اجرای موسیقی سنتی در نشست صالحیامیری/ عارفنیا: اردیبهشت ماه از لباس کاروان ایران در المپیک رونمایی میشود
مسئول فرهنگی کمیته ملی المپیک گفت: فروردین طرح نهایی لباس کاروان ایران انتخاب و اردیبهشت سال آتی لباس رونمایی و وارد مرحله تولید میشود.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، امین عارفنیا، مسئول فرهنگی کمیته ملی المپیک در نشست خبری اظهار داشت: از خرداد 1398 با مشارکت تعدادی از وزارتخانهها و سازمانهای فرهنگی و بنیادهای هنری ستاد فرهنگی به ریاست صالحیامیری تشکیل شد. وزارت فرهنگ، بنیاد رودکی، بنیاد فارابی، صندوق هنر، وزارت خارجه، وزارت ورزش و آموزش پرورش عضو این ستاد هستند. با تعویق المپیک بخشی از فعالیتها متوقف و به تعویق افتاد و با تعیین زمان المپیک مقدمات و فعالیتها آغاز شد.
وی تاکید کرد: یک مبحث، مباحث هویتی بود. تمام کشورها در المپیک و جام جهانی روی مباحث هویت ملی حساس هستند. در این چارچوب از گروه کارشناسی زبدهای دعوت شد. پیشنهادات در خصوص نماد و نام و شعار به ستاد ارائه شد. نام کاروان "ستارگان ایران زمین" و شعار "همه برای ایران" و نماد نیز "جام ارجان" انتخاب شد.
عارفنیا گفت: در بحث لباس جلسات متعددی برگزار شد و از جامعه طراحان کشور دعوت شدند. طراحی لباس بسیار مهم و نماد کشور است.
1203 طرح لباس واصل شد. این طرحها در چند مرحله غربال شد. در پایان 11 لباس انتخاب شد که از طرف سه برند معتبر طراحی لباس ارائه شده بود. با تصمیم رئیس کمیته ملی المپیک یک مقرر شد در رویدادهای ورزشی 2021 این لباسها مورد استفاده قرار گیرد و لباس المپیک از بین این 11 لباس خواهد بود. فروردین طرح نهایی انتخاب و اردیبهشت سال آتی لباس رونمایی و وارد مرحله تولید میشود.
وی افزود: در روز اول آغاز به کار ستاد بحث تولیدات فرهنگی، چند رسانهای، دیداری و شنیداری در دستور کار بود. تولیدات رسانهای پیرامون سرزمین ایران و ورزشکاران راه یافته به المپیک در دستور کار گذاشته شده بود و محصولات متعددی در حال تولید است. برای هواداران کاروان با کمک سفارت ایران در ژاپن سایتی طراحی شده است. در صورت عدم حضور تماشاگران روی ایرانیهای مقیم ژاپن تمرکز میکنیم و این ظرفیت را فعال میکنیم. کالاهای فرهنگی و محصولات دیداری و شنیداری نیز در دستور کار قرار دارد.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
مسئول فرهنگی کمیته ملی المپیک تصریح کرد: بسته فعالیتها در دست اقدام بود ولی شرایط کرونا ما را در بیم و امید قرار داده است. جلسات متعددی با سفیر ایران در ژاپن برگزار شد و در تلاش بودیم یکی از شهرهای ژاپن را به عنوان میزبان ایران معرفی کنیم ولی هنوز ضوابط و پروتکلهای ژاپن ارائه نشده است.
به گزارش تسنیم، عبدالجبار کاکائی، شاعر نیز توضیحاتی در خصوص سرود کاروان ایران ارائه کرد. وی گفت در مجموع 6 قطعه سرود در نظر گرفته شده است.
اجرای گروه چیکسای در حاشیه نشست صالحیامیری
حمید عزیزی، رئیس فدراسیون گلف در این خصوص گفت: در این زمان که موسیقی ناموزون و متاثر از غرب توسط خوانندگان آنها کودکان و دانشآموزان را هدف قرار داده است، در مقابل ساسی مانکنهایی که از انسانیت به دور هستند، این موسیقی سنتی از خراسان شمالی باید مورد توجه قرار بگیرد.
انتهای پیام/