرد تا بتوانیم آلودگی هوا را کنترل کنیم؛ در بخش اتوبوسرانی نیز میتوان ساخت داخل را آغاز کرد و سیستم رانش و باتری نیز داخلیسازی شود.
وی یادآور شد: برای 12 خطوط متروی تهران به حداقل 5 هزار واگن نیاز داریم بنابراین صنعت ساخت واگن جای فعالیت دارد و بعد از تهران به طور حتم کلانشهرهای دیگر به همین تعداد واگن نیاز خواهد داشت.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
انتهای پیام/